Widzę, że wszystkie wypowiedzi są zgodne co do finału

No i ja muszę się dołączyć

Innego finału nie wyobrażam sobie

Choć piłka lubi platać figle i już nie raz nas zaskakiwała

Chuja tam Barcelona. Teraz kibicowac moge jedynie Villarreal

KILL !!!

Nie inaczej. Widze, że życie ci nie miłe

R_amze_S napisał(a):Cytat:Jestem kibicem Juventusu praktycznie od zawsze
Kurwa,nie rozumiem,naprawde nie rozumiem,jak mozna być kibicem jakiejkolwiek włoskiej druzyny.To najnudniejsza liga na świecie.Bez dwóch zdań.Przypomnijcie sobie najnudniejszy finał wszechczasów LM sprzed lat 3-ch - o ile dobrze pamiętam.Kto w nim grał?Dwie makaroniarskie druzyny.Dlatego cieszyć się należy,iż z trzech włoskich druzyn,dwie odpadły,to dobrze wrózy półfinałom i finałowi.Milan w zasadzie tez powinien odpaść,sądzę jednak że w konfrontacji z Barcą polegnie...
Nawiasem mówiąc,możliwy jest finał hiszpanski.
Oj, nie każdemu się musi podobać, włoska piłka nie jest tak efektowna jak hiszpańsk, ale oglądałem już dużo meczy Serie A i na brak emocji jakoś nie narzekam.
Cytat: oglądałem już dużo meczy Serie A i na brak emocji jakoś nie narzekam.
Ja się dałęm parę razy kumplowi-fanowi Milanu-parę razy zaciągnąc do pubu na oglądanie meczów Serie A i zgadnij jakimi wynikami się kończyły te mecze?
Od razu odpowiem:tylko raz 1-0.
Pozostałe - 0:0
Wolę juz nawet mecze bundesligi...
tak sobie myślę ,że każdy jest pewny awansu Arsenalu i nie wiem czy nie zlekceważą Villarealu(na który w tym meczu liczę

)..tak samo był z Benficą spisywaną od razy na straty w meczu z Barceloną...mimo wygranej,nie było tak łatwo jak wszyscy się spodziewali(fatalna skuteczność to inna sprawa)...Więc nie spisywał bym Villarealu na straty ..chociaż przy świetnej dyspozycji Arsenalu(która zakończy się w meczu z MU) sam nie wiem...
aha i pytanie...czy w półfinale są rewanże i kiedy pierwszy mecz ??
To fakt, Barca ku mojemu ździwieniu zagrała słaby mecz. Przypuszczam, że chyba lekko zlekceważyli Benfice i z tąd wyszła taka gra, ale wygrali i to jest najważniejsze
Co do półfinałów, to bedą rewanże. A co do meczy, to jeśli się nie myle, to teraz będzie tygodniowa przerwa. Więc mecze mogą być na drugi tydzień.
Ale z Milanem zagra Messi

....Jeszcze tylko Xavi i będzie komplet
Nie wiem, czyście ją widzieli:
MISS LECHA POZNAŃ
Wybór mnie bardzo pozytywnie zaskoczył, gdyż jak łatwo się domyślić jej konkurentkami były prawie same blachary, utlenione blondynki z naturalną opalenizną prosto z solarium, które jednak debilom bez gustu i poczucia estetyki się podobają :). A tu proszę, miła niespodzianka, wybrali śliczną dziewcznę, no może troche zbyt chudą, ale buzię ma suodką :)
śliczna

bardzo delikatna taka
no Zagłębie wygrało 2-0, Korona tyż z tym że 1-0, ale kiedy Piechna się przebudzi??
wracając do Lecha, to mam nadzieje, że sprawią jakąś niespodziankę i wygrają z Wisłą. Za to Lech II dostał z CKS-em 2-0

^ No ba ;] Widzę, że znasz się na rzeczy ;]
Wracając do spraw piłkarskich: mecz z Wisłą, będzie dla Lech b.trudny. Nastroje w drużynie po Płocku są fatalne, bo obiektywnie to trzebaby wywalić całą obronę :/
EDiT:
Madafaka..
![[Obrazek: 3.jpg]](http://www.lech.poznan.pl/zdjecia/inne/2006-03-03/3.jpg)
nosz to są jakieś jaja! mamy jeden jedyny gotowy stadion, i on odpada, no prosze was

warszawskie cwele. Ręce opadają...