Dżemik napisał(a):warsadal napisał(a):Oj, Dżemiku, tego 9 miejsca to Ci nie wybaczę
.
Lecha lubie, ale watpie, zeby ta druzyna cos zdzialala w lidzem jesli kontraktuje takich pilkarzy jak Tomek Iwan..
Eh.. musiałeś? Fakt, to była dość 'niefortunna' decyzja. Ale mamy np. Pawła Sasina, który, mam nadzieję, za parę lat bedzie podporą reprezentacji
Dżemik napisał(a):Ligi zagraniczne:
Anglia- Chelsea (niestety ;( )
Niemcy- Bayern (niestety ;( )
Hiszpania- Real Madryt!
Szkocja- Rangers
Rosja- CSKA
Portugalia- Sporting
Real...? Dżemik, ja nie pytałem kogo lubisz najbardziej, tylko kto jest najlepszy

Mam te nadzieję, że Chelsea w tym sezonie zdechnie i skończy jak...Real

Choć ma nieco mądrzejszą politykę transferową.
Dżemik napisał(a):Hmm? Skad takie informacje?
Mieszkam w Bialymstoku- jestem za Jagiellonia..
Chociaz do Wisly mam dosyc cieply stosunek.. ;]
Abo, Ty się jakoś rok temu tam przeprowadziłeś, nie? A przedtem mieszkałeś gdzieś w małopolsce (chyba). Uznałem, że skoro pozostałeś wierny Unii, to i Wiśle kibicujesz
Inszy temat:
REPREZENTACJA POLSKI: po zwycięstewach nad Serbią i Czarnogórą i Izraelem. Chyba duża dawka optymizmu wstąpiła w kibiców, przed meczami eliminacyjnymi. Aaaa, nie mogę się powstrzymać!! JAKA JEDENSTKA NA MECZE Z AUSTRIĄ I WALIĄ?

Jak dla mnie, na dzień dzisiejszy, po turnieju na Ukrainie.
BRAMKARZ:
Artur Boruc- pomimo czerowonej kartki, to chyba obecnie najlepszy nasz (zdrowy) golkiper

OBROŃCY:
Środek: Jop i Kłos- obaj bardzo pewni w ostatnich meczach. Jop zaskoczył mnie bardzo pozytywnie, Kłos to taka klasa, że chyba nie trza uzasadniać.
Lewa: Michał Żewłakow- dzisiaj po prawej, ale w Anderlechcie gra na lewej i tam jego miejsce. Podoba mi się to, jak się włącza w ataki.
Prawa: Marcin Baszczyński- chyba nie trzeba uzasadniać, to świetny piłkarz.
POMOCNICY:
Środkowi: Mirosław Szymkowiak i Mariusz Lewandowski- Szymkowiak, jest pewniakiem, to piłkarz wielkiej klasy, moim zdaniem, w tej chwili, największa gwiazda naszej reprezentacji. Lewandowski, podobnie jak Jop, pozytywnie mnie zaskoczył na Ukrainie, gra bardzo pewnie, świetnie rozbija ataki, a i sam czasem pokusi się o rajd w stronę bramki przeciwnika.
Lewa: Jacek Krzynówek- nie chce mi się uzasadniać, to kolejny pewniak i wielki piłkarz.
Prawa: Ebi Smolarek- ambitny i szybki, i parę lat młodszy od konkurencyjnego Kosowskiego.
NAPASTNICY: Żurawski& Frankowski- jeśli oni będą grać razem, to nie będzie rywala, który będzie nam straszny!
Inni:
Rasiak- brawa dla Grzegorza, ale jest to raczej b. mocny rezerwowy.
Radomski- też bardzo dobrze, ale jeszcze nie na podstawową jedenastkę.
Kowalewski (tak się nazywa ten bramkarz)- b.dobry mecz z SiC. Ale co z tego...? Tylko tyle, że mamy trzeciego w porywach drugiego bramkarza do reprezentacji.