Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
warsadal napisał(a):na sztuczną trawę

Oj, to mieszkasz w dobrobycie Big Grin

Ja sobie kolano rozpierdoliłem, a teraz się rehabilituje... Woodstock i inne impery - astalavista... Tak u mnie wygląda sytuacja sportowa...
Slapi napisał(a):
warsadal napisał(a):na sztuczną trawę

Oj, to mieszkasz w dobrobycie Big Grin
A jakże! ;D Ale prawdę mówiąc, co drugie osiedle od Grunwaldu przez Jeżyce po Winogrady (czyli Poznań lewobrzeżny) ma boisko ze sztuczną trawą. Jest naprawdę nieźle. Akurat dzisiaj graliśmy pod balonem, bo kumpel ma jakieś znajomości i mamy za darmo, zamiast 160zł Big Grin
Cytat:Ja sobie kolano rozpierdoliłem, a teraz się rehabilituje... Woodstock i inne impery - astalavista... Tak u mnie wygląda sytuacja sportowa...
Uuu, to współczuję.
warsadal napisał(a):lepiej powiedzcie, kiedy ostatnio graliście w gałe?

rok temu kurna Neutral ekipa z którą zawsze grałem za bajtla w noge obecnie albo "z tego wyrosła" albo siedzi w pierdlu, a albo ćpa Laughing
warsadal napisał(a):epiej powiedzcie, kiedy ostatnio graliście w gałe?
częściej gram niż oglądam mecze
Ja ostatnio grałem chyba w czerwcu, ale to w ramach przypominającego paraolimpiadę w-fu mojego roku, więc się nie liczy ;D. A u mnie też stara ekipa się posypała, na szczęście łatwiej znaleźć kogoś chętnego na grę w kosza.

Wiecie co, niby znowu z tą ligą są takie przekręty, znowu bałagan niesamowity, znowu ktoś próbuje załatwiać sprawy przy zielonym stoliku, a już bardziej sportowo - znowu wyjechało kilku dobrych piłkarzy i poziom pewnie się obniży, ale... już się nie mogę doczekać piątkowej inauguracji ;] i sobotniego meczu u siebie z ŁKSem.
Ja kiedy tylko mam możliwość, to ide na sale Wink Na dworze teraz rzadko gram.
może CKS Zdrój się utrzyma w 3 lidze i pójdę sobie zobaczyć rezerwy Lecha za jakiś czas ;D.
Tak szczerze to stary skład był dobry, prawie do drugiej ligi weszliśmy, ale wtedy grał Dawid Nowak (GKS BOT), Kiciński (Korona), Detlaff (ŁKS) no i jeszcze kilku typów.
Jak KZPN zdecyduje, że Zdrój zagra w tym seoznie w 3 lidze to głownym celem będzie znów utrzymanie. Wink

a Zagłębie Sosnowiec ma chyba spierdalać z Ekstraklasy. W to miejsce nasz genialny PZPN chce Wisle Płock albo Lechię Gdańsk, z tym, że prezez Wisły kazał im sssać, się obraził i stwierdził, że nie chcą 1 ligi, a Lechia ze swoim cudownym stadionem nie dostanie licencji na pewno, a o grze w Gdyni chyba nie ma co mówić Surprised
heheh, ciekawe kto w końcu zagra w lidze. Smile
Ja słyszałem o wersji, wg której Zagłębie poleci po tym sezonie, nie przed, by nie robić większego zamieszania. Tylko jaki to ma sens? Nie mam pojęcia.
nawet jeśliby nie dostali tej kary to by i tak spadli Wink
zresztą świadomość pewnego spadku sprzyjałaby korupcji Surprised
Kurde ale jednak jak nie będzie meczów ME na Śląskim to skandal.
To jest magiczny obiekt, poprostu ma duszę i klimat, a to też się liczy a nie tylko bezduszna nowoczesność Big Grin

Na pewno by była lepsza atmosfera jak na warszafskim narodowym w miejsce bazaru.

a już nie lubie takich nowoczesnych bezdusznych stadionów jak w Kielcach, gdzie robi się jak w teatrze i pićdzisónt kamer cie ogląda, w dodatku wygląda z góry jak pudełko
Ja powoli zastanawiam się, czy w ogóle odbędą się u nas ME Rolleyes
No i niestety z LM lipa. Zagłębie nawet nie dojdzie do 3 rundy eliminacji. Niestety moje przypuszczenia się sprawdziły. Zagłębie robi już odlot. Z Groclinem też nic nie wiadomo, widać, że z formą u nich nie najlepiej. No i pozostał nam GKS , który wygrał swój pierwszy mecz i wydaje się pewny awansu. Jednym słowem mówiąc - lipa.
Słabiutkie wczoraj Zagłębie praktycznie pogrzebało swoje szanse na awans.Gdyby nie brak formy Stjeły mogło się to skończyć o wiele gorzej dal "Miedziowych".Gdybym i choć trochę lubił to może bym ich teraz żałował.
http://www.blaugrana.pl/index.php?goto=n...4529b3b40f

Co o tym myślicie Confusedhock: Moim zdaniem lepiej kupić jakiegoś młodego obiecującego piłkarza.
jeżeli Makalele fizycznie będzie dobrze przygotowany to powinien być świetny.
sprzedanie Makalele było jedną z najgorszych decyzji Pereza.
No, ale myślę, ze Makelele nie pójdzie do Barcy.
Oby.

a wracając do meczu Zagłębie - Steaua:
mecz ogólnie był nudny. Iwański zawiodł. Kurna, ten kolo to na prawdę świetny piłkarz, ale w meczach o dużą stawkę zawodzi, a to może być jego największa przeszkoda w graniu w reprezentacji. Steaua nie była jakaś zajebista, można było ich ograć. Na miejscu Michniewicza zagrałbym skrzydłami - Łobodzińskim z prawej i Kolendowiczem z lewej, od początku.
Szkoda, bo była na prawdę realna szansa. A w Bukareszcie niech chociaż powalczą i wstydu niech nie przyniosą (jak jakiś czas temu silne Dynamo Kijów).
Aha, trochę wkurzył mnie Michniewicz w pomeczowym wywiadzie. Pierw zapowiadał walkę o Lige Mistrzów, a po meczu powiedział, że prawdziwą wartość Zagłębie pokaże w meczu z Wisłą Kraków. Kurwa, a godzine wcześniej taki ambitny trener.

A co do naszej ligi to fajnie, że Ruch dobrze zaczął. A Grocilnu to raczej nie będę dziś oglądał, musze dbać o psychikę, jutro mam egzamin na praffko Surprised
Niech spierdala do swojego laptopa