Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
1-0, czyli buraki zaorane Big Grin
Ten karny to z chuja wzięty...
Ale nic to,ważne ze murinjo za burtą.
Wyjatkowo go nie cierpię...
Co racja to racja Laughing
Dobrze że nie obstawiałem bo znów bym sie wkurwiał ... i tak się wkurwiam.
Troche dali dupy w ataku, a Barca im w sumie na dużo nie pozwalała. Chelsea zagrała zbyt asekuracyjnie, powinni wszystko postawić na jedną kartę - zaryzykować.
A karny kurwa za co?? No mniejsza o to, angielska prasa zrobiła by aferę gdyby barca strzeliła bramkę w takich okolicznościach a tak to się pojawi wzmianka tylko Laughing
no i chuj... Jebany Tregeze jebną brame w '87 dającą awans :/ a mogło być tak pięknie :/ a co do FCB - CHE no cóż dobrze sie stało - wkońcu wygrał lepszy. Oglądałem tylko II połowke która to udowodniła ze Czelsi było cienkie
Na cale szczescie Juve awansowalo. No, i tak ma byc az do konca Big Grin
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Na cale szczescie Juve awansowalo. No, i tak ma byc az do konca Big Grin
Zapomnij.
sądząc po "sukcesie" z Werderem można stwierdzić iż Juve jest najzwyczajniej cieńkie.
No i chuja bym wygrał.

troche inna to półka, właściwie podłoga http://pilka.interia.pl/liga/1/news?inf=725608
Laughing Laughing
"Czelsi" zaorana... Barca zmierza po Puchar... Ze świadomością tych dwóch faktów niebywale szczęsliwy kłade sie spać Big Grin
balzac napisał(a):Ramone domyślam się że w półfinale nie będziesz kibicował Lubinowi Laughing
Lubin i Widzew to dla mnie najbardziej znienawidzone kluby.....

co do meczu.... 8) 8) 8) Barcelona , Juventus Villareal...lepiej być nie mogło.....na kogo trafi Barca..??

http://pilka.interia.pl/news?inf=725539
to MU już go nie potrzebuje ??
Zapewne Glazer nie chce dać tyle kasy na kontrakt ; ).
JAk się ciesze zwycięstwem Barcy Smile A karny dla Chelsea ma szansę dostac się do top 10 najbardziej z dupy karnych roku.
Danse Macabre napisał(a):no i czosnek o kulistych kształtach... Jebany Tregeze jebną brame w '87 dającą awans :/

To nie byl Trezeguet, tylko Emerson. A zachowanie Wiese przy tym golu zakrawa wrecz na jakis sabotaz. Wink Pilkarskie jaja, jak nic.

Co do meczu Barcy- Cholernie zaskoczony bylem pasywnoscia Chelsea. Wygladalo to tak, jakby Mourinho zakazal swoim kopaczom angazowania sie w gre. Moze to jakas forma prostestu po tej czerwonej kartce dla del Horno? Wink

ps. Wpuszczenie Hutha bylo przegenialna zagrywka portugalczyka. Prawdziwy as z rekawa.
Ramone napisał(a):
balzac napisał(a):Ramone domyślam się że w półfinale nie będziesz kibicował Lubinowi Laughing
Lubin i Widzew to dla mnie najbardziej znienawidzone kluby.....
Tak dokładnie to mi wyjaśnij co kibice Śląska mają do Widzewa?? A do Zagłebia?? No ja tylko wiem że się kurwa nie lubią z Lubinem, a po za tym to nic więcej niewiem na ten temat. Oświeć mnie Laughing
^
^ tak tak wiem ze był to Emerson. Wprowadzili mnie w bład na livescore Wink

a co do Wiese to szczerze zal mi chłopaka.