Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Kurwa Sroacja ustaszowcy jebani Big Grin Leo powinien zostać, ale będzie musiał przetrwać tępą nagonkę naszych "ekspertów" czego mu współczuję. Zaraz eliminacje i zabawa zaczyna się na nowo Smile
Szkoda że Webb nie dostał tyle pogróżek żeby był zmuszony zakończyć karierę jak Frisk.

A Kołtoń to zjeb. Nie mogę tego faceta słuchać. Mogli dać Bońka do komentowania, a nie tego pieprzonego malkontenta, któremu się jad w ustach już nie mieści. Kowalczyk ja pierdole, wystarczy na jego łeb spojrzeć, spuchnieta pijacka morda, żel na trzy włosy...kurwa :?

Szmaciarze po prostu. Sami nic nie osiągneli to sie muszą na młodych powyzywać i swoje frustracje przedstawić.
A teraz akcja "Wpieraj naszych , wywies flagę" w wersji niemieckiej:

[Obrazek: 136256389267268702.jpg]

Laughing
Jak Koronę zdegradowali to nie chociaż przywrócą Polonię Bytom bo nikt nie zasługuje na grę w OE tak jak oni. Oficjalnie są czyści bo nawet nie mieli by za co kupować. Mieli najniższy budżet w drugiej lidze i awansowali do OE w której mimo że z góry byli stawiani na ostatnie miejsce, utrzymali się po ciężkiej sportowej walce. Ale mafia z PZPN oczywiście musiała coś znaleźć w chujowych licencjach. Biednemu zawsze wiatr w oczy.
http://manusite.pl/index.php?co=aktualnosci&id=12541

Jak, to przeczytałem, to mnie aż zdusiło.
Real chce dać Ronaldo 300 tys. funtów tygodniowo !!!

Ja pierdole, teraz się nie dziwie, czemu takie zamieszanie wokół niego. Najwięcej CHYBA w Anglii zarabia Ballack albo Scheva - około 130 - 140 tys. peer week.

Za 300 tys. to ja moge dusze sprzedać, ale 300 tys. funtów tygodniowo przez pare lat + pieniądze od sponsorów to poprostu galaktyka...
To jest raczej chore
Jeden tydzień i można iść na emeryture Big Grin
w sumie ty to już jesteś emeryt
Mam sie z tego smiać, czy co Confusedhock:
to zależy czy kupka dzisiaj była miękka czy nie
Byle co jesz i byle co gadasz.
W ogóle to jebać ten skład Ekstraklasy ustalony przy zielonym stoliku.
pewnie wszystko żydy, nie?
no bym zapomnial

JEBAC BAYERN
IKP stanął ci juz czy czekasz na widok az napisze jebac istnąkurwapizde ?