Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
a slowo cialem sie stalo... Laughing Laughing Laughing
no chyba nie ma watpliwosci? Surprised
te,córka,ty lepiej wyprorokuj,kto w finale wygra i jesli napiszesz ze arsenal ,to masz pasem na gołą D. Surprised
przeciez mowie, ze nie Big Grin
na gola to Ty dostaniesz ;P
Jak tak powie to ja się dokładam do drugiego (znaczy się pośladka Wink
Nie powiem Tongue wiec sobie darujcie ;D Poza tym bym sie i tak bornila i nie dalibyscie mi rady ]:->
Nooo. Sedzia staral sie jak mogl by dalej awansowala 'wlasciwa' druzyna.

I dobrze zreszta. W finale Barca dostaje po dupsku od Arsenalu i jest kul.
Dżemik napisał(a):W finale Barca dostaje po dupsku od Arsenalu i jest kul.
TAM jest wyjscie (; Arrow
Dżemik napisał(a):Nooo. Sedzia staral sie jak mogl by dalej awansowala 'wlasciwa' druzyna.

Dżem daj pokoj. Rozbawiles mnie do łez i teraz znowu będę mial problemy z zaśnięciem i to nie z własnej winy Big Grin

Jak Arsenal wczoraj z Żółtkami ledwo umknął spod stryczka to pomyśl co z nimi zrobi rozpędzona niczym sowiecki parowóz Blaugrana...
buubi napisał(a):
Dżemik napisał(a):Nooo. Sedzia staral sie jak mogl by dalej awansowala 'wlasciwa' druzyna.

Dżem daj pokoj. Rozbawiles mnie do łez i teraz znowu będę mial problemy z zaśnięciem i to nie z własnej winy Big Grin

Jak Arsenal wczoraj z Żółtkami ledwo umknął spod stryczka to pomyśl co z nimi zrobi rozpędzona niczym sowiecki parowóz Blaugrana...

Jestem tego swiadom. ALe liczena 'dzien konia' Arsenalu. Wink

Tomash napisał(a):Ale mnie nawet bardziej niż Grzesiu dobija zawsze Lewandowski. Skąd to sie wzięło to ja nie wiem Big Grin

Eja, to niezly obronca. Zdecydowanie 1 jedenastka naszej reprezenacji. Tylko durny Pawelek stawia go ciagle w pomocy.
Xavi i Messia zagrają w finale ??
Co do meczu..trochę drugiej połowy przegapiłem .bo się uczyłem więc o tej kontrowersyjnej sytuacji się nie wypowiem.Trochę martwi mnie samolubstwo Eto'o w polu karnym...kiedy się ma kolege(Guli) z prwaej ,nie krytego(!!) to należy mu podać.Odniosłem dziwne wrażenie ,że Ronaldińjo grał bardziej na pomocy niż w ataku.
Nierozumiem Cię Dżem.Musisz przyznać ,że wygrała lepsza drużyna.
Ramone napisał(a):Xavi i Messia zagrają w finale ??

Final jest 17 maja. Czyli chyba tak.

Ramone napisał(a):Odniosłem dziwne wrażenie ,że Ronaldińjo grał bardziej na pomocy niż w ataku.

Przeca Ronaldinho jest mediapunto, a nie napastnikiem. To gdzie mial grac?

Cytat:Nierozumiem Cię Dżem.Musisz przyznać ,że wygrała lepsza drużyna.

Troche lepsza, fakt. Ale co z tego? Nie zawsze lepszej druzynie przypada zwyciestwo- patrz chciazby pierwsze spotkanie tego dwumeczu, cz ytez mecz Milanu z Lyonem. Po 90 minutach powinno byc 1:0 dla Rossonerich, a dopiero w dogrywce/karnych Barca [mam nadzieje] awansowalaby do finalu. A tak pozostaje niesmak.
buubi napisał(a):Rzeknę tyle:

Barca w finale
Barca Mistrzem

Amen...

I wszystko na ten temat Laughing

Barca zagrała dobre spotkanie, choć te nie wykorzystane sytucje mogły się zemścić, ale sędzia Merk stał na straży i nie dopuścił do tego Laughing

Valhalla napisał(a):Nie, bo ja

Lepiej nie igraj ze mną Wink
Dżemik napisał(a):Przeca Ronaldinho jest mediapunto, a nie napastnikiem. To gdzie mial grac?
wiedziałem ,że wyjde na idiotę Big Grin...zwykle grał bardziej ofensywnie..teraz jakby bardziej chciał stwarzać innym sytuacje ...może to tylko moje wrażenie ??...
Dżemik - Real zmienia trenera?? i czy macie jeszcze szansę na wygranie ligi ??
Ghost_82 napisał(a):Lepiej nie igraj ze mną Wink
A wlasnie ze bede Surprised Pojde na kompromis, oboje mamy racje Laughing i.. bedziemy miec Big Grin
Tak juz lepiej Wink