Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
i po podbrzuszu, wiadomo.
[Obrazek: AndHesMarried!.jpg]

milan per sempre
Tego nie widziałem. Smile
hehehehe, to pierwsze rządzi Laughing
Tak zupełnie abstrahując od faktu, że to dosyć bezczelny fotomontaż, to faktycznie; rządzi, niszczy i nie zostawia jeńców.
Dobry to był mecz i brawa dla Zielińskiego, bo naprawdę fajnie poukładał tę drużynę. Legia w drugiej połowie w zasadzie nie miała nic do powiedzenia (choć fakt, że gdyby Drzymont wyleciał w pierwszej połowie za czerwoną kartkę i Legia dostała słusznego karnego, to byłoby pewnie inaczej), a to Korona mogła strzelić kolejne bramki.

A dzisiaj jeden z dwóch najważniejszych w sezonie meczy dla kibiców Odry, czyli derby z Górnikiem. I historyczny moment - pierwszy w historii wyjazd pociągiem specjalnym ;D. Mnie niestety tam nie będzie, ale jak zwykle kibicowsko zapowiada się to ciekawie.
Nikt nie napisał o Murińjo ??
Jak myślicie gdzie wyląduje.Coś pieprzył o "uczeniu się niemieckiego lub włoskiego" ,ale ja go nie widzę w tamtych ligach.po cichu liczę ,że przyjdzie do Barcy...zobaczymy
Ramone napisał(a):że przyjdzie do Barcy...zobaczymy

Wybacz, ale poziomu to on sobie nie będzie zaniżał w Europie...

Nie mam pojęcia gdzie się ulokuje, ale obstawiam, że klimatów "wyspiarskich" nie zmieni...
W ogóle nie rozumiem dlaczego go zwolniono...
Abramovic chciał mieć kontrole całkowitą nad klubem, to teraz będzie miał obóz buntowników...
No szkoda go trochę bo pocieszny był. Ale jeśli już zrobił wypad to mam nadzieje ze Chelsea będzie rozbita i dostanie w dupę a i przy dobrych wiatrach skład sie wykruszy.
http://sport.onet.pl/0,1248759,1612691,wiadomosc.html

Na pewno sie ucieszycie, a już najbardziej Przemek. Big GrinBig GrinBig Grin
i chuj im w dupe
Kamael Laughing

GKS Tychy '71 0:0; karne 4:2 Odra Wodzisław
Weź mnie nie wkurwiaj ;D. Mam nadzieję, że wreszcie prezesowi otworzyły się oczy i Kuras już jutro nie będzie trenerem, bo to co koleś zrobił z tą drużyną jest dla mnie niewyobrażalne.