Ghost_82 napisał(a):Nie lubie finałów, gdzie grają drużyny z tego samego kraju. Wtęczas czuje się jakbym oglądał mecz ligowy.
wprawdzie coś w tym jest, jednak i tak będe z MU

balzac napisał(a):Takie akcje to tylko w rodzinnych stronach Kamaela ;D
Co tu dużo mówić, bramka roku ; ).
No.Barca w bólach bo w bólach,ale jednak wygrała z Levante.Teraz niech tylko Bilbao dokopie madrytystom i bedzie ok.
Widział ktoś mecz EVERTON - MANUTD?
Dawno nie widziałem takiego dreszczowca...
United ostatnio nie potrafi zagrać "brzydkiego" meczu... Wszystkie są cudowne...
R_amze_S napisał(a):No.Barca w bólach bo w bólach,ale jednak wygrała z Levante.Teraz niech tylko Bilbao dokopie madrytystom i bedzie ok.
Mistrza mamy poraz kolejny

^hihi
Ale ta Orange Ekstraklasa się ciekawa zrobiła. Bełchatów i Zagłębie grają na prawdę dobrze. Na prawde ciężko wskażac przyszłego mistrza.
balzac napisał(a):hihi
Przypomnę ci te "hihi" w swoim czasie.
Chociaż nie powiem,wczoraj real rozjechał bilbao na miazgę... Aż przykro było to oglądać.
balzac napisał(a):^hihi 
Śmiesz wątpić

Jeszcze będziesz błagał o przebaczenie

Slapi napisał(a):Widział ktoś mecz EVERTON - MANUTD?
Dawno nie widziałem takiego dreszczowca...
United ostatnio nie potrafi zagrać "brzydkiego" meczu... Wszystkie są cudowne...
Wiadomo, zaryzykuję i stwierdzę, że gdyby nie te ciągłe kontuzje, to moglibyśmy być spokojni o potrójną koronę ; ).
Dokładnie, ale taki LEKKI dreszczyk emocji w każdym meczu nie zaszkodzi... nam "młodym".
Taki dziadek z rozrusznikiem serca już dawno by umarł po meczu MANUTD - Milan albo właśnie EVERTON - MANAUTD...
Zdobędziemy ją... The Treble!
I tak miało być

Teraz jeszcze niech Milan dojebie MU i bedzie całkiem fajnie

Fakt, że kibicujesz WŁOSKIEJ drużynie w starciu z angielską bardzo źle o Tobie świadczy ;p.
Ja to robie dla dobra LM

W finale oczywiście będe za Liverpoolem

Gwarantuje Ci, że jak się spotka MANUTD i LIV w finale, to nie będziesz zawiedziony... Wczoraj oglądałem I półfinał i nie zawiodłem się, chociaż byłem głęboko przekonany, że będzie to nudny mecz... tak się nie stało...