Jezu, jaki zajebisty jestem. Trafilem wszystkie mecze.
Co do Szpakowskiego- Ja juz jakis czas temu na dobre przezucilem sie na Polsat Sport. Szpaq moze i czasami smieszy, czesciej jednak irytuje. Panu Dariuszowi mowimy stanowcze i zdecydowane: spieprzaj dziadu!
Motywuje druzyne, kieruje nimi na boisku, jest 'pomocnikiem' trenera, rozmawia z sedzia, niekiedy jest posrednikiem na linii zarzad-zespol. Jest liderem druzyny.
Dzięki Dżem.....Dzisiaj wielki mecz(ten drugi po Śląśk-Widzew

) Barcelona - Real....Obsawiajmy więc
Mój typ ,który nigdy się nie sprawdza, to 3:1 dla Barcelony
ja w czwartek obstawiłem ;d
Man UTD - West Ham - 1 i ten mecz juz wszedł
Birmingham - Chelsea - 2
Roosebdaal - PSV - 2
Porto - Gil Vicente - 1
West Brom 0 Liv'pool - 2
Arsenal - Aston Villa - 1
Tak dla jaj obstawiłem dzisiaj całą kolejkę polskiej ligi:
Amica- Wisła P. 1 1.70
Arka- Grolin 2 2.70
GKS- Cracovia X2 1.48
Górnik Z.- Lech X 3.20
Łęczna- Odra 1X 1.29 (sorry, Kamael ;] )
Korona- Zagłębia 1 2.20
Wisła K.- Polonia 1 1.31
Wkład: 2zł
Wygrana (żadna "ewentualna"

): 145,47zł
No, a jak wam sie widzą dzisiejsze derby Europy Barca : Real

No ja mam nadzieje, że będzie powtórka z pierwszego meczu

Choć wydaje mi sie, że teraz Barcelonie bedzie troche ciężej o taki wynik. Real prezentuje sie troche lepiej niż na początku sezonu

Ja obstawiam 2:0 dla Barcy

Warsadal, życzę Ci by nie siadł Ci jeden mecz i by było Ci wstyd ;D. Oczywiście wiadomo o które spotkanie chodzi ; ).
W sumie, Odra wygra, Zabrze z Lechem przegra, Groclin nie wygra z Arką, Korona niekoniecznie musi wygrać z Zagłębiem. Marne szanse, że ten kupon Ci siądzie.
Ja postawiłem:
Arsenal - Aston Villa 1
W.B.A. - Liverpool 2
Bayern - FC Koeln 1
stawka: 10 zł
ewk: 26 zł
Ostatnio takim sposobem wygrywam trochę kasy.
^ Jak już mówiłem, kupon zrobiony dla zabawy, znająć naszą ligę nie wejdzie zdecydowana większość ;] W zwycięstwo Lecha z Zabrzem nie wierzę, w poprzedniej rundzie, mając silniejszy zespol i będąc w lepszej dyspozycji, wygraliśmy baaardzo szczesliwie 3:2.
Bez przesady, widziałem co obrona Zabrza wyprawiała w ostatnim meczu z Polonią. Żenada ; ). Lech nie powinien mieć problemów.
Cytat:Bez przesady, widziałem co obrona Zabrza wyprawiała w ostatnim meczu z Polonią. Żenada
racja racja, ale myślę że szybko wyciągną wnioski z tej porażki. Wiśniewski już po meczu to zrobił, stwierdził "zagraliśmy jak takie cipki" i jeszcze coś tam gadał w podobnym stylu.
Barca - Real 1-2
Korona - Zagłębie - będzie remis, Korona to solidna drużyna ale Lubin nie przegra drugiego meczu z rzędu ...Smuda by ich zajebał za to
Wisła - Polonia - 0-1

..Polonia pozyskała sponsora, a piłkarze dostaną po 10tys na łebka (premii) jak wygrają. W polskiej lidze pieniądze to największa motywacja.
Ja nic nie obstawialem w STSach, ale pokusze sie o wytypowanie wynikow polskiej liggi tutaj:
Amica - Wisla P. 1
Arka - Groclin 1
GKS - Cracovia 1X
Zabrze - Lech 1X
Leczna - Odra X
Korona - Zaglebie 2
Wisla K. - Polonia 1 [wymeczone zwyciestwo]
Tak bedzie.
No i najwazniejsze mecze tego weekendu:
Drweca NML - Jagiellonia 2 [0:2]
BARCA - REAL 2 [1:2]
Hala!