Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ale Dida to jest lamus to szkoda slow
Nie oglądałem pierwszej połowy Gran Derby , ale w drugiej Barca gra w chuj słabo.
Może nie całą Barca grała słabo, ale to co robił lays na boisku to masakra totalna i kompletna kompromitacja. Poprawcie mnie jak się myle, ale chciał wymusić chyba ze 20 fauli i do tego pare karnych, ale nie odgwizdano na nim komletnie nic!? Sprzedać za dobre pieniądze - żadna strata...

Sędzia gwizdał, co chwile i to mnie strasznie wkurzało...

Ogólnie mecz niezły, ale nie rewelacja...
Slapi napisał(a):Ogólnie mecz niezły, ale nie rewelacja...
Tak jest.

No i Hala Madrid Mr. Green
Ludzie co to było.
Onet twierdzi ,że Barca dominowała.Ja widziałem to inaczej.To było bicie łbem w mur - nie inaczej.To co oni wczoraj grali to było poniżej krytyki.Mam nadzieję ,że Rijkard w końcu podziękuje.
Nie miałem możliwości obejrzec tego meczu i nie żałuje tego.
Ramone napisał(a):Ja widziałem to inaczej.To było bicie łbem w mur
Dokładnie. Rijkaard won.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q1N3O9PcRq8[/youtube]
no a to jest po prostu korwa piękny film

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WGxtpnXQat0[/youtube]
Derby Śląska bez jupiterów

No i niech mi jeszcze ktoś powie ze PZPN nie szykanuje Śląskich drużyn.
Cytat:Jeżeli mecz wcześniej się zacznie, to i wcześniej się skończy, a dzięki temu będzie więcej czasu na spokojny powrót do domu - podkreśla.

ojapierdole. Proponuje zrobić więc mecz o 5 nad ranem, wtedy będzie jeszcze więcej czasu na spokojny powrót do domu.
niech się odwołują, może być ciekawie.
a poza tym, nie chce bronić Zagłębie, bo wydaje się, ze są winni, ale chciałbym tylko konsekwencji PZPN-u, czyli niech się kurwa dobiorą też do reszty...
Zresztą, to dopiero będzie, mistrz zdegradowany, czyli będą porównania do wyrzucenia Juve czy Marsylii no i wychwalanie PZPN-u, a wlaściwa korupcja będzie nadal. Ta sprawa tylko zamydli wszystko, a jak Zagłębie wyrzucą to następną drużynę nie prędko.