Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jestem zapalonym kibicem piłkarskim...bez tego nie moge zyc.Futbol to dla mnie kwintesencja sportowej rywalizacji, walki, zmagań z własnymi słabościami no i takie tam...Kibicuje Górnikowi Zabrze, Wiśle kraków( Niestety chyba dream-team sie rozpadnie i na lige mistrzow poczekamy 70 lat.. Sad )Fc barcelonie i juventusowi Turyn.. A wy??
Real Madryt- od czasow ataku Suker- Mijatovic.. Big Grin Ahh ten mecz z Juve w finale CL w '98.. =)

Jagiellonia Bialystok- wielkim ich fanem nie jestem.. ale miejscowy klub wiec na mecze chodze..

Tarnovia Tarnow- jw.. ale na meczach bywam rzadziej.. =(
nienawidze piłki nożnej.

WG mnie to sport dla debili, bez obrazy chłopaki Big Grin
Pete_Doherty_89 napisał(a):Jestem zapalonym kibicem piłkarskim...bez tego nie moge zyc.Futbol to dla mnie kwintesencja sportowej rywalizacji, walki, zmagań z własnymi słabościami no i takie tam...K

Szkoda tylko, że na poziomie zawodowym tak wypaczony...
Takkk... to ja od jakiś 2, może 3 lat wiernie kibicuje... Dynamu Kijów! Nie ma to jak liga naszych wschodnich sąsiadów Wink
mój ojciec nadrabia za mnie więc luz :]
W Polsce - Odra Wodzisław (1 liga)
Poza tym od paru ładnych lat wiernie kibicuję najlepszemu klubowi jakim jest Manchester United, a przy tym i reprezentacji Anglii. Ogólnie to uwielbiam futbol angielski (w ogóle to ten kraj bardzo lubię, bo przecież muzykę mają najlepszą).
Nie trawię piłki włoskiej i niemieckiej.
rywalizacja sportowa O PIENIĄDZE? :?

ja tu nic ciekawego nie widze poza przekupionymi meczami.... i kupą kasy za bieganie po boisku.....
Kiedyś chodziłem do klubu za małolata Smile ale później przyszedł czas na inne zabawy, interesują mnie tylko mecze reprezentacji Smile to uwielbiam, reszty nie oglądam
Tomash masz rację, że lepiej grać wtedy sie kondycha wyrabia, za czasów jak biegałem po boisku nie miałem z nią problemów, dopiero stojąco-siedzący tryb życia takowe powoduje Smile
"...mimo ze reprezentacja wpędza w rozpacz,
naród marzy o zwyciestwach na mistrzostwach,
więc miejmy wdziecznosc dla naszych piłkarzy,
oni zrobia wszystko bysmy długo mogli jeszcze marzyc..."
jak to pieknie ująl pewien hip-hop'owiec... Smile
Futbol kocham!!!Real Madryt rządzi niepodzielnie!!

Na polską ligę i reprezentację patrzec nie mogę, bo mnie zawsze nagły odruch wymiotny bierze Angry Angry

Ulubiony piłkarz: Zinedine Zidane oczywiście, szkoda tylko że w 2007 kończy karierę...
jako male dziecko bylam zapalony kibic i z tata ogladalam ...ale teraz juz mi przeszlo ..c zasami cos obejrze ale tylko jakies wazniejsze mecze
Ja tam kibolem zawsze byłem, jestem i będę Big Grin

LECH POZNAŃ!!
WARTA POZNAŃ!!
A te kluby nie maja przypadkiem ze soba kosy? Rolleyes