Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
jestes biedny i ubogi jak wyruchana twoja stara
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):ale inter to jest chujowa druzyna haha

Jak niemal wszystkie włoskie.
Kamil-Reloaded napisał(a):jestes biedny i ubogi jak wyruchana twoja stara

powiedz twojemu tworcy zeby ci apdejta zrobil, spierdolino
twoja stara aktualnie nie posiada zadnych łatek

rozwój twojej starej zatrzymał sie na wersji 0.9 beta
[Obrazek: avasz6.jpg]
Oglądałem wczoraj mecz INTER - L'pool zamiast "naszego" meczu na TVP.
Poprostu widać było z jakim nastawieniem wyszedł Inter - wygrać za cholere! Ale co z tego, jeśli L'pool ma b. dobrą obronę i ANI razu tak naprawdę Reina nie był zagrożony. Ibrahimovic błyszczał geniuszem, ale tą świeczke zgasiło naprawde cudowne dziecko Torres cudownym strzałem. Osobiście byłem pewien awansu The Reds, ale że Inter u siebie przegra? Za cholere...

4 drużyny ligi angielskiej na 8 w ćwierć finale. Prawdopodobieństwo, że wypadną na siebie drużyny z Angli wynosi 1/4 i tak napewno się stanie. Dam sobie głowe uciąć, że trofeum trafi na wyspy. finito...
A ja będę miał ubaw jeśli angole w tym roku nie będą mieli champions league Mr. Green
jak dla mnie to inter wyszedl na boisko z nastawieniem na gre na 0-0
balzac napisał(a):A ja będę miał ubaw jeśli angole w tym roku nie będą mieli champions league

Ja wtedy padne z zażenowania i śmiechu.
Niby kto może wygrać?!
- Fenerbacze?!!!!! Pokonali Seville - ok. Ale nic pozatym, u siebie dają rade, ale jak przyjadą na takie np, Anfield albo Emirates to bedzie masakra.
- Barcelona?!!!!! Dla mnie ta drużyna to śmiech w tym sezonie i ogólnie, to co, się dzieje w hiszpańskiej lidze. Forma jak sinusoida, kompletnie nie można powiedzieć jak grają... Gracze robią sobie jaja na boisku, naprawde dobry piłkarz - Messi, ma kontuzje. Żadnych szans.

- Schalke?!!!! Chociaż, może, ale cud jak wygrają...

- Roma... Taaak, Roma. Dla mnie obok angielskich drużyn pretendent do tytułu.
Ja jeszcze porusze temat wczorajszego meczu. Tak prawde mówiąc, to Liverpool też miał troszke szczęścia. Inter miał dwie 100 procentowe sytuacje które powinny się zakończyć bramkami, i do tego doszła czerwona kartka, która się nie należała.

A do moich faworytów tej edycji LM zaliczam Arsenal. Barcelona z tą formą co teraz prezentuje nie ma żadnych szans, chyba że coś ich oświeci Wink
Ja bym się kłócił, czy nie należała się czerwona kartka. Chciałbyś dostać w taki sposób w stope albo łydke? Napewno nie. Mimo iż ten atak się nie udał sam w sobie był groźny dla zdrowia i za to czerwień. Tak pozatym to chyba miał w świadomości Inter, że The Reds będą chcieli wykorzystać każdy błąd, faul, podmuch wiatru na swoją korzyść.

W UEFA odpadł T'ham i Everton po karnych... żal jak cholera. Ale 7 drużyn angielskich w pucharach to widocznie za dużo...
Tak, tylko nie weim czy zauważyłeś, że oboje weszli z wyprostowaną nogą i to anglik trafił włocha. Burdisso nawet go nie dotknął, tak więc kartka się należała, ale nie temu co trzeba.
W sumie to masz racje. Sprawa bardzo dyskusyjna, nie mniej jednak awans się należał The Red's.
Wyniki losowania par ćwierćfinałowych LM:

Arsenal Londyn - Liverpool FC
AS Roma - Manchester United
Schalke 04 Gelsenkirchen - FC Barcelona
Fenrbahce Stambuł - Chelsea Londyn

Łee, nic ciekawego. No w sumie, obejrzalbym Rome Vs ManU.
Moje typy :

1. Awans Arsenalu
2. Awans Romy
3. Awans Barcy
4. Awans Fenerbache

Big Grin