A moim zdaniem czas najwyższy zrezygnować już z Franka, Dudka, Szymkowiaka i innych dziadków. Z całym szacunkiem do Franka, ale to już nie jest ten piłkarz co kiedyś i wątpie by powrócił do formy z eliminacji do MŚ w końcu wiek już też robi swoje, a Franek do młodych już nie należy. Dudek to juz w ogóle parodia, Janas miał racje, że go nie brał. O Szymkowiaku już nie wspomne, brak słów. Jak dobrze pójdzie, to te eliminacje mogą być jednymi z gorszych jakie oglądałem w wyknaniu naszych 'sępów'. Czas najwyższy zrobić rewolucje w naszej kadrze.
no i dobrze, przynajmniej nie awansujemy i nie narobimy sobie wiochy przed szersza publicznoscia
R_amze_S napisał(a):Wypasiona galeria z meczu GKS KATOWICE - BANIK OSTRAVA
Patrzcie i drżyjcie kibice podrzędnych klubików 
To znaczy galeria jest z meczu i przedmeczowego festynu.
TUTAJ gdzies jestem ja.
Przyznam robi wrażenie i potwierdza ,że 3 liga to dla was (przynajmniej pod względem kibicowskim...nie wiem czy piłkarskim) stanowczo za mało.Ale poczekaj do Śląsk - Lechia

@R_amze_S: Nieźle!
Obczajcie też zdjęcia z meczu Lecha z Wisłą.
1, 2, 3, 4, 5, 6.
^Nieźle,nieźle ,robi wrażenie...W ogóle proponuje wpierdalać tu od czasu do czasu co ciekawsze galerie z meczów swoich ulubionych drużyn.Bo ja widać na powyższych przykładach-jest co oglądać.
Cytat:3 liga to dla was (przynajmniej pod względem kibicowskim...nie wiem czy piłkarskim) stanowczo za mało
Pod kibicowskim na pewno a co do piłkarskiego,to się okaże jutro po meczu z Rakowem.
Nie widzieliście jeszcze galerii z meczów Zrywu Skroniów

Michał Żewłakow:
Graliśmy tak, jak pozwolili nam Finowie. Gra się czasem takie mecze, że nic po prostu nie wychodzi. Ale to dopiero pierwszy mecz i jak najszybciej chcemy o nim zapomnieć. Mamy dużo do przemyślenia i do zmiany przed spotkaniem z Serbią. W środę w Warszawie spróbujemy z nimi powalczyć.
Spróbujemy ?? Nie ma jak bojowe podejście do sprawy. Panie Żewłakow, panu już dziękujemy
Jacek Bąk :
Taka porażka bardzo boli, bo Finlandia to nie jest wielki zespół. Trzeba jednak przyznać, że dziś rywale byli lepsi i wygrali zasłużenie. Staramy się grać inaczej niż dotychczas, ale dziś nic nie wychodziło. A w obronie popełniliśmy trzy błędy i straciliśmy trzy gole. Taki jest sport, ale będziemy walczyć dalej.
Trzy błędy ?? Człowieku, sam w pojedynkę popełniłeś chyba z dziesięć
Maciej Żurawski:
Nie wyobrażam sobie, że ktoś spuści głowę i przestanie wierzyć w sukces. To dopiero pierwszy mecz, a przed nami jeszcze 13. Okazji do odrobienia straconych dziś punktów będzie wiele. Najbliższa już w środę i trzeba zrobić wszystko, by się odbudować i powalczyć z Serbami o zwycięstwo.
I kto to mówi. Chodził po boisku jak przywał. Nawet nie było widać że on w ogóle gra. Zero ambicji. âMagicâ tu gdzie trzeba nie czaruje, a dalej będzie już tylko trudniej. Frankowski dno. A Dudek niech się nie zasłania jakimś spalonym, bo za takie błędy to w meczach juniorów ląduje się na ławce. Prawda jest jasna. Większość âgwiazdorówâ z zachodu, którzy skończyli trzydziestkę powinna iść w piz*u.
Jacek Krzyżówek:
Nie skreślajcie nas. Staraliśmy się jak mogliśmy, ale nie wyszło. Próbowaliśmy realizować taktykę nakreśloną przez trenera, ale nie było z tym najlepiej. Musimy szybko poprawić naszą grę i już z Serbią zaprezentować się dużo lepiej. Myślę, że stać nas na to.
Ciebie to już można skreślić za samą twarz.
PS
Dla relaxu przed meczem, jutro 3000 odcinek mody na sukces

na dzisiejszy mecz z Serbią sprzedano jak dotąd... 1200 biletów

Tomash napisał(a):na dzisiejszy mecz z Serbią sprzedano jak dotąd... 1200 biletów 
Ach,ta wspaniała warszawska,zawsze wspierająca naszych piłkarzy,szczególnie w trudnych momentach publiczność...
No to już jest kurna pech

Dziś sie bardziej wkurwiłem niż w sobote

Ten mecz był do wygrania. Leo musi popracować nad obroną, bo środkowi obrońcy w ogóle nie istnieją

Ale najważniejsze, że coś sie ruszyło i wkońcu było widać tą waleczność, oby tak dalej.
Brawa dla Kowalewskiego, brawa za ustawienie 4 - 2 - 4(jak nie mamy kogo ustawić na środku to trzeba w miare mozliwości wyeliminowac tą formacje), nienawidze tak pisać ale brakło szczęścia.
Ale za to makarony dostały wdupe

i mają tyle samo punktów co my... czyż to nie piekne

?
Za to zal mi San Marino, zawsze im kibicuje

Dobrze jest. Brawo dla Golańskiego.
KORONA Pany !!!

Co do obrońcow, to może trzeba liczyć na to że Hernani dostanie obywatelstwo. Świetny mecz Kowalewskiego. Popisala się publiczność, mimo iż nieliczna.
Eliminacje dopiero się zaczęły. Kazachów może jakoś się namówi żeby się podłożyli. Może zgodzą się na rządowy program "ŻYWNOŚĆ ZA PUNKTY"
Giza do kadry !!!!