Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cytat:Ano, myślę, że gwiazdorstwo jest w tej drużynie zauważalne już na pierwszy rzut oka, więc nie bardzo rozumiem Twoje zdziwienie ; ). Siłą rzeczy piłkarze Realu zawsze będą na świeczniku i bardzo krytycznie będą oceniani.
Fakt, że podobne gwiazdorstwo pojawiło się w MU (patrz: Cristiano Ronaldo), ale mam nadzieję, że szybko uda się coś z tym zrobić.

To zalezy co rozumiesz pod pojeciem 'gwiazdorstwo'.. To jakies pejoratywne okreslenie? Zawodnicy Realu to gwiazdy, czolowka najlepszych pilkarzy globu, ale nie sa 'gwiazdorami' (moze oprocz Becksa), wiec nie wiem dlaczego porownujesz ich do C. Ronaldo..

Cytat:
Dżemik b.dawno temu napisał(a):za rok Jaga w ekstraklasie
A niech Cie, całkiem realne Smile

Lubie, gdy mi tak slodzicie.. Smile

Cytat:Jezeli Barca utrzyma taka forme, to ten mecz dla Realu fatalnie sie skonczy, zwlaszcze, ze napewno nie zagra Ronaldo.. za 15 dni bedziesz tego swiadkiem

A skad masz takie info? Najprawdopodobniej Ronaldo bedzie mogl grac 19 listopada.. Inna sprawa, ze jakos mi sie nie chce wierzyc, iz odzyska od razu forme sprzed kontuzji..
No ja myśle, że Barca rozniesie Real Angry A sądzać po ostatnich wynikach jakie oba zespoły osiągneły to wszystko przemawia za Barcą widać, że chłopaki są w świetnej formie. Ale mecze tych dwóch drużyn rzadzą sie swoimi prawami i boisko wszystko zweryfikuje i pokaże kto jest lepszy. Laughing
Dżemik napisał(a):A skad masz takie info? Najprawdopodobniej Ronaldo bedzie mogl grac 19 listopada.. Inna sprawa, ze jakos mi sie nie chce wierzyc, iz odzyska od razu forme sprzed kontuzji..

Najprawdopodobniej? Z tego co wiem, to Ronaldo mial pauzowac minimum miesiac, dlatego watpie zeby zagral z Barca, a juz napewno nie od pierwszych minut..

Dzemik, ten gosciu na twoim awatarze, to Mateja Kezman, prawda? Wink
ZenithalMan napisał(a):
Dżemik napisał(a):A skad masz takie info? Najprawdopodobniej Ronaldo bedzie mogl grac 19 listopada.. Inna sprawa, ze jakos mi sie nie chce wierzyc, iz odzyska od razu forme sprzed kontuzji..

Najprawdopodobniej? Z tego co wiem, to Ronaldo mial pauzowac minimum miesiac, dlatego watpie zeby zagral z Barca, a juz napewno nie od pierwszych minut..

Takie byly poczatkowe przypuszczenia lekarzy.. Jednak po tygodniowym pobycie w Brazylii (ktory mial miejsce jakis czas temu) kontuzja zagoila sie na tyle, ze Ronni moze sie poruszac bez kul i Coral (glowny lekarz Realu) twierdzi, ze R9 na 90% zagra z Barca..

Cytat:Dzemik, ten gosciu na twoim awatarze, to Mateja Kezman, prawda? Wink

Nie, to ja jestem.. ;p
Dżemik napisał(a):Nie, to ja jestem.. ;p

Ej, ale ja powaznie pytam? Wink
Powaznie to Janusz Kolodziej jest.. Zuzlowiec Unii Tarnow.. Smile
No patrz, a jaki do Kezmana podobny Smile
A śląsk jest liderem 2 ligi....za rok w ekstraklasie (mam nadzieję)
Ramone napisał(a):A śląsk jest liderem 2 ligi....za rok w ekstraklasie (mam nadzieję)

Niezapominaj, ze Jaga ma jeszcze jeden mecz zalegly do odegrania.. ;>
no cóż.....obiektywnie patrząc myśle że jaga przejdzie do ekstraklasy z 1 miejsca...ale śląsk ma duże szanse ( wg. mnie ) na przejscie w barażach...np. z arką ( to by było bicie Laughing Laughing )
Cytat:Come on you Reds, come on you Reds,
The team that every defender dreads.
We are the Devils in Red, you know,
We're Man United - Here we go.
Come on you Reds, come on you Reds,
Just keep your bottle and use your heads,
For 90 minutes we'll let them know,
It's Man United - Here we go.
Man United - Here we go!
Man United - Here we go!
[...]
Glory Glory Man United!
Glory Glory Man United!
Glory Glory Man United!
Haha! Kto nie widział tego meczu, ten ma czego żałować. Dawno nie oglądałem tak dobrego spotkania, a co najważniejsze - bardzo dobrego w wykonaniu MU. Chyba niektórzy grajkowie wzięli sobie do serca słowa Keane'a i wreszcie zagrali tak jak należy. Aż miło było na taką grę patrzeć... Stadion szalał, sir Alex szczęśliwy. Jedyny słaby punkt to Ronaldo, ale cóż... Ja chyba jestem do niego uprzedzony, a jego jedyne w całym meczu dobre podanie otwarło drogę do bramki Fletcherowi.

Glory Glory Man United! ;]
Cytat:Haha! Kto nie widział tego meczu, ten ma czego żałować. Dawno nie oglądałem tak dobrego spotkania, a co najważniejsze - bardzo dobrego w wykonaniu MU. Chyba niektórzy grajkowie wzięli sobie do serca słowa Keane'a i wreszcie zagrali tak jak należy. Aż miło było na taką grę patrzeć... Stadion szalał, sir Alex szczęśliwy. Jedyny słaby punkt to Ronaldo, ale cóż... Ja chyba jestem do niego uprzedzony, a jego jedyne w całym meczu dobre podanie otwarło drogę do bramki Fletcherowi.

Glory Glory Man United! ;]
no to już nie wiem o co chodzi...jedni piszą że wygrał a grał słabiej a ty że dobrze grali....cóż i tak się cieszę ze zwycięstwa
Eee, gdzie tam słabiej. Pierwsza połowa bardzo dobra - z przewagą, w drugiej jedynie czekanie na kontry. Dobra, może rzeczywiście zbyt daleko się cofnęli i za dużo dawali Chelsea grać (65% posiadania piłki przez "The Blues"), ale bronili się świetnie całą drużyną, bez błędu (Ferdinand chyba wreszcie coś ze sobą zrobił, bo zagrał tak jak dawniej) i wyprowadzili kilka bardzo groźnych kontr. Mnie, biorąc pod uwagę ostatnią formę, dzisiejszy ich występ zadowolił. Oczywiście, że to co zaprezentowali nie jest szczytem ich możliwości, może na mnie takie pozytywne wrażenie zrobili dlatego, że zobaczyłem dużą różnicę w stosunku do stylu, jaki prezentowali w środę na stadionie w Paryżu.
Fakt, mecz stal na wysokim poziomie, i o ile pierwsza polowa byla dobra w wykonaniu MU(biorac pod uwage ostatnie mecze w PL i LM), to po zmianie stron istniala juz tylko Chelsea, ktora momentami ich miazdzyla:/
Wygrana troche szczesliwa. Jezeli MU chce w tym sezonie cos osiagnac, to zdecydowanie musi poprawic swoja gre, szczegolnie w linii pomocy, w ktorej brakuje kogos kto pokierowalby gra zespolu.

Getafe 0 : 1 Barcelona po 9 minutach Big Grin
S. Eto 1 min. Big Grin
Chelsea miażdżyła? Ok, mieli 65% posiadania piłki, zdecydowanie przeważali, ale niezbyt wiele z tego wynikało. Nie mieli chyba żadnej 100% sytuacji. Tak więc ja będę bronił swojego zdania ;D.
Cholera, czyżbym tylko ja był zadowolony z dzisiejszego występu MU? ;D