Panie, daj pan spokój... Ja tu już włosy z głowy rwę i czuję, że to samo będę robił przez całą rundę wiosenną. Chciałbym się mylić, ale naprawdę czarno to wszystko widzę (na szczęście nie tylko ja, ale i trener Fornalik, który został postawiony w cholernie trudnej sytuacji). Skład nie zachwyca, Stachowiak puszcza 2 bramki w 2 minuty, na testy przychodzą ludzie, którzy w ogóle się nie nadają. Ech, ciężkie życie kibica ; ).
Cytat:Ech, ciężkie życie kibica ; ).
No,zwłaszcza jak sie jest kibicem takiej dziadowskiej druzyny

Ramone napisał(a):http://sport.onet.pl/1253024,wiadomosci.html
ho ho ....ciekawe czy on jeszcze trenować umie
..
Ploty. Lech nawet po fuzji nie ma kasy zeby go utrzymywac.
Cytat:Skład nie zachwyca, Stachowiak puszcza 2 bramki w 2 minuty
Bledy Stachowiaka, czy niekoniecznie?
R_amze_S napisał(a):Cytat:Ech, ciężkie życie kibica ; ).
No,zwłaszcza jak sie jest kibicem takiej dziadowskiej druzyny 
Powiedział kibic GKSu ;DDD, buahaha.
Cytat:Bledy Stachowiaka, czy niekoniecznie?
Trener twierdzi, że nie miał nic do powiedzenia. Nie wiem, mecz rozegrano w Chorzowie, więc nie mam możliwości oceny.
Kamael napisał(a):Powiedział kibic GKSu ;DDD, buahaha.
....który to GKS wam spuszczał lanie na zyczenie czy to w Wodzisławiu czy w Katowicach
![[Obrazek: rotfl5pb.gif]](http://forum.ewangelizacja.sulechow.net/images/smiles/rotfl5pb.gif)
Ciekawe ile z tych spotkań kupiliście/ustawiliście u sędziów, zapewne wszystkie - tak przecież wyglądał styl uprawiania sportu przez GKS ;P. Zapraszamy teraz na mecz ; ).
Kamael napisał(a):Ciekawe ile z tych spotkań kupiliście/ustawiliście u sędziów, zapewne wszystkie - tak przecież wyglądał styl uprawiania sportu przez GKS
Dowody.Masz jakoweś?A może przypomnij sobie moze ostatni mecz w którym PZPN wam dał walkowera za damski chuj.
Cytat: ;P. Zapraszamy teraz na mecz ; ).
A mecz bedzie jak wrócimy do ekstraklasy,cierpliwosci.Tak wam sie spieszy kolejny wpierdol dostać ?

Dowody? Wystarczą mi wypowiedzi Dziurowicza, który twierdził, że wszystkie mecze, gdy GKS awansował do ekstraklasy, były kupione. Kupował i później, gdy klub awansował do pucharów, mam więc chyba prawo sądzić, że w meczach z Odrą, które w tym czasie GKS grał nie było inaczej? Logika by na to wskazywała.
Cytat:A mecz bedzie jak wrócimy do ekstraklasy,cierpliwosci.Tak wam sie spieszy kolejny wpierdol dostać ?
Poczekamy, zobaczymy ;P, ale szybko raczej do tego nie dojdzie ; ).
Kamael napisał(a):Dowody? Wystarczą mi wypowiedzi Dziurowicza, który twierdził, że wszystkie mecze, gdy GKS awansował do ekstraklasy, były kupione.
Prosze podać źródło niniejszej informacji.Jakieś linki,cytaty itp.Takie zeby pisało ze klub kupował WSZYSTKIE mecze.
Cytat:Kupował i później, gdy klub awansował do pucharów, mam więc chyba prawo sądzić, że w meczach z Odrą, które w tym czasie GKS grał nie było inaczej? Logika by na to wskazywała.
Pewnie,tak to sobie tłumacz...

Jednak tez mile widziany byłby link lub jakis cytat gdzie Dziurowicz ze szczególami opisuje jak kupował mecz z Odrą
Kamael napisał(a):R_amze_S napisał(a):A mecz bedzie jak wrócimy do ekstraklasy,cierpliwosci.Tak wam sie spieszy kolejny wpierdol dostać ?
Wystarczy ze Odra spadnie do II ligi a my do niej wejdziemy

pierońskie hanysy

...
a teraz kolejne pytanie o PES 5....a więc...gdy w okresie transferowym chce się ktoś wymienić za mojego zawodnika to co mam "kliknąć"...mam strzałki że się wymieniają a potem transfer breakdown

......aha i czy jest jakiś sposób by sprzedać nie chcianych jełopóW??
Dżemik powiedz że rezerwami graliście
http://www.90minut.pl/sparing.php?id=3734
R_amze_S napisał(a):Kamael napisał(a):Dowody? Wystarczą mi wypowiedzi Dziurowicza, który twierdził, że wszystkie mecze, gdy GKS awansował do ekstraklasy, były kupione.
Prosze podać źródło niniejszej informacji.Jakieś linki,cytaty itp.Takie zeby pisało ze klub kupował WSZYSTKIE mecze.
Gdybym miał jeszcze tamte numery Gazety Wyborczej, to bardzo chętnie bym zacytował. Cytaty z tego wywiadu pojawiały się we wszystkich telewizjach, we wszystkich gazetach, tak więc nie wmówisz mi, że te słowa akurat do Ciebie nie dotarły. Facet przecież w ogóle tego faktu nie krył ;/.
Cytat:Kamael napisał(a):R_amze_S napisał(a):A mecz bedzie jak wrócimy do ekstraklasy,cierpliwosci.Tak wam sie spieszy kolejny wpierdol dostać ?
Wystarczy ze Odra spadnie do II ligi a my do niej wejdziemy 
Hehehe, ciekawe która drużyna czego jest bliżej ; ).
A tak na poważnie, myślisz, że GKS w tym momencie finansowo sprostałby wymogom drugiej ligi?
Ramone napisał(a):a teraz kolejne pytanie o PES 5....a więc...gdy w okresie transferowym chce się ktoś wymienić za mojego zawodnika to co mam "kliknąć"...mam strzałki że się wymieniają a potem transfer breakdown
......
Klikasz na goscia ktory ma wyleciec i w okienku w ktorym pokazana jest oferta za Twojego zawodnika, musisz kliknac ACCEPT. Dokladnie tak samo jak robisz gdy Ty kogos kupujesz z innej druzyny.
Cytat:aha i czy jest jakiś sposób by sprzedać nie chcianych jełopóW??
Wystawiasz ich na liste transferowa i modlisz sie, zeby ktos sie po nich zglosil. Ewentualnie gdy dochodzi do przedluzania umow na koniec sezonu, po prostu ich nie podpisujesz.
Cytat:Dżemik powiedz że rezerwami graliście
http://www.90minut.pl/sparing.php?id=3734
W zasadzie tak. Gralismy rezerwami. Tego samego dnia odbyl sie mecz z Radomiakiem Radom, ktory gralismy pierwszym skladem. Jaga wygrala 3:0.
dzięki za odpowiedź dżemik..
Kamael napisał(a):Gdybym miał jeszcze tamte numery Gazety Wyborczej, to bardzo chętnie bym zacytował. Cytaty z tego wywiadu pojawiały się we wszystkich telewizjach, we wszystkich gazetach, tak więc nie wmówisz mi, że te słowa akurat do Ciebie nie dotarły. Facet przecież w ogóle tego faktu nie krył ;/.
Owszem,ale nie przypominam sobie zeby tam było ze WSZYSTKIE mecze GKS kupował a juz w szczególnosci z Odrą.Poza tym wspominał także iż WSZYSCY w polskiej ekstraklasie tak robia czyli Odra także:>
Cytat:A tak na poważnie, myślisz, że GKS w tym momencie finansowo sprostałby wymogom drugiej ligi?
No wiesz,większośc piłkarzy grających dziś w GKS-ie to była druzyna na II ligę i tyle ile dostają dzis za gre w IV lidze,mieli dostawać za grę w II-giej.Poza tym odkąd "Dziura" poszedł w chuj ,to pojawiają sie sponsorzy bo robi się zyczliwszy klimat dla nich.To zasługa nowych władz klubu.Zanim więc awans do II ligi nastąpi ,to potrwa to jeszcze półtorej roku,więc do tego czasu spokojnie sprostamy wymaganiom finansowym II ligi.Jestem o tym przekonany.