Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
RamzeS napisał(a):Faktycznie Neutral
widzisz jak to czasem jest jak się z założenia ignoruje moje posty? [:
Oj , Krzysiu , źle mnie oceniasz.
Angole odpadli , no coś pięknego Big Grin
No pięknie. Juz widze jutrzejsze angielskie gazety Laughing Tego trenera chyba powieszą za jaja.
ślicznie, po prostu ślicznie, jeszcze jakby makarony nie awansowały to już by było idealnie Big Grin
oj będzie się działo Mr. Green
A ja lubię angielską piłkę. Szkoda, że nie awansowali.
Jeszcze będziecie psioczyć, że musicie oglądać finał Szwajcaria - Niemcy itp. Mr. Green
balzac napisał(a):Szkoda, że nie awansowali.
Nie , nie szkoda. Od lat grają padlinę na wszelkich imprezach typu MŚ czy ME.
RamzeS napisał(a):Oj , Krzysiu , źle mnie oceniasz.
dopsz Adasiu
Czyli juz sie na mnie nie gniewasz?
ja? miałbym się gniewać? chyba masz mnie za kogoś kim nie jestem
Kamień z serca.
http://euro2008.wp.pl/wiadomosc.html?wid...723856.338

Tu jest dobre Laughing Szczególnie ostatni tekst Tomaszewskiego Laughing
Trudno ukryć że powoli ale jednak nasza piłka reprezentacyjna wychodzi z doła dziejów. Przez 16 lat nigdzie nie mogliśmy awansować, a teraz awansowaliśmy do 3 wielkiego turnieju w 4 ostatnich eliminacjach, a w perspektywie już wiadomo że bedzie czwarty turniej czyli ME 2012.

Szkoda że nie awansowała zadna brytolska reprezentacja. Mi tam anglii troche szkoda, bo choc zawsze dają dupy to chociaz ich kibice "ubarwiają" każdą impreze A tak na poważnie to ciekawe jaki stosunek beda mieć teraz kibice Czelsi do abramowicza, ktory tak manipulował i robił machinacje by wyjebać Anglie kosztem Rosji. No ale jebać tego żyda. Może teraz pod naciskiem uefa i fifa FA pojdzie po rozum i ograniczy obcokrajowcow w Premier League, szczególnie w takim Arsenalu, bo jak wiadomo MU zawsze był pod tym względem true.

Skład ME jest najgorszy za mojego życia. Poza Polską nie ma za kogo trzymac kciuków. No może Holandia jest ok. Poza tym obojetne mi są Szwecja, Turcja i Grecja, ale życze im dobrze i żeby urywali punkty innym chujom.
A tak to reszte pies jebał. Trzy germańskie drużyny (niemcy, aóstrja, schvaicarja), trzy metro-pedalskie (portugalia,włochy,hiszpania) i jedna pod protekcją wszech-żyda (rosja)
LIPA