Ejjj no

Ja tam wierze w chłopaków Janasa
Mam nadzieje, że wyciągną wnioski z tego spotkania, popracują trochę, po za tym dużo więcej skupienia by im się przydało. Spokoju tez, ale nie ma mowy przecie....

W koncu kibice przyszli obejrzeć dobry mecz w naszym wykonaniu, a co zobaczyli... to chyba wszyscy widzieli. Więc wcale się nie dziwie, że ich wygwizdali, bo sam bym sie wkurwił jakbym był na tym meczu. Polacy dziś zaprezentowali jak nie powinno się grać w piłke.
Choć mam nadzieje, że to sie zmieni i zaczna grać jak należy.
Cytat:Inna sprawa, ze na stadion poschodzily sie jakies buraki. Rozumiem, ze mozna byc rozgoryczonym postawa naszej druzyny i sobie na nich psioczyc, ale na to czas jest po meczu. Na stadionie winno sie kibicowac swojej reprezentacji. Noz mi sie otwieral w kieszeni jak slyszalem 'ole!' przy kazdym podaniu Kolumbijczykow i gwizdy, gdy przy pilce byl ktorys z bialo-czerwonych.
Przede wszystkim, kibice za to "widowisko" zapłacili. I w 100% rozumiem ich zachowanie, są jakieś granice piłkarskiej impotencji, ja takiego meczu już bardzo dawno nie widziałem(chyba od porażki reprezentacji Wójcika z Gruzją), nie ma co oceniać że ten zagrał tak a ten siak, bo WSZYSCY, może poza środkowymi obrońcami totalnie dali dupy.
Dżemik napisał(a):Inna sprawa (...) ktorys z bialo-czerwonych.
Prawidłowa reakcja, przydałoby się jeszcze parę transparentów pod adresem pana j. albowiem po raz kolejny w tym kraju ktoś nas zrobił w mega - ciula, żenada to za łagodne słowo jeśli chodzi o postawę drużyny w tym meczu. Zresztą na temat tajemniczych powołań pana j. mam swoją własną, wielce prawdopodobną teorię.. Facetowi należałoby się 9mm w potylicę, nie inaczej.
Już powoli zaczynam rzygać piłką w tym kraju. Inna sprawa, że znów będzie się nadawało jacy to kibice na Śląsku są fe, że najlepsi jeno w stolcicy itp. i tylko z tego względu uważam, że z wygwizdania naszych zawodników należało jednak zrezygnować.
Dżemik napisał(a):Inna sprawa, ze na stadion poschodzily sie jakies buraki.
Twoja stara burak.
Cytat:Rozumiem, ze mozna byc rozgoryczonym postawa naszej druzyny i sobie na nich psioczyc, ale na to czas jest po meczu. Na stadionie winno sie kibicowac swojej reprezentacji. Noz mi sie otwieral w kieszeni jak slyszalem 'ole!' przy kazdym podaniu Kolumbijczykow i gwizdy, gdy przy pilce byl ktorys z bialo-czerwonych.
To ja moze wkleję wypowiedź z innego forum,gdzie cała ta sytuacja została podsumowana tak,że sam bym tego nie zrobił:
Cytat:Nareszcie ktoś pokazał polskim wyżelowanym kopaczom, jak powinno się traktować przejście obok spotkania.
"Prawdziwy kibic powinien być ze swą drużyną na dobre i na złe" <== to jest najczęstszy komentarz w necie. A ja mam na to inne powiedzonko: "Płacę, więc wymagam" Rozumiem porażkę, ale po walce (vide Arsenal w finale LM). A po takim żenującym meczu jeszcze po głowie ich głaskać ? W d... się poprzewracało
Amen.Gdybmy zapłacił kasę za bilet i oglądał takie "cuś" na żywo ,tez by mnie chuj na miejscu strzelił.
Przeca te 2 bramki to megahipersuperekstrazajebiscie wielki lut szczescia dla Kolumbii. Przez wieksza czesc meczu to my bylismy druzyna lepsza. Bezproduktywna, pokraczna, ale lepsza. Wynik 0:0, lub 1:0 dla nas bylby sprawiedliwym wynikiem.
Z Litwa zagralismy jakies 25 razy gorzej, ale tam kibice nie reagowali w ten sposob.
Zreszta chybasmy sie nie zrozumieli
1) Gwizdanie na wlasna druzyne, jesli gra do dupy- dobra, zrozumiem, choc sam nie gwizdze i gwizdac nie bede
2) Oklaskiwanie przeciwnika, ktory wcale na to nie zasluzyl, tylko po to by uprzykrzyc zycie naszej druzynie- skurwysynstwo, ktore mnie tak oburzylo
3) Reakcja na Kuszczaka po jego 'interwencji'- wypadaloby dodac mu otuchy oklaskami, a nie gwizdac na niego niemilosiernie. Toc chyba kazdy debil wie, ze Kuszczak 999999 takich pilek na milion by wylapal. Ta bramka nie byla wynikiem jego niekompetencji.
Kibice...no comment. Repra nigdy więcej na śląskim..gwizdanie na swoich?? hmmm nieźle. Narodowy zbudują w Warszawie i bedzie spokój
Przemek87 napisał(a):Kibice...no comment. Repra nigdy więcej na śląskim..gwizdanie na swoich?? hmmm nieźle. Narodowy zbudują w Warszawie i bedzie spokój
To że jesteś kretynem wiedzialem juz od dawna,teraz juz mam 100 % pewnosci.WON !
R_amze_S napisał(a):Przemek87 napisał(a):Kibice...no comment. Repra nigdy więcej na śląskim..gwizdanie na swoich?? hmmm nieźle. Narodowy zbudują w Warszawie i bedzie spokój
To że jesteś kretynem wiedzialem juz od dawna,teraz juz mam 100 % pewnosci.WON !
Skoro na slasku na mecze przychodzą tylko cwele i wieśniaki, to sam jestem za tym aby reprezentacja więcej tam nie grała. Poza tym, stadion slaski jest chujowy.
Całego meczu nie widziałem, akurat włączyłem na 2 bramkę. Co do Kuszczak: straszny błąd popełnił, ale nie powinno się go aż tak bardzo obiwniać. Nie mowie zeby go głaskac po głowce, ale powinno się troche wrzucic na luzz, tak przegladem wiadomosci sportowe, to wiekszosc tytulow jest o Kuszczaku. Z tego co widziałem to cała druzyna dała dupy, ale oczywiscie media zawsze wybieraja sobie jedna osobe. W tym przypadku jednak rzeczywiscie Kuszczak sie wyróznil

, no ale czy to powod do tego by robic jakas nagonke przed MŚ? Pare opierdolek styknie, a co do wynikow na mundialu to kibice tez powinni sie wstrzymac. Rozliczy ich sie po mundialu.
Choc musze przyznac ze ogladajac drugą polowe tego meczy przypomnial mi sie mecz z Japonia przed MŚ2002..
edit:
Cytat: stadion slaski jest chujowy.
No bez przesady. Bodajże największy nasz stadion, w miarę dobry do wykorzystywania. Po za tym obiekt historyczny, wiele historycznych meczów kojarzy się z nim. Może sam stan techniczny mógłby być lepszy, ale mimo wszystko nie powinno nazywac się go chujowym, chociazby ze wzgledow historycznych. Ja mam sentyment do staroci, do historii

.
Dżemik napisał(a):3) Reakcja na Kuszczaka po jego 'interwencji'- wypadaloby dodac mu otuchy oklaskami, a nie gwizdac na niego niemilosiernie. Toc chyba kazdy debil wie, ze Kuszczak 999999 takich pilek na milion by wylapal. Ta bramka nie byla wynikiem jego niekompetencji.
Oklaskami?! Bez jaj. Tą szmate to - jestem pewien - JA BYM ZŁAPAŁ!
A całą sytuacje z kibicami najlepiej - o dziwo - podsumował Janas: "Zapłacili i mieli prawo do wyrażenia swojej opinii".
Po tym, jak potraktowali nas dziś kibice, mogę jedynie stwierdzić, że w Chorzowie powinny odbywać się koncerty, a reprezentacja niech gra w Warszawie. - T.Kłos
I ta kto nic nie zmieni ,bo nie wszyscy kibice byli ze Śląska.A to ,że zapłaciłem i musiałem oglądać to coś to nie jest usprawiedliwienie.
balzac napisał(a):edit:
Cytat: stadion slaski jest chujowy.
No bez przesady. Bodajże największy nasz stadion, w miarę dobry do wykorzystywania. Po za tym obiekt historyczny, wiele historycznych meczów kojarzy się z nim. Może sam stan techniczny mógłby być lepszy, ale mimo wszystko nie powinno nazywac się go chujowym, chociazby ze wzgledow historycznych. Ja mam sentyment do staroci, do historii
.
Duży- OK. Obiekt historyczny- OK. Ale raz na zawsze należy zerwać z mitem, że można rozgrywać na nim wielkie mecze. Bez jaj, lata świetności to ten stadion ma już za sobą, zresztą sam widziałeś jak parszywą ma konstrukcje. Za maksymalnie 2 lata choćby Stadion Miejski (stadion Lecha) będzie o wiele lepszym obiektem do rozgrywania spotkań reprezentacji.
Cytat: Bez jaj, lata świetności to ten stadion ma już za sobą, zresztą sam widziałeś jak parszywą ma konstrukcje.
Byłes kiedyś na tym stadionie,ze wydajesz takie opinie?I co rozumiesz pod pojęciem "parszywa konstrukcja"?