Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
balzac napisał(a):http://ms2006.interia.pl/news?inf=753384
Rasiak 4 gole strzelił Smile Big Grin
Mila 3 gole strzelił Confusedhock: Confusedhock: Surprised
..ale to czwartoligowiec ze Szwajcarii Big Grin
ale grali 60 minut...wątpie by ci Szwajcarzy tylko stali w miejcu.
http://sport.onet.pl/1330519,wiadomosci.html
Mam nadzieję ,że teraz Milan zdegradują do okręgówki Big Grin Evil or Very Mad
Boruc ciota
Tomash napisał(a):Boruc ciota
Dzięki Big Grin .
Zapomniałem całkiem o tym meczu. Jednak RMS zawsze ratuje ...zawsze. Surprised
Tomash napisał(a):Boruc ciota

Kuszczak geniusz przedpola.
I, prawda, nie miałem racji jak mówiłem że lepiej byłoby gdyby grał dudek? Big Grin Inna sprawa że teraz musiało zdrowo powiać, bo to jest kurwa niemożliwe co sie stałoNeutral Nasz Kazimierz Sidorczuk kiedyś tak strzelił gola.
Kurwa... odjebał numer jak chuj Evil or Very Mad Śmiech na sali.
Dobra, ale 1 gola też zawalił bramkarz - kretyn się poślizgnął przy próbie interwencji :!:
Borucowi jeszcze mozna wybaczyć, bo bramka wpadła po rykoszecie i go zmyliło. Ale to co odjebał ten pajac, to jest wręcz nie realne :?
Chuj z bramkarzami, to co odpierdala reszta to żenadix na maxa. Ja pierdole. Nasi przeprowadzili jakas skladna akcje ? :?
NIE Surprised

A co do dzisiejszego meczu, to dzis wpadła chyba bramka wrzechczasów Laughing
Właśnie pare minut temu sobie otwarłem okno i słuchałem jak cały stadion skanduje "Janasowi dziękujemy" Big Grin
Teraz to jeszcze chuj, ale po mundialu, to mu dopiero podziękują Laughing
No Boruca raczej nie ma co winic za stracona bramke. Obrona tez grala nienajgorzej (trocehe slabiej w ostatnich 20 minutach). Tragicznie za to wygladaly boki pomocy i napad.

Inna sprawa, ze na stadion poschodzily sie jakies buraki. Rozumiem, ze mozna byc rozgoryczonym postawa naszej druzyny i sobie na nich psioczyc, ale na to czas jest po meczu. Na stadionie winno sie kibicowac swojej reprezentacji. Noz mi sie otwieral w kieszeni jak slyszalem 'ole!' przy kazdym podaniu Kolumbijczykow i gwizdy, gdy przy pilce byl ktorys z bialo-czerwonych.