Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
W środę oczywiście Manchester United zgarnia trzeci Puchar Europy.
Slapi napisał(a):Lecha Gdańsk
[Obrazek: drapanie.gif]

Co do rac- jestem na tak. Dużo argumentów za, ZERO przeciw. Mówienie, że jest to groźne to absurd- nikt nie daje racy do ręki osobie, która nie wie, jak się z nią obchodzić.
Sorry, Poznań Smile
http://www.sport.pl/sport/1,65025,5228784.html

Świetna wiadomość. Co jak co, ale ME i MŚ po prostu muszą być dostępne dla każdego.
Wars napisał(a):
Slapi napisał(a):Lecha Gdańsk
[Obrazek: drapanie.gif]
W takich momentach przypomina mi się

Lechia Gdynia, oż kurde mole łeb mi spuchł jak dynia,
[...]
a nawiasem mówiąc Areczka Gdańsk to kurwa pizda świnia

Mr. Green
GKS czeka przeprowadzka do Jaworzna

Po środowym meczu "Gieksy" z Podbeskidziem katowicki stadion zostanie wyłączony z użytku na wiele miesięcy.
Na obiekcie przy ul. Bukowej zajdą latem poważne zmiany. Najważniejsza dotyczy instalacji podgrzewanej murawy. W związku z tą inwestycją na stadionie nie będzie można grać w piłkę być może aż do listopada! Dlatego działacze "Gieksy" rozpoczęli intensywne poszukiwania obiektu zastępczego. Gdyby go nie znaleźli, to klub nie otrzymałby licencji na występy w lidze. Wybór padł na Jaworzno. - Właściwie to nie było innej możliwości. Jaworzno bardzo nam odpowiada przede wszystkim ze względu na sporą liczbę kibiców, którą mamy w tym mieście - mówi Piotr Hyla, rzecznik GKS-u.

Prezydent Katowic Piotr Uszok obiecał już nawet, że pomoże klubowi w opłaceniu wynajęcia stadionu oraz autokarów przewożących kibiców na mecze. Jaworzno chętnie przyjmie GKS. - Konkretnych rozmów o wynajęciu stadionu jeszcze nie było. Patrzymy jednak przychylnie na ten pomysł - zapewnia Mirosław Ciołczyk, zastępca dyrektora Miejskiego Centrum Kultury i Sportu w Jaworznie.

Aby "Gieksa" mogła jednak w Jaworznie zagrać, wcześniej tamtejszy stadion musi zaakceptować komisja licencyjna PZPN-u. - Dawno tam nikt nie grał na takim poziomie, ale generalnie ten obiekt jest do zaakceptowania. Całkiem możliwe, że jest w lepszym stanie niż stadion przy Bukowej - mówi Krzysztof Smulski, członek komisji.

Nie wiadomo jeszcze, ile razy i kiedy GKS zagra w Jaworznie. Rozgrywki nowej I ligi mają ruszyć pod koniec lipca, ale szczegółowy terminarz nie jest znany.

http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,5227332.html

No to pięknie. Będziem jeździć całą jesień do Jaworzna.
RamzeS napisał(a):Będziem jeździć całą jesień do Jaworzna.

Połączenia macie dobre Big Grin Będziecie grać prawdopodobnie na stadionie GKS Victoria Jaworzno.
Masz tu kilka informacji o nim

Cytat:Pojemność- 6600 miejsc
Boisko- 105 m na 68 m
Dojazd:
*z dworca Szczakowa PKP - autobusy linii 304,307 i 314. Wysiadać na przystanku Jaworzno Krakowska
*z Katowic (dworzec autobusowy) - autobusy linii E oraz J. Wysiadać na przystanku Jaworzno Krakowska
*z Chrzanowa (dworzec autobusowy) - autobus linii E. Wysiadać na przystanku Jaworzno Krakowska
Ta pojemność mnie troche martwi , bo na co lepsze szpile może być ciężko się dostać. A co do dojazdu , to klub ma organizować autobusy , więc myślę że nie trza będzie korzystać z usług PKM Jaworzno
Może nie będzie tak źle, dojazdy na mecze są krieg Big Grin No i co ważne stężenie GieKSy w Jaworznie - i tak już prawie maksymalne - może być tam jeszcze większe.
Uszok planuje na 15 000 ale kibice nie odpuszczają.

www.25000.pl
tak se czytam i mam 2 wnioski:
- sznapi = prawie kamil
- wszyscy swoje, a przemek swoje. jakiś bojkot? zabawnie to wygląda Smile
jankier napisał(a):sznapi = prawie kamil
Osz kurde, człowieku, nie przesadzaj. Zdarza mu się palnąć głupotę, ale ogólnie pisze całkiem do rzeczy.
ale jak już coś głupiego palnie, to tekst kalibru kamila (dlatego prawie). zresztą nieważne
No i wygrała odpowiednia drużyna Smile
Jedyna słuszna wygrała

GLORY !!!

[Obrazek: 699697_bigportrait.jpg]

[Obrazek: _44678617_fergie270.jpg]
Ogólnie cały finał można zadedykować włoskim nudziarzom i hiszpańskiemu pedalstwu jak powinna wyglądać piłka.
No i jeszcze Wengerowi. Niech wie, że bez Brytoli w składzie to se można w dupie pogrzebać.