Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
kurwa jaka chujnia :?
ROTFL'N'LOL

Proponuje każdemu wziac relanium i popic podwojnym rumiankiem bo tego sie kurwa nie da spokojnie ogladac

0 strzalow na bramke przez 45 minut-to mowi samo za siebie.
Gdzie ejst atak?Czy istnieje u nas taka formacja jak napad?
moje wrazenia...
buhahahahahahahhahaahahhahahahahah
tyle powiem..
ciota janas sie nie sprawdzil, pierdole mistrzostwa z byle kurwa ekwadorem przejebac 2 do 0... to przechodzi ludzkie pojecie, dajem polaki dajem :/ kurwa mac ja pierdole....

edit..
zeby tylko 2 do 0.. dalej postanowilem nie ogladac. pierdole to nie na moje nerwy.
To możemy naszym chłopcom pomachać na pożegnanie, niech pakują walizki i niech nie robią siary Mad
To juz nawet smieszne nie jest
kurwa, a ja zawsze myślałem że piłka nozna polega głównie na oddawaniu STRZAŁÓW widać sie myliłem. Kostaryka i Niemcy nas ROZJADĄ
Brak mi slow.. A najbardziej wkurwil mnie Krzynowek-te same bledy co 4 lata temu,ja pierdole.
kurwa mać! Crying or Very Sad
najbardziej wkurwia fakt że Ekwador wcale nei jest lepszy. Poprostu wykorzystują głupie błędy naszych. A nasi się o własne nogi potykają.
Żenada :?
To fakt już dawno nie oglądałem takiego meczu, by dana drużyna nie oddała przez wiekszą cześć spotkania strzału Confusedhock: A o meczu z Niemcami to zapomnijmy, bo czuje, że to będzie kompromitacja Evil or Very Mad
Co do niemców to oni teraz będą myśleli że są zajebiści i że wygrają z kazdym. To ich moze zgubic, o ile nas nie zgubi wlasna nieporadnosc.
Juz nas zgubiła Laughing
Się Rasiaka nie wystawia w pierwszym składzie to się przegrywa Laughing .
A Zurawski sam nic nie da rady w przodach. Drugi napastnik musi być.
Jestem kurewsko zawiedziony. O ile na poczatku szło dobrze, to to co zobaczyłem później, ten brak strzałów, zero polotu, pomysły, yto mnie przygniotło.

Ale tak okropnie.
Szkoda ze nasi najlepsi zawodnicy graja w niemieckiej reprezentacji
Jednym słowem mówiąc - Janas musi odejść !!! Laughing