Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
A ja jeszcze wyczytałem, że jeden tak dostał, że aż zalał sie krwią. Ciekawe co tam sie jeszcze ciekawego wydarzyło Big Grin
Zgadzam sie z Tobą powinni ich wyjebać.
Dla wszystkich zainteresowanych przebiegiem calego "incydentu"... http://www.blick.ch/sport/fussball/artikel28018 - sa tu, miedzy innymi, fotki.
Dobra, jaki wynik Gran Derby obstawiacie i dlaczego to bedzie 2:1 dla Realu?
Z powodu niepewnego wyniku odpuściłem sobie dzisiaj obstawianie tego meczu, ale mimo wszystko skłaniałabym się w stronę Barcy. Ostatnio zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, gra bardzo widowiskowo, a to się chwali ;].

Warsadal - możesz mi wyjaśnić z jakiego powodu kibice Lecha mają zakaz wyjazdów? Przeglądałem na forum Kolejorza temat o wyjeździe do Wodzisławia i tam takie info się pojawiło. Trochę szkoda, bo jak widziałem zapowiadano 200, a nawet do 300 osób.
Szwajcarzy to też mendy - (to przecież szwajcarski zawodnik), mi tam szkoda, że Turcja nie jedzie na mundial, szkoda też Urugwaju. Trudno. A ktos sie z tego forum wybiera za rok do Niemiec ?
Dżemik napisał(a):Dobra, jaki wynik Gran Derby obstawiacie i dlaczego to bedzie 2:1 dla Realu?

Dobre Laughing

3:2 dla Barcy. Barca jest na fali wiec powinna ten mecz wygrac. A Real? gra przed wlasna publicznoscia dlatego mysle, ze cos napewno strzeli.
Zapowiada sie fascynujacy pojedynek. Big Grin
Sensacja w Manchesterze! Roy Keane odszedł za porozumieniem stron z klubu. Po 12 latach kariery w klubie z Old Trafford Irlandczyk opuścił drużynę.

Sensacyjna wiadomość pojawiła się dziś przed południem. Kontrakt 34-letniego kapitana MU kończył się latem przyszłego roku, a jego przyszłość w klubie była bardzo niepewna. Keane zdecydował się odejść już teraz.

Ostatnio Irlandczyk znalazł się w poważnych opałach, po tym jak ostro skrytykował kolegów z zespołu za brak zaangażowania w grę i brak umiejętności. Wywiad z piłkarzem dla kanału MU został w ostatniej chwili nie dopuszczony do emisji, ale i tak kaseta przedostała się do mediów.

Keane spędził w drużynie "Czerwonych Diabłów" dwanaście i pół roku. - To był wielki honor i przywilej grać dla Manchesteru przez 12 lat - powiedział piłkarz. - To dla mnie bardzo smutny dzień, kiedy opuszczam tak wspaniały klub i wspaniałego trenera, myślę, że nadszedł czas by pójść dalej - dodał.

Wielka kariera Keana w MU zaczęła się w 1993 roku, gdy został pozyskany za 3 750 000 funtów z Nottingam Forest. Znawcy futbulu uważają, że najwspanialszy mecz rozegrał w 1999 roku w drugim meczu półfinału Ligi Mistrzów przeciwko Juventusowi. Kapitan MU nie zagrał w finale, bo heroiczną walkę w półfinale przypłacił zawieszeniem za kartki.

- Podczas gry w tym klubie miałem szczęście grać z najlepszymi w tej grze, przed najlepszymi kibicami na świecie - powiedział wzruszony Keane.

Słów uznania nie szczędził piłkarzowi szkoleniowiec MU sir Alex Ferguson. - Najlepszy pomocnik swojej generacji, już jest jedną z największych postaci w historii naszego klubu - powiedział. - Roy był jednym z tych, którzy najbardziej przyczynili się do sukcesu klubu w ostatnich 12 latach i wszyscy na Old Trafford życzymy mu wszystkiego najlepszego w dalszej karierze - dodał.

Natychmiast po ogłoszeniu przez Keana jego decyzji pojawiły się spekulacje łączące go z Celtikiem Glasgow.

Według innych informacji możliwe, że wielki piłkarz obejmie funkcję selekcjonera reprezentacji Irlandii.

http://sport.onet.pl/1197930,wiadomosci.html

Szok i wielka strata ;/.
Wracając do meczu Turcja - Szwajcaria, szczerze mówiąc, wolałem Turków w mundialu, a co do tych bójek po meczu, nie wiem kto zaczął, ale śmiesznie to wyglądało gdy jeden ze szwajcarów w biegu, kopnął Affelaya w udo bodajże, a ten zaraz później rzucił się na niego... istny cyrk.
ZenithalMan napisał(a):
Dżemik napisał(a):Dobra, jaki wynik Gran Derby obstawiacie i dlaczego to bedzie 2:1 dla Realu?
[...]Zapowiada sie fascynujacy pojedynek. Big Grin

Mam nadzieje, ze jedynie to zdanie z Twojej wypowiedzi bedzie prorocze.. Smile

Keane- E tam strata.. Od dluzszego czasu Roy gral tak slabo, ze w kadrze zespolu miescil sie chyba tylko za zaslugi..

Szacun dla niego za to, ze dobrowolnie zrezygnowal z calkiem niezlej kaski jaka dostawal co tydzien.. Smile
Wiadomo, że nie grał już tak jak za dawnych lat, ale miał duży wpływ na resztę zawodników. Teraz kogoś o jego cechach będzie w drużynie brakować. A to, że Keane - piłkarz tak związany z MU - zrezygnował dobrowolnie i odszedł tylko dowodzi, że w drużynie niezbyt dobrze się dzieje.
Ano trochę szkoda, że odszedł z MU, ale strata to jednak chyba nie aż tak wielka - chociaż odejście takiego "charakternika" Wink to jednak strata. A Imo odszedł również ze względu na "niepoprawny" wywiad.
A Real dostanie dziś w dupę! Smile
3:1 dla Barcelony nie ma bata.
Nevermore napisał(a):3:1 dla Barcelony nie ma bata.

I wszystko jasne Tongue W tym sezonie derby należeć będą do Barcy Laughing
Ebi strzelil dzis dwie brameczki dla Borussii w meczu z Herta Angry
Chłopak nam sie rozszalał Laughing Jak tak dalej będzie strzelał to długo nie zagrzeje miejsca w Dortmundzie. Laughing Może pójdzie gdzieś do Włoch Laughing