No rzeczywiście bardzo ciekawa, dużo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć
A tak w ogóle, to dziś mamy wielki hicior

Milan - Barca
Jaki wynik obstawiacie.
Ja chyba obstawie na remis 2-2(ale zwycięstwo Barcy bedzie mile widziane

)
Ja stawialbym raczej na Milan, choc kibicowac bede Barcelonie i mam nadzieje, ze odrobia straty na Camp Nou.
Stawiam na Milan, przy całej sympatii dla stylu gry Barcy i ogólnie dla tego klubu, to Milan moim zdaniem jako drużyna jest lepszy i dojrzalszy (choć włoskiej piłki nie trawię, ten jeden zespół mogę oglądać bez bólu). Nie widzi mi się, by druga linia Barcy bez Xaviego i Deco była w stanie poradzić sobie z pomocnikami Milanu.
Ogólnie dla mnie bez znaczenia jest kto przejdzie dalej, liczę na dobry, emocjonujący dwumecz.
Kamael napisał(a):Stawiam na Milan (choć włoskiej piłki nie trawię, ten jeden zespół mogę oglądać bez bólu).
Ja ostatnio oglądałem kilka meczy Milanu w LM i za każdym razem z bólem, gdy widziałem jak ich przeciwnicy sa po prostu lepsi od podstarzałych nieudacznikow o slynnych nazwiskach, i w ostatnich minutach Milan fartem "tryumfował" ku uciesze fanów anty-futbolu. Mam nadzieję ze dziś, pomimo braku Deco, piekno zwycięży

Moim zdaniem dziśaj na San Siro będzie 0:3 dla Barcy...
No i stało się, "Wielka Barca" pokonała Milan, który był jak dotąd w tym sezonie nie pokonany u siebie, mimo, że nie był to jakis porywający mecz w wykonaniu Barcy, ale co tam, liczy się zwycięstwo
BARCA 4EVER 8)
Cytat: nie był to jakis porywający mecz w wykonaniu Barcy, ale co tam, liczy się zwycięstwo Very Happy
NIE INACZEJ!
KURWA ,WRESZCIE MILAN ZAORANY!!!
Mam nadzieje, że rewanż, to już tylko formalność

i że nie odjebią jakiegoś numeru

Na początku się bałem,bo Milan cały czas atakował i nawet strzału na bramke nie mogli oddać(Barca)..ale potem...trochę żal tego strzału z dystansu Eto'o.Dzisiaj coś czuję ,że Villareal może zaskoczyć ale zobaczymy..
Czy to prawda ,że Xavi będzie grał w rewanżu i co zarobić z Larssonem przy tak dobrej dyspozycjii Guiliego(nie wiem jak to się pisze)??
^
w dzisiejszej prognozie na wynik zgodze sie z Toba, aczkolwiek wesze tez remis

Mam nadzieje jednak, ze pierwsza opcja bedzie trafna.
Ok starczy tego wymadrzania