Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dżemik napisał(a):Ja nic nie obstawialem w STSach, ale pokusze sie o wytypowanie wynikow polskiej liggi tutaj:

Amica - Wisla P. 1
Arka - Groclin 1
GKS - Cracovia 1X
Zabrze - Lech 1X
Leczna - Odra X
Korona - Zaglebie 2
Wisla K. - Polonia 1 [wymeczone zwyciestwo]

Tak bedzie. Surprised

No i najwazniejsze mecze tego weekendu:
Drweca NML - Jagiellonia 2 [0:2]
BARCA - REAL 2 [1:2]

Hala! Big Grin

Chyba nic nie wygrasz dziś Big Grin
I kupon f pizdu poszedl ;] chelsea - birm 0-0 ... ;D
Dżemik napisał(a):Wisla K. - Polonia 1 [wymeczone zwyciestwo]
mimo ,że mam szczerą nadzieję na wygraną Wisły to coś mi się wydaje ,że po takiej motywacji...

Dżemik napisał(a):BARCA - REAL 2 [1:2]

Hala! Big Grin
phi....rozumiem ,że zły klawisz wcisnęłeś...zamiast 1 powinno być 3 a na miejsce 2 jeden... Laughing ....ktoś wie czy i kiedy transmisja...
P.S z ważnych meczy to dzisiaj Śląsk - Widzew 3:0
Kurde, Bayern 2:2. 10 zł w plecy ; ). Ale za to MU znów wygrał i mamy już tylko 7 pkt straty do Chelsea. Wszystko jeszcze do odrobienia ;].
Wiadomość dnia Śląsk wygrał z Widzewem i jest na czele Big Grin....MU też wygrała ....jescze tylko Barcelona i Era i będzi dobrze Big Grin
P.S Wisła też wygrała Big Grin
http://sport.onet.pl/1299591,wiadomosci.html
Jaga zremisowala z Nowym Miastem. ;( Cos trzeba w druzynie zmienic, bo remisy z ostatnia druzyna w tabeli do 1 ligi nas nie popchna. ;\

Mam nadzieje, ze odbije sobie na meczu Barca - Real. Big Grin

Ramone- transmisja na SkySports jest.
Kamael napisał(a):Kurde, Bayern 2:2. 10 zł w plecy ; ). Ale za to MU znów wygrał i mamy już tylko 7 pkt straty do Chelsea. Wszystko jeszcze do odrobienia ;].

oj... dobrze sie powstrzymałem od tego :> dokładnie miałem taki sam zamiar - walnąc 10-20 zł na FCB :>
Barca - Real 1-1 ..cieszyć się czy nie?? z przebiegu spotkania to mogę się cieszyć, bo Real mógł znów dostać baty. Z drugiej strony jest nie dosyt, sędzia podobno podyktował niesłusznego karnego, kartka dla Carlosa.. Słuszny był ten karny i kartka dla Carlosa??
A ja nie oglądałem Crying or Very Sad Crying or Very Sad ...ale remis też cieszy choć pozostawia pewien niedosyt..Motta będzie pałzował na dłużej??...i co z xavim on już do końca sezonu nie gra??
Trochę mnie ta czerwień zdziwiła, fakt - z sędziami Carlos ostro dyskutował, ale żeby go za wyrzucać z boiska? To moim zdaniem mała przesada.
Karny, w Anglii pewnie nikt by tego nie gwizdnął, ale teoretycznie Carlos wszedł wślizgiem, niepotrzebnie wystawił nogę, bo piłka już uciekała z pola karnego, a Van Bommel to wykorzystał.

Ogólnie mecz jakoś mnie nie powalił.
Screeny z Sensible Soccer

Ciekawe co z tego wyjdzie ;)
No, ja spodziewałem sie lepszego wyniku Wink , ale i remis też nie jest zły Wink Meczu niestety nie oglądałem, bo byłem na imprezie Big Grin ale byłem na bieżąco informowany o przebiegu spotkania Big Grin Z tego co słyszałem, to Barca mogła znów zmiażdżyć Real, no ale widać, że skuteczność znów zawiodła. Oby w środe im sie poprawiło Big Grin
http://new.sports.pl/index.php?show=1&s=14&ns=65869
Ramone, wiesz coś na ten temat?? Big Grin ..ehhh polscy kibice.
Prawde mowiac sprawiedliwym wynikiem byloby 2-1 dla Realu, lub 4-2 dla Barcy, gdyby ta wykorzystala okazje, ktore stworzyl Ronaldinho. Faulu Carlosa na van Bommelu nie bylo, ale za to Gravesen pod koniec meczu dotknal pilke reka w polu karnym. Z drugiej strony jednak, sedzia nie podyktowal karnego za faul na Ronaldo i na dodatek pokazal mu jeszcze zolta kartke. :\ Ehh. Wynik calkiem niezly dla Realu, ale pozostaje maly niedosyt, bo przy odrobinie szczescia moglismy zgarnac 3 pkty. Kibice Barcy zreszta z pewnoscia czuja to samo.

balzac napisał(a):http://new.sports.pl/index.php?show=1&s=14&ns=65869

Ja tam do ustawek nic nie mam. Jesli chca- prosze bardzo, niech sie tluka. Byle z dala od osob postronnych i stadionow.
balzac napisał(a):http://new.sports.pl/index.php?show=1&s=14&ns=65869
słyszałem o tym...eh jak mogli dać się złapać Laughing
Co do ustawek mam to samo zdanie co Dżemik...po za stadionem mogą się bić ...