Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Godziny dzielą Ronaldo od Milanu... chociaż chętnie widziałbym w czerwono czarej koczulce Teveza, ponoć jest też szansa sciągnięcia Gallasa.
Hahaha co tam Czelsi ?? Przegrywamy z Middlesbrough ?? Buhaha. Co się, Co się, Co się stao ??

GLORY MAN UNITED !! Mad
Szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem jak się można AŻ tak podniecać zagranicznymi klubami...
Hehe, od dziecka jestem kibicem MU i nie bardzo rozumiem, dlaczego miałbym sie ich meczami podniecać mniej, niż grą Odry. Ja nie widzę różnicy.
Rummenigge: "Nawet Chelsea nie zagrozi Barcelonie"

Prezydent Rady Nadzorczej Bayernu Monachium, Karl-Heinz Rummenigge, w wywiadzie dla znanego niemieckiego magazynu Kicker twierdzi, że w obecnej chwili żadna europejska drużyna, włączając w to Chelsea Londyn, nie może równać się z Barceloną. W oczach Niemca, Duma Katalonii jest nawet silniejsza niż rok temu.

”Szczerze mówiąc, w obecnej chwili Bayern nie może zrobić Barcelonie nic złego. Nawet gdyby zamiast nas grała tutaj Chelsea nic by to nie zmieniło. Oni są obecnie jeszcze silniejsi niż w ubiegłym sezonie”, powiedział Rummenigge w wywiadzie dla „Kickera”.

Były znakomity piłkarz widzi słabości swojego zespołu i nie zalicza Bawarczyków do faworytów tegorocznej Ligi Mistrzów, chociaż jak sam twierdzi, ”koncentracją, zaangażowaniem i wiarą we własne siły można osiągnąć wiele”.
Tomash napisał(a):Szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem jak się można AŻ tak podniecać zagranicznymi klubami...
A jest się czym podniecać jeśli chodzi o polskie kluby? :>
uefa.com napisał(a):2006/07 UEFA Champions League
Group A
FC Barcelona (ESP)
Chelsea FC (ENG)
Werder Bremen (GER)
PFC Levski Sofia (BUL)

2006/07 UEFA Champions League
Group B
FC Internazionale Milano (ITA)
FC Bayern München (GER)
Sporting Clube de Portugal (POR)
FC Spartak Moskva (RUS)

Group C
Liverpool FC (ENG)
PSV Eindhoven (NED)
FC Girondins de Bordeaux (FRA)
Galatasaray SK (TUR)

Group D
Valencia CF (ESP)
AS Roma (ITA)
Olympiacos CFP (GRE)
FC Shakhtar Donetsk (UKR)

Group E
Real Madrid CF (ESP)
Olympique Lyonnais (FRA)
FC Steaua Bucuresti (ROU)
FC Dynamo Kyiv (UKR)

Group F
Manchester United FC (ENG)
Celtic FC (SCO)
SL Benfica (POR)
FC København (DEN)

Group G
Arsenal FC (ENG)
FC Porto (POR)
PFC CSKA Moskva (RUS)
Hamburger SV (GER)

Group H
AC Milan (ITA)
LOSC Lille Métropole (FRA)
AEK Athens FC (GRE)
RSC Anderlecht (BEL)
Trafiła nam się najłatwiejsza grupa Big Grin

Inter i Barca są w trudnych.
Rummenige zapomniał o Cracovii. Z tak skuteczną Craxą polegliby jak nic. Laughing Crying or Very Sad
Ryhtyk napisał(a):Trafiła nam się najłatwiejsza grupa Big Grin

ja bym powiedzial, ze Inter i Chelsea sa w trudnych Big Grin
ZenithalMan napisał(a):
Ryhtyk napisał(a):Trafiła nam się najłatwiejsza grupa Big Grin

ja bym powiedzial, ze Inter i Chelsea sa w trudnych Big Grin
Nie inaczej Laughing
Wydaje mi się że Chelsea może w tym sezonie powalczyć o Champions League, w końcu jeśli nie teraz to kiedy, coś czuje że Milan na ten sezon ma zbyt słaby skład, brak wzmocnień i odejście klasowego gracza.. obym się mylił.
Ryhtyk napisał(a):Wydaje mi się że Chelsea może w tym sezonie powalczyć o Champions League...

z ta zajebiscie dluga lawka rezerwowych? Laughing
ZenithalMan napisał(a):
Ryhtyk napisał(a):Wydaje mi się że Chelsea może w tym sezonie powalczyć o Champions League...

z ta zajebiscie dluga lawka rezerwowych? Laughing

Z ławką czy bez ławki, skład mają dobry, a coś mi się wydaje że jeśli Murinho nie wygra CL to pójdzie z torbami...Poza tym,wątpie by Barcelona drugi raz z rzędu sięgnęła po tytuł mistrza europy, to już bardziej prawdopodobne że wygra Valencia.
Chryste Panie znowu Benfica. Zeszłoroczną grupę MU wysmiałem zaraz po losowaniu i każdy wie jak się skończyło, więc teraz wole nic nie mówić...
Z drugiej strony trener Charltonu mowił że w tym sezonie MU bedzie nie do zatrzymania