http://www.euro2008.wp.pl/kat,1002421,wi...487584.113
Naprawdę szlag może człowiek trafić jak czyta takie coś:
Grzegorz Lato napisał(a):- W żadnym wypadku nie można teraz podpisywać nowej umowy z Leo! Trzeba poczekać do meczów z Belgią i Serbią - oburza się król strzelców mundialu '74, dziś członek zarządu PZPN, Grzegorz Lato. - Zrobiliście z Leo cudotwórcę, a on na razie tak naprawdę nic nie osiągnął. Reprezentacja gra w kratkę, ma dobre jak z Portugalią, ale i słabe mecze, choćby z Armenią na wyjeździe czy oba z Finlandią albo ostatnią szczęśliwą wygraną z Kazachstanem. Paweł Janas przy Beenhakkerze to był gość! Listkiewicz po awansie do mundialu chciał od razu przedłużyć z nim umowę, a "Janosik" spokojnie zasugerował, by poczekać z tym do finałów. Na miejscu Michała, gdy Leo domaga się teraz przedłużenia kontraktu czy podwyżki, powiedziałbym mu wprost: "Tam są drzwi!". Naprawdę damy sobie radę bez niego...
Panie Lato jesteś pan IDIOTĄ!
Największą klasę pokazał w tym momencie Antoś
Cytat:Leo zasługuje jednak na wyjątek i zagwarantowanie mu dłuższej pracy z kadrą - uważa Piechniczek.
Ot, typowe polskie piekiełko...
A swoją drogą już widzę jak reprezentacja kierowana przez Engela, Wójcika czy Janasa wywozi z Lizbony remis a wczesniej pokonuje Portugalię w Chorzowie

A słyszeliście, że Anglicy chcą właśnie Leo na trenera kadry? Nie wiem kiedy i czy wogóle, ale takie wieści słyszałem w radiu...
R_amze_S napisał(a):A swoją drogą już widzę jak reprezentacja kierowana przez Engela, Wójcika czy Janasa wywozi z Lizbony remis a wczesniej pokonuje Portugalię w Chorzowie
masz coś do polskiej myśli szkoleniowej?! Wójcik to absolutny innowator, jako pierwszy w świecie wprowadził ustawienie 7 - 3 -0 bez napastników, w wyjazdowym meczu ze Szwecją! Czy Beenhaker może się pochwalić takim osiągnięciem? Jestem pewny że prowadzony obecnie przez pana Janusza Wójcika Znicz Pruszków już niedługo wejdzie do pierwszej ligi, a zaraz potem do ligi mistrzów i zdobędzie puchar interkontynentalny, nie inaczej.
Slapi napisał(a):A słyszeliście, że Anglicy chcą właśnie Leo na trenera kadry? Nie wiem kiedy i czy wogóle, ale takie wieści słyszałem w radiu...
Ja słyszałem, że Ruscy szykują rubelki jeśli Hiddink nie przedłuży z nimi umowy. JEdnak myślę, że Leo będzie wobec naszej kadry (nie PZPN) lojalny.
Tomash napisał(a):R_amze_S napisał(a):A swoją drogą już widzę jak reprezentacja kierowana przez Engela, Wójcika czy Janasa wywozi z Lizbony remis a wczesniej pokonuje Portugalię w Chorzowie
masz coś do polskiej myśli szkoleniowej?! Wójcik to absolutny innowator, jako pierwszy w świecie wprowadził ustawienie 7 - 3 -0 bez napastników, w wyjazdowym meczu ze Szwecją! Czy Beenhaker może się pochwalić takim osiągnięciem? Jestem pewny że prowadzony obecnie przez pana Janusza Wójcika Znicz Pruszków już niedługo wejdzie do pierwszej ligi, a zaraz potem do ligi mistrzów i zdobędzie puchar interkontynentalny, nie inaczej.
Nawet nie przypominaj o tym meczu

Nie mogłem przeboleć tej porażki.
Mam pytanie ... JAKI DO JASNEJ CHOLERY KURWA TRENER ZBUDUJE JAKĄ KOLWIEK REPREZENTACJE JAK CO ROK SIĘ GO ZMIENIA.
i chuja znam sie na piłce ,ale akurat ODPOWIEDNIA ilośc czasu to chyba podstawa .
I Legia poległa w Krakowie

Śmierdzi mistrzostwem dla Wisły ;/
Wójcik to oszołom
Ze zwycięstwa Wisły nie ma sie co cieszyć bo odskoczy za bardzo.
Bardziej mnie martwi polityczna żałosna rozgrywka ze "stadionem narodowym" w tle. Powinni już dawno wyjebać warszawe z tej listy miast i dać Chorzów zamiast niej bo nic z tego nie będzie
A Walz i Jakubiak jedna gorzej zjebana od drugiej
Przemek87 napisał(a):Powinni już dawno wyjebać warszawe z tej listy miast i dać Chorzów zamiast niej bo nic z tego nie będzie
Czasami potrafisz coś do rzeczy napisać.
Niestety to jest stolyca a więc tak łatwo kurwy nie odpuszczą.
Nie wiem po chuj oni kombinują z tym stadionem. W końcu mamy Chorzów, Kraków i Poznań, które maja juz stadiony, tylko potrzebują jeszcze wykonczeń. Wrocław obiecuje, że na 100% zdąży z budową no i nie wiem jak sprawa z Gdańskiem, ale ponoć też będą gotowi. Olać tą Warszawe, przynajmniej ja bede miał blisko na mecze

Nie oleją Warszawy
A wiecie, że CBA złapało kolesia, który nasłał kuratora na PZPN?

Dokładnie, jakos od wielu lat i tak żadne naprawde WAŻNE mecze sie w stolycy nie odbywaly wiec żadna strata.
Inna sprawa ze tak czy tak dla mnie nieporozumieniem jest przyznawanie organizacji Euro takim miastom jak gdanisk czy Wrocław , które z calym szacunkiem , ale tradycje piłkarskie mają raczej marne. Nie mowiąc o tym że także nie mają stadionów.
Kraków i Chorzów bezwarunkowo powinny dostac organizację.
Ale chuj z tym.
Cytat:Futbolowa aglomeracja
Silesia-7 â taką nazwę przyjęła grupa śląskich klubów, które mają połączyć swe siły w walce o prestiż i pieniądze. Jutro podpiszą w tej sprawie list intencyjny. Potem przyjdzie czas na utworzenie stowarzyszenia
Piłkarscy negocjatorzy po raz pierwszy spotkali się podczas ustalania warunków współpracy z jednym z polskich browarów.
Siódemka już jest
â Okazało się, że świetnie nam idzie, kiedy rozmawiamy razem. Sponsor postanowił wesprzeć wszystkie drużyny â mówi Damian Saratowicz, dyrektor ds. marketingu GKS Katowice, jeden z pomysłodawców powstania grupy S7.
Pomysł okazał się na tyle skuteczny, że śląskie kluby chcą nawiązać stałą współpracę. Jutro o godz. 13 w sali konferencyjnej Stadionu Śląskiego podpiszą list intencyjny zapowiadający utworzenie stowarzyszenia, które ma dbać o ich interesy w rozmowach z władzami miast, regionu, PZPN-em, a przede wszystkim sponsorami.
Na razie chętnych do formalnej współpracy jest siedmiu â Górnik Zabrze, Ruch Chorzów, GKS Katowice, Piast Gliwice, Polonia Bytom, Zagłębie Sosnowiec i GKS Tychy '71. â Tego jeszcze w Polsce nie było. Już dziś mamy sygnały, że są firmy, które nie chcą wspierać pojedynczych klubów, ale są zainteresowane wsparciem piłki na Śląsku. Stworzymy dla nich specjalny pakiet marketingowy. Do tego dojdą sprawy bezpieczeństwa i negocjacji z władzami czy policją. Zadbamy o nie wspólnie â dodaje Saratowicz.
Statut w tym roku
Statut stowarzyszenia grupy S7 jest właśnie dopracowywany i ma być gotowy jeszcze w tym roku, a w przyszłym grupa zacznie rozmowy ze sponsorami. Jak zapewniają władze klubów â w S7 nie będzie ważnych i ważniejszych. Nie ma też mowy o nieuczciwych chwytach w stosunku do zespołów spoza Śląska. â To nie będzie liga w lidze, tylko pomagająca sobie grupa. Na boisku będziemy walczyć, a poza nim się wspierać. Mam nadzieję, że wpłynie to pozytywnie także na kibiców â mówi Saratowicz.