ZenithalMan napisał(a):Dżemik napisał(a):Jak najbardziej. A juz szczegolnie przed wygasnieciem kontraktu. Abramowicz nie ma zadnego interesu w wypuszczeniu Lamparda. Frank niepotrzebny w Chelsea na pewno nie bedzie, a na pieniadzach ze sprzedazy zawodnikow akurat temu klubowi najmniej zalezy.
Oczywiscie, ale co jezeli sam zawodnik wyrazi chec odejscia z Chelsea? Myslisz, ze beda tam go na sile trzymac?
Mysle, ze nie bedzie tak za wszelka cene chcial z Chelsea uciekac. Jesli go puszcza- ok, przenioslby sie moze do Barcelony. Ale skoro klub bedzie chcial go zatrzymac, to watpie zeby Lampard naciskal na Kenyona i innych. To jego rodzinny kraj, ma tam dom, znajomych, itd. Nie wierze, ze tak bardzo bedzie chcial uciec z Chelsea, jak np. niedawno Robinho z Santosu.
Zreszta myslisz, ze przyjedzie do Hiszpanii grac dla takich kibicow?
http://sport.onet.pl/1273225,wiadomosci.html
Cytat:W sobotę w teatralnym akcie padł na boisko Drogba, symulując faul Greeninga, choć ten nawet go nie dotknął, co pokazały powtórki. Nie wytrzymał tego menedżer WBA Bryan Robson, który rzucił z pretensjami do Mourinho. Z obu stron padły "fucki", a wściekłych trenerów rozdzielił dopiero sędzia techniczny, stewardzi i policjant.
[/quote]
Nie od dzis wiadomo, ze stalym punktem treningow zespolu Chelsea, od czasu przyjscia Mourinho, jest symulowanie fauli. Mam nadzieje, ze ten burak nigdy nie zostanie trenerem Realu.
Dżemik napisał(a):[quote="ZenithalMan"]
Ramone- postailes na OM, czy im kibicujesz?
Można powiedzieć ,że im kibicuje.........btw Dżemik dał już linka....dziwie się szczerze muwiąc...obstawiemy wyniki ??....1:0 albo 0:0
Obstawiamy.
-Barca 2:2 Chelsea - Czelsi rzuci sie do ataku, a z cala pewnoscia mocna strona Barcelony obrona nie jest. Zatem mysle, ze na wyniki 0:0, czy 1:0, nie ma co liczyc. I dobrze.
-Juve 2:1 Brema. Choc jesli bedzie remis, to specjalnie zaskoczony nie bede.
-Villarreal 1:0 Rangers
-Arsenal 1:2 Real
-Liverpool 1:0 Benfica. Po dogrywce/karnych awansuja Angole.
-Lyon 1:2 PSV
-Milan 0:0 Bayern. Taktyka catenachio (vel obrona Czestochowy) i jedziem 90 minut.
-Inter 2:0 Ajax
Ja krótko, bo zaraz spać idę ;]
-Barca 1:2 Chelsea - dogrywka dla Chelski
-Juve 3:1 Brema.
-Villarreal 1:0 Rangers
-Arsenal 2:1 Real
-Liverpool 2:0 Benfica.
-Lyon 2:0 PSV
-Milan 1:1 Bayern.
-Inter 2:0 Ajax
warsadal napisał(a):Barca 1:2 Chelsea
co do tego, to sie wypowiem, cos mam czuja, ze Barcelona jednak wygra meczyk

Sie okaze czy slusznego

Barca - Chelsea 2-1 (Chelsea będzie prowadzić, ale mam czuja, że puszczą im nerwy ..presja będzie kurewsko duża, mogą sobie nie poradzić, obym się mylił

)
Juve - Brema 2-0 (Juve rozegra to w typowy dla siebie sposób)
Villareal - Rangers 0-0
Arsenal - Real 1-3 (hmm tak podpowiada serce

, ale zdrowy rozsądek mówi że to będzie wyrónany, ciężki mecz, ale wszsytko możliwe)
Liverpool - Benfica 2-1
Milan - Bayern 1-0
Inter - Ajax 3-0 (a co tam, mam fantazje

, choć z drugiej strony to Inter mistrzostwa Włoch nie zdobędzie, więc może w LM spróbują powalczyć.
Takie są moje typy, podejrzewam że nie wiele mi się trafi (nie mam kurwa szczęścia w takich zabawach, ale może będe miał szczęście w miłości

). Będe very happy jeśli Real przejdzie, za innymi nie będe płakał.
Dżemik napisał(a):-Barca 2:2 Chelsea - Czelsi rzuci sie do ataku, a z cala pewnoscia mocna strona Barcelony obrona nie jest. Zatem mysle, ze na wyniki 0:0, czy 1:0, nie ma co liczyc. I dobrze.
Hm,radziłbym jednak przestudiować tabele ligi hiszpańskiej z której wynika jasno ze Barca ma po Valencii
NAJLEPSZĄ obronę w Primera Division.(przy najlepszym ataku zarazem)Zresztą nie da się ukryć,że właśnie w grze obronnej zespoł z Katalonii poczynił największe postępy w porównaniu z minionym sezonem.
warsadal napisał(a):-Barca 1:2 Chelsea - dogrywka dla Chelski
Pojebało??

Oczywiscie się nie znasz
![[Obrazek: firedevil.gif]](http://www.ultimatemetal.com/forum/images/smilies/firedevil.gif)
Najlepsza obrona to atak. Barca spycha innych do obrony i sama przez to traci mało bramek (choć jest narażona na kontry). Natomiast jak Barca już traci bramki to są to najczęściej śmieszne bramki przy których największą odpowiedzialność przeważnie ponosi Valdes (no obrońcy również). Raz Victor rzuci piłkę komuś prosto pod nogi (z Valencią podał tak chyba Villi), innym razem obrońcy się gubią (chyba nawet w ostanim meczu z La Coruna głupio stracili bramki). Obrona Barcy nie jest wcale dużo lepsza od defensywy Realu (tu jedynie Casillas się dobrze spisuje, a obrońcy czasem szaleją

). Poprostu Barca lepiej radzi sobie w przodach.
Chelsea powinna szukać szansy w strzałach z dystansu (Lampard potrafi) i liczyć głownie na błędy "najsłabszego ogniwa" Barcy czyli V.Valdesa. No chyba że ten człek rozegra mecz życia

Barca - Chelsea - 3:1
Juve - Brema - 2:0
Arsenal - Real - 2:2
Villareal - Rangers - 2:0
Liverpool - Benfica - 1:0
Milan - Bayern - 2:0
Inter - Ajax - 3:1
Lyon - Psv - 3:1
Ciekawe, czy choć jeden się sprawdzi

A najbardziej jakby ten pierwszy sie sprawdził

Co do dzisiejszego meczu PP, to krótko mówiąc, Legia dała dupy na całej linii, niespodziewałem sie takiego wyniku. Widać, że Wdowczyk ma jeszcze sporo pracy przed sobą.
Ramone domyślam się że w półfinale nie będziesz kibicował Lubinowi
Ja natomiast się zaczynam obawiać Korony w PP.
W lidze również zawalczą. To debiutant ale ma stabilną sytuacje finansową, nowy stadion, dobrego trenera i jedną z lepszych kadr. Podejrzewam że sporo namieszają, cosik się zdaję że to oni będą grać w europejskich pucharach.
Legia dała dupy, zgadza się. Wdowczyk wyciągnie z tego wnioski i w lidze to się już nie powinno powtórzyć (przynajmniej z Koroną

)
Wieczorek sobie jaja robi, Zganiacza i Nowackiego wpuszcza dopiero w 73 minucie, Drzymont nie gra w ogóle, o Kwieku już nawet nie wspominam... Ech, talenty z Odry się marnują ; ). A tak całkiem na serio bardzo mi ten wynik pasuje, życzę Koronie jak najlepiej. Myślę, że powinna na dłużej stać się czołowym klubem polskiej ligi.
Zaraz zaczną.
Ciekawe....Myslę ze jednak Murinjo i jego wesoła gromadka zostanie zaorana.
Londyńczyków nie lubie, ale Katalończyków nie cieprie wiec z dwojga złego licze na The Bluus. Mam nadzieje ze nie zawiedzie mnie Werder Brema w konfrontacji z Juve.