Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
balzac napisał(a):Swoją drogą klubem który ma najwięcej wrógów jest Legia, za co ich tak nie lubią?

Bo wiadomo,miszczom się zazdrości.
raf667 napisał(a):
R_amze_S napisał(a):Uzasadnij.

(L)egia-wiadomo,miszcz Polski,pierwsza liga
GKS-trzecia liga Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
A co to ma do rzeczy?
Teraz wyobraź sobie sytuacje odwrotną-Legia w III lidze,GieKSa w pierwszej. Pies z kulawą noga nie zajrzałby na łazienkowską. A frekwencja na III ligowych meczach GKS niewiele ustępuje tej jaką ma legia w OE.
Oczywiscie nie wspomnę juz o forach jakie ma legiunia ze strony PZPN-u ,dzięki czemu po II wojnie nigdy nie spadła z ligi.
A teraz mozesz wypierdalać na swoją wiochę koło Zakroczyna.

raf667 napisał(a):Bo wiadomo,miszczom się zazdrości.
R O T F L
raf667 napisał(a):
balzac napisał(a):Swoją drogą klubem który ma najwięcej wrógów jest Legia, za co ich tak nie lubią?

Bo wiadomo,miszczom się zazdrości.

Pierw proponuje zapoznaś się z ortografią (miszczu) Laughing
R_amze_S napisał(a):A teraz mozesz wypierdalać na swoją wiochę koło Zakroczyna.

Spierdalaj do Odbytkowa jebaku.
raf667 napisał(a):
R_amze_S napisał(a):A teraz mozesz wypierdalać na swoją wiochę koło Zakroczyna.

Spierdalaj do Odbytkowa jebaku.
Hm,moze sie ustosunkujesz do tego co napisałem...?
Ghost_82 napisał(a):Pierw proponuje zapoznaś się z ortografią miszczu

Hmmm...miszcze....taki żarcik...jakby kto nie skumał...
Tak na przyszłość, to nie żartuj, nie wszyscy sie tu znają na żartach Big Grin A po drugie, to nie podniecaj sie tą Legią tak, bo chuja grają. Nazbierali tych pseudo brazylijczyków i tak z tego chuja wyszło. Ukraincy im pokazali gdzie ich miejsce.
to sie pobrechtalam Laughing Laughing Laughing
balzac napisał(a):Są kibice GKS-u, jest kibic Lecha, hmm jset tu ktoś za Widzewem?

Zapominasz o kibicach Ruchu i Śląska W. Też tu są.
franek napisał(a):http://video.google.pl/videoplay?docid=-...8&q=kibole

http://video.google.pl/videoplay?docid=-...owy+w+toku

te dwa filmiki właściwie wyczerpują temat
Laughing Laughing Laughing
Cała prawda o kibicach legii- nie było legionistów był spokój, żadnych kłopotów, jest jeden legionista- zaczynają się spory.
Polskie piłkarskie piekełko

Cytat:Jan TOMASZEWSKI: - Że niby ja mam przepraszać? A kto mnie przeprosi za pięć punktów frajersko straconych w pierwszej fazie eliminacji? To Beenhakker jest winny ich utracie! Nie twierdziłem nigdy, że to zły trener. Mówiłem tylko, że to kompletny dyletant, bo nie miał zielonego pojęcia o możliwościach polskich zawodników.
Panie Tomaszewski JESTEŚ PAN IDIOTĄ !!!

Cytat:Janusz WÓJCIKSad...)na stanowisku selekcjonera powinniśmy mieć Polaka. Też by sobie zapewne poradził, z podobnym jak Leo efektem.
ROTFL
W kontekscie działalności Wójcika na stanowisku selekcjonera polskiej reprezentacji,słowa te po prostu śmieszą.
Panie Wójcik,pan jesteś SKOŃCZONYM IDIOTĄ!!!
Tomaszewski to dyżurny krytykant w polskim futbolu. Ta wypowiedź mnie nie dziwi, w jego stylu poprostu.
A Wójcik z kim przystaje (w partii) takim się staje Surprised .
Zazdrość przez panów przemawia Wink

http://sport.interia.pl/wiadomosci-dnia/...e,818067,6
Wielki piłkarz Sad
balzac napisał(a):Wielki piłkarz
Kurcze,zaraz mi sie przypomina opowieśc mojego ojca o owym pamiętnym finale w 1954 roku gdzie Węgrzy nadzwyczaj pechowo przegrali z Niemcami... :/ Moj stary był a własciwie jest dalej wielkim fanem owej złotej jedenastki węgierskiej i do dziś potrafi wymienić z pamięci skład madziarów z tamtego czasu.
Szkoda,że wtedy nie wygrali Węgrzy...
Raf, masz bardzo chujowy avatar....