Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Slapi napisał(a):Michael OWEN skończony?! Lekko powiem:" Bez przesady...". jeden z najlepszych napastników świata, który miał POWAŻNĄ kontuzje, gdzie wyeliminowała go z gry na cały sezon... On wróci, bo też jestem fanem "Srok" i czytam ich strone internetową, gdzie był chyba nawet wywiad z nim...
Zgadza się, ale Przemek i tak tego nie zrozumie.
Slapi napisał(a):Ja to tych wszystkich nazwisk moge jeszcze dołożyć: David Villa, Tevez, Joe Cole. Tyle pamiętam... Ciekawe nazwiska...
Na Cole'a nie licz. Na Teveza także, bo będzie drogi. David Villa pozostanie jednak w Hiszpanii. Wink
Reiss! 101 bramek w barwach Lecha!

Łuhu! ;D
i tak wolimy korone Laughing
ja jestem kibicem lecha i mnie tu nie wkurwiaj Laughing Laughing
bede! Smile
balzac napisał(a):ja jestem kibicem lecha i mnie tu nie wkurwiaj Laughing Laughing
Lecha!

Piątka do zera, Kolejorz żegna frajera!
moze jakis wpierdol profilaktyczny by sie Wam przydal, moi mili Panowie? Big Grin
No gratulacje. 6-2 z Widzewem to bardzo dobry wynik.Słyszałem ,ze oprawa widzewa też była niczego sobie ( ich ilość na meczu też).
[Obrazek: my.php?image=img318cm8.jpg]
[Obrazek: my.php?image=fdc801c44aeed794xm1.jpg]
Ramone napisał(a):6-2 z Widzewem to bardzo dobry wynik.
A 6:1 jeszcze lepszy Wink 20.000 od nas, ok. 3000 z Widzewa, trzeba przyznać, że ich ekipa wyjazdowa naprawdę daje radę, bo w Łodzi to różnie bywa. Oprawa jak oprawa, nic ponad standard, zarówno ze strony Lecha jak i Widzewa.
No, to katalończycy dostali srogie lanie od Getafe tj. 4-0. Oby tylko w lidze się potknęli z dwa razy, przy jednym razie Realu Wink
Zapomnij.
Co do tego meczu z Getafe, to brak słów. Ale pierwszego miejsca nie oddamy. Nie ma takiej możliwości.
A wiecie kto w naszej OE obecnie ma właśnie serię 9 meczów bez porażki i 5 wygranych z rzędu?
Oświeć mnie Confusedhock:
Cytat:A wiecie kto w naszej OE obecnie ma właśnie serię 9 meczów bez porażki i 5 wygranych z rzędu?

Cytat:Skąd: Wodzisław Śląski

Odra? Idea