Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Elvis napisał(a):http://sport.onet.pl/1210563,wiadomosci.html

No cóż... a myślałem, że może wygrają...
Ja też tak myślałem, w sumie zagrali nieźle, ale bardzo nieskutecznie - sam Rooney miał conajmniej trzy dobre sytuacje - i w sumie z przewagi niewiele wynikało. Akcja po której padła bramka - po prostu miód Smile. Genialne podanie Scholesa, ładne wykończenie Giggsa (zagrał bardzo dobry mecz)... Takich akcji w wykonaniu MU chciałbym oglądać więcej. Oczywiście po wejściu Ronaldo graliśmy w 10, jak zwykle. Nie wiem, czy tylko ja mam wrażenie, że koleś jest zupełnie bezproduktywny i jedynie przeszkadza na boisku? Park prezentuje się moim zdaniem o niebo lepiej, mimo, że zdarzają mu się niecelne podania, to widać u niego maksymalne zaangażowanie, które często kibice z Old Trafford doceniają gromkimi brawami.
Zawiódł mnie też dzisiaj Van Der Sar, w sumie zagrał pierwszy słaby mecz w tym sezonie - oczywiście każdy ma prawo do gorszego dnia, ale niestety dzisiaj jego błąd przy straconej bramce sprawił, że w tabeli dogonił nas Liverpool.
Kryzys niestety trwa...
Kamael napisał(a):Oczywiście po wejściu Ronaldo graliśmy w 10, jak zwykle. Nie wiem, czy tylko ja mam wrażenie, że koleś jest zupełnie bezproduktywny i jedynie przeszkadza na boisku? Park prezentuje się moim zdaniem o niebo lepiej, mimo, że zdarzają mu się niecelne podania, to widać u niego maksymalne zaangażowanie, które często kibice z Old Trafford doceniają gromkimi brawami.

Nie inaczej, niedawno jeszcze nie byłem pewien, co sądzić o tym gostku, teraz już wiem - wynocha z Old Trafford. Ale oczywiście podpisano z nim nowy kontrakt (tak dokładnie to chyba przedłużono stary o 2 lata, jak mnie pamięć nie myli). Typ lata po boisku niby, a jakoś nic z tego nie wynika... może oprócz kartek. Wink A opchnąć go w chuj do Realu Madryt, niech tam sobie biega do woli.

Kamael napisał(a):Zawiódł mnie też dzisiaj Van Der Sar, w sumie zagrał pierwszy słaby mecz w tym sezonie - oczywiście każdy ma prawo do gorszego dnia, ale niestety dzisiaj jego błąd przy straconej bramce sprawił, że w tabeli dogonił nas Liverpool.
Kryzys niestety trwa...

Ano, wpuścił łobuz na krótki słupek. Jednak nie mam wątpliwości, że to dobry nabytek, chociaż typ jest już dość wiekowy jak na piłkarza, więc przydałoby się rozejrzeć za jakimś młodszym bramkarzem.
Liverpool faktycznie się podciągnął nieźle, zaczynał kiepsko, ale ostatnio są wyniki.
Co do kryzysu - albo Ferguson, albo znaczna część składu powinna odejść. Oczywiście realne i zdroworozsądkowe jest pierwsze podejście, któżby w końcu wylał ot tak kilku piłkarzy pierwszego składu. Te kilka lat temu w końcu ci sami ludzie grali ok, a od pewnego czasu sytuacja coraz bardziej się pierdoli. Szkoda...
Elvis napisał(a):
Kamael napisał(a):Oczywiście po wejściu Ronaldo graliśmy w 10, jak zwykle. Nie wiem, czy tylko ja mam wrażenie, że koleś jest zupełnie bezproduktywny i jedynie przeszkadza na boisku? Park prezentuje się moim zdaniem o niebo lepiej, mimo, że zdarzają mu się niecelne podania, to widać u niego maksymalne zaangażowanie, które często kibice z Old Trafford doceniają gromkimi brawami.

Nie inaczej, niedawno jeszcze nie byłem pewien, co sądzić o tym gostku, teraz już wiem - wynocha z Old Trafford. Ale oczywiście podpisano z nim nowy kontrakt (tak dokładnie to chyba przedłużono stary o 2 lata, jak mnie pamięć nie myli). Typ lata po boisku niby, a jakoś nic z tego nie wynika... może oprócz kartek. Wink A opchnąć go w czosnek o kulistych kształtach do Realu Madryt, niech tam sobie biega do woli.
Taaa... i te dryblingi, z których 1 na 10 mu się udaje, ale tak naprawdę i tak z tego nic nie wynika, bo ani o krok nie posuwa się do przodu. Koleś irytuje mnie nieziemsko, także tym, że na boisku zachowuje się jak panienka, lekko dotknięty pada na murawę, podskakuje, płacze... Zero gryzienia trawy, zero determinacji i poświęcenia się dla drużyny.
Słowem - jest kompletnie nieprzydatny.

Cytat:
Kamael napisał(a):Zawiódł mnie też dzisiaj Van Der Sar, w sumie zagrał pierwszy słaby mecz w tym sezonie - oczywiście każdy ma prawo do gorszego dnia, ale niestety dzisiaj jego błąd przy straconej bramce sprawił, że w tabeli dogonił nas Liverpool.
Kryzys niestety trwa...

Ano, wpuścił łobuz na krótki słupek. Jednak nie mam wątpliwości, że to dobry nabytek, chociaż typ jest już dość wiekowy jak na piłkarza, więc przydałoby się rozejrzeć za jakimś młodszym bramkarzem.
Oczywiście, że to dobry nabytek... Moim zdaniem to pierwszy od czasów Schmeichela dobry bramkarz w MU. Mam nadzieję, że jeszcze przez kilka utrzyma wysoką formę.
Dżemik napisał(a):Hiszpanom znowu duzy turniej nie wyjdzie, ale dupy dadza dopiero w 1/8 finalu.. Sa jednak lepsza druzyna niz Grecja, Turcja, czy Dania
Do udowodnienia na boisku
Panowie, co wy na to?
LYON-LILLE 1 1,50
AJACCIO-PSG 2 2,25
AUXERRE-NANCY 1 1,60
BORDEAUX-NANTES 1 1,65
STRASBOURG-MARSEILLE 2 2,30
LAZIO-JUVENTUS 2 1,90
MILAN-MESSINA 1 1,20
Do wygrania przeszło 200zł z 5.
Darowalbym sobie obstawianie ligi francuskiej.
ZenithalMan napisał(a):Darowalbym sobie obstawianie ligi francuskiej.
Ja się na niej jeszcze nie przejechałem, więc rozwiń nieco swoją myśl Wink
warsadal napisał(a):Panowie, co wy na to?
LYON-LILLE 1 1,50
AJACCIO-PSG 2 2,25
AUXERRE-NANCY 1 1,60
BORDEAUX-NANTES 1 1,65
STRASBOURG-MARSEILLE 2 2,30
LAZIO-JUVENTUS 2 1,90
MILAN-MESSINA 1 1,20
Do wygrania przeszło 200zł z 5.

Cos mi mowi, ze w Bordeaux- Nantes bedzie X.. Ale to tylko przeczucie.. Smile Sprawdz lepiej dlaczego sa takie wysokie kursy na PSG i Marsylie, bo troszke to podejrzane.. Moze ktos zlapal kontuzje?

I nie stawiaj na Milan! Przenigdy!

NEWS DNIA:
Keane, jednak bedzie gral w Realu.. ;( Musi jeszcze tylko przejsc badania medyczne i podpisuje juz kontrakt na pol roku z opcja przedluzenia o nastepny sezon.. Kontrakt opiewa na sume miliona euro.. (!) Perez, jestes skonczonym debilem! <sciana>
Dżemik napisał(a):Sprawdz lepiej dlaczego sa takie wysokie kursy na PSG i Marsylie, bo troszke to podejrzane.. Moze ktos zlapal kontuzje?
Eee tam, grają ze slabeuszami więc nie będę się trudził. Choć to rzeczywiście troche dziwne..

Cytat:I nie stawiaj na Milan! Przenigdy!
Hehe, czyżbyś obsatwiał w derbach Mediolanu? Wink Teraz mają słabiutkiego rywala, więc nie ma ryzyka.
Obstawialem ich ostatni mecz z Chievo i poprzysiaglem sobie po nim, ze juz nigdy nie zaufam (tfu!) Milanowi..
warsadal napisał(a):Ja się na niej jeszcze nie przejechałem, więc rozwiń nieco swoją myśl Wink

Najbardzie wyrownana liga w Europie, gdzie wszystkie zespoly prezentuja podobny poziom, przez co wyniki sa wielka niewiadoma i wlasnie dlatego odradzam obstawiac te mecze Smile
Tak mi sie przypomnialo.. Obstaw lepiej, Warsadal, Millwall - Reading na 2, lub Gimnastic - Castellon na 1.. :]
O tak, tak... Reading to bardzo dobre rozwiązanie, jeszcze mnie ten zespół nie zawiódł. W weekend przejechałem się na kilku pewniakach - m.in. na Legii, Sportingu, Milanie (po raz kolejny), na MU... Kilka niezłych kuponów musiałem wyrzucić.
Warsadal, w Ligue 1 jest wiele remisów, więc może być ciężko, ale oczywiście życzę wygranej.
ZenithalMan napisał(a):http://sport.onet.pl/1211359,wiadomosci.html

YEAH :twisted:

Lal pies tego newsa, ciekawszy jest: http://sport.onet.pl/1211310,wiadomosci.html

;DD