Może nadawał by się ten koleś z Valencii. Ponoć młody i świetny taktyk (nie pamietam nazwiska tylko;]). Z tym, że niewiem czy jego filozofie by sie sprawdziły w Madrycie (chodzi tu o styl gry Valencii, czasem zbyt pasywny, nudny, nawet defensywny, ale w miare skuteczny).
Ja bym proponował Del Bosque, Deschamps, Houlier (z tym że ten pan ma już swoje lata;]), albo Van Basten;] (on pewnie odpada, pewnie woli Barce;p).
balzac napisał(a):Może nadawał by się ten koleś z Valencii. Ponoć młody i świetny taktyk (nie pamietam nazwiska tylko;]). Z tym, że niewiem czy jego filozofie by sie sprawdziły w Madrycie (chodzi tu o styl gry Valencii, czasem zbyt pasywny, nudny, nawet defensywny, ale w miare skuteczny).
Flores. ;] Nie jest zly. Ale Real potrzebuje [i zasluguje] szkoleniowca wybitnego, a nie tylko niezlego.
Cytat:Ja bym proponował Del Bosque, Deschamps, Houlier (z tym że ten pan ma już swoje lata;]), albo Van Basten;] (on pewnie odpada, pewnie woli Barce;p).
Deschamps- Zatrudnienie tak mlodego trenera byloby strasznym ryzykiem. Nie wiem czy przy obecnej sytuacji Realu mozna ryzykowac kolejnym dwumiesiecznym szkoleniowcem. Z drugiej strony- Barca zaryzykowala dajac szanse Rijkaardowi i dobrze na tym wyszla. Sam nie wiem. ;\
Houlier- Jego nie chcialbym w Realu za zadne skarby. W Lyonie idzie mu swietnie, ale odziedziczyl kompletna druzyne po Le Guenie.(ktorego tez chetnie bym widzial w Realu, ale on niestety podpisal juz kontrakt z Rangersami) Z takimi zawodnikami i z tak dobrze poukladanym zespolem nie sposob grac zle. W Liverpoolu zademonstrowal swoj 'kunszt' trenerski.
Van Basten- Jeszcze nie udowodnil, ze bedzie z niego dobry trener. Zapewne wiele osob widzi w nim drugiego Rijkaarda, ale rownie dobrze moze okazac sie drugim Gullitem.
PS> Slyszalem tez, ze trenerem Realu ma zostac Schuster. Mam nadzieje, ze to tylko Marca chce sie sprzedac w kilku wiecej egzemplarzach. Zdecydowanie bardziej wole Caro.
Dżemik napisał(a):Wg mnie nie powinien do Manchesteru sie wybierac. Chyba, ze do City. Jesli chlopak bedzie przez 2 sezony siedzial na lawie to na bank zatrzyma sie w rozwoju. A nie od dzis wiadomo, ze na wyspach szkolenie bramkarzy mocno kuleje. Na dodatek moze sie zdarzyc, ze za te 2 lata Ferguson [albo jego nastepca] kupi jakas inna mloda gwiazdke z Francji, Hiszpanii, czy Wloch. I Fabianski murawy nawet nie powacha.
Ja uważam, że powinien zaryzykować. Szansa gry w tak wielkim klubie to jednak wielka sprawa, drugi raz może takiej nie otrzymać. Fakt, szkolenie bramkarzy na Wyspach nie jest zbyt dobre, ale wszyscy dobrze wiemy jak Ferguson świetnie radzi sobie z młodymi zawodnikami. Można o nim teraz pisać wiele, wymieniać obecne wady, ale tej umiejętności promowania i wychowywania młodych zawodników ciągle nie można mu odmówić. Fakt, że krnąbrny Rooney w tym momencie wypowiada się o Fergusonie w samych superlatywach i zachowuje się jednak inaczej niż kilka lat temu w Evertonie to taki świeży przykład.
Tak więc ja myślę, że jeśli dałoby mu się trochę czasu to poradziłby sobie, a jeśli nie od trenerów bramkarzy, to wiele na treningach mógłby się dowiedzieć od tak doświadczonego i utytułowanego zawodnika jak Van Der Saar.
kurwa. won, nie chce antyfutbolu w Madrycie, niecierpie niemieckiej piłki i ich podejścia do sportu.
Scolari by się nadawał

;] to jest gość z charakterem, potrafi krótko tzrymac te największe gwiazdy.
Szczerze to niewiem za bardzo kto by się nadawał na trenera Realu
Jak Wisła nie zdobędzie mistrzostwa wtedy będą po cichu szukać nowych;]
O ja! Tożem kupon wykombinował!
Wigan- West Ham (H2,5) 1 1.75
Tottenham- West Brom.(H2,5) 1 1.80
Waalwijk- Alkmaar 2 1.95
Sewilla- Valencia stg2 1.31
Parma- Inter x2 1.19
Livingston- Celtic 2 1.25
Rangers- Dunfermline 1 1.25
Wkład: 20zł (!!!)
Wygrana: 269,31

Ramone napisał(a):a jak West Ham nie wejdzie ??
Postawiłem, że w meczu padną mniej niż 3 bramki

;]] Widze ze ktos tu tez do totomixa chodzi ;]]
moje typy na weekend ;]
Portsmouth - Arsenal /2
Manchester UTD - Birmingham /1
Livingston - Celtic /2
Real M. - Deportivo /1
Hamburg - Dortmund /1
stawka : 2zł
Max wygrana : 12zł

Real zremisuje. ;(
A tera ja:
Lubin - Arka 1 1.50
Sunderland - Blackburn 2 1.75
Duisburg - Bayern 2 1.50
Leicester - Reading 2 2.00
Liverpool - Everton 1 1.60
Portsmouth - Arsenal 2 1.70
Odra W. - Legia 2 1.60
Z 2 zl do wygrania 61.70.
Taki se kupon rzucilem od niechcenia. Pewnie ktos z 3 Blackburn/Reading/Arsenal nie wejdzie.
Szkoda, ze w tym tygodniu jest taki slaby kurs na rywala mojego ulubionego RBC.