Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
ojciec prac, a nie watpic.
Zobaczymy.. moze po raz kolejny sie NIE POMYLE Laughing
Valhalla napisał(a):ojciec prac, a nie watpic.
Prać to zaraz będe po dupie.Zgadnij kogo?Laughing
Cytat:Zobaczymy.. moze po raz kolejny sie NIE POMYLE Laughing

Zakład ze Milan odpadnie?[Obrazek: chytry3nz.gif]
no wiadomo, ze mnie no Sad
Ok, ale jak wygram zaklad to Ty dostajesz kropidupum punktatum? Angry
A jak ja wygram to wiesz co?[Obrazek: chytry3nz.gif]
Nie wiem, ale to jest temat o pilce noznej Laughing
Poza tym ja sie na niej znam tak sobie, a mecze trafiam na czuja w 99,9% Surprised
O kurwa Mad

EDIT : O kurwa
Cytat:Poza tym ja sie na niej znam tak sobie, a mecze trafiam na czuja w 99,9%
doradzisz mi co by tu obstawić, tak w przyszłości Tongue Smile ??

no i kurwa wszystko na złość. Inter dostał, Lyon również. Ja już mam dość włoskiej piłki poprostu.
A co, chcecie sie na mnie fortuny dorobic?
Zasada jest prosta, wygra zawsze ta druzyna, ktorej nie obstwia moj byly Laughing
Taka mala zlosliwosc losu.. i moja Angry
balzac napisał(a):no i kurwa wszystko na złość. Inter dostał, Lyon również. Ja już mam dość włoskiej piłki poprostu.

Skoro nie lubisz wloskiej pilki to czemu placzesz, ze Inter odpadl? Wink
hehe toż w poprzednich postach kiedyś wspominałem iż Inter nie wkurza mnie swoją pasywnością tak jak Milan Juve czy inne teamy. Fakt - nie lubie włoskiej piłki, ale Inter wyjątkowo lubie i wolę oglądać dalej nawet pasywny Inter niż nijaki Villareal (którego poprostu nie lubię), który nie prezentuje wyjątkowego futbolu.
W kazdym razie wazne jest że w półfinałach będzie tylko jedna włoska drużyna-bo wątpię żeby juve dało rady jutro.
To i tak o jedną za duzo ;/
buubi napisał(a):awans Villarealu
awans Lyonu

przynajmniej tak kibicuje bo nie znosze włoszczyzny w piłce Wink

Ehh niewiele brakowało - nie znosze Milanu za te farty w końcówkach, karne z kapelusza (jak w Monachium) itp
co do Milanu to zgadzam się. Tak jest regularnie, jak w zegarku (Ajax, potem PSv, teraz Lyon). Wszystko staje się monotonne w tej piłce.
To co zrobil Villarreal zasluguje na najwyzsza pochwale. Zawsze darzylem ten zespol sympatia, ale wyeliminowanie Interu to jest cos, za co zaczynam ich wielbic Big Grin
Trochę statystyk z Barcelona - Real.....mam nadzieję ,że dzisiaj będzie lepiej
http://fcbarca.com/index.php?goto=komentarze&news=12547[url]
[/url]