Axel napisał(a):Ramone napisał(a):Ghost_82 napisał(a):A chvja wygra ;p Henry im tak dojebie, że im sie grać nie będzie chciało 
phi ...Manchester im tak "dojebie" ,że Henry sie spakuje do Barcelony..i dobrze..
P.S jest gdzieś transmisja ??
Na Canal + za 10 min ;D
fajnie ,że mam Canal +
I z życia wzięte:
Mecz Wisła Płock- Lech (5:1)
Pada piąta bramka dla Wisły:
Kibice Wisły: Lech!
Kibice Lecha: Co?!
K.W.: 5:0!
Scherfen strzela bramkę honorową:
K.L.: Wisła!
K.W.: Co?!
K.L.: 5:1!
I cały stadion w śmiech
Warsadal to prawda ??
^ Tak

Nie byłem na tym meczu, bo pół Polski dla Wisły Płock przejechać, to mi się nie chciało, ale wiem z relacji znajomych.
btw: a skąd Ty to wiesz?

Kapitalny mecz, dużo ciekawych akcji, celnych strzałów, dobre tempo. Właśnie za to kocham ligę angielską ;].
Zwycięstwo bezdyskusyjne, przede wszystkim świetna gra Rooneya, bardzo dobra Parka (mówcie co chcecie, moim zdaniem to był dobry transfer), a w zasadzie wszyscy zagrali dobrze. Arsenal nie pokazał niczego wielkiego, choć w początkowych 15 minutach miał kilka strzałów pewnie wybronionych przez Van Der Saara. Do tego dochodzi nie podyktowany ewidentny rzut karny i czerwona kartka dla Toure (parada bramkarska, po której sparował piłkę na słupek, a której sędzia niestety nie dostrzegł).
Henry wszedł na ostatnich 20 minut i chyba tylko raz dotknął piłki - kiedy wykonywał rzut wolny. Poza tym był zupełnie nie widoczny.
Podsumowując - wygrany 9 mecz z rzędu i oby tak do samego końca ;]. Aż teraz jeszcze bardziej żal dosyć słabej gry na początku sezonu, kiedy pogubiliśmy te brakujące teraz punkty z zespołami z dołu tabeli.
http://sport.onet.pl/1305054,wiadomosci.html
w mojej drużynie w PESie jest podstawą ,fajnie było by widzieć go w prawdziwym MU(zwanym też Man Red)
w końcu
http://sport.onet.pl/1305322,wiadomosci.html
teraz tylko legia rozjechać
http://sport.onet.pl/1305323,wiadomosci.html
mam nadzieję ,że onet zaniżył frekwence bo jak na taki mecz w pierwzej lidze to coś mało...
Odwecik ??
Nad bezpieczeństwem mieszkańca Skawiny, którego pocięli nożami stadionowi chuligani kibicujący Wiśle, czuwają w krakowskim szpitalu policjanci. Ochrona jest konieczna, bo bandyci próbowali wedrzeć się do lecznicy. To już co najmniej drugi z fanów Cracovii zaatakowanych w odwecie za zamordowanie kibica Wisły po marcowym meczu derbowym.
Dramatyczne wydarzenia rozegrały się w nocy z czwartku na piątek. Pod szpital MSWiA w Krakowie zajechały cztery samochody. Wyskoczyło z nich kilkunastu osiłków w barwach Wisły. Pod oknami placówki wykrzykiwali nazwisko zaatakowanego wcześniej mężczyzny, kilku próbowało wedrzeć się do środka. Ich zapędy ostudziła dopiero interwencja ochrony i pracowników szpitala. Ostatecznie uspokoiło się, gdy na miejsce została wezwana policja. Od piątku bezpieczeństwa zaatakowanego mieszkańca Skawiny strzegą policjanci. Nie ujawniają jego tożsamości.
No to mamy podobne upodobania. Piłka jest super! Ja kibicuję Kolporterowi no i Śląskim drużynom i jesze Werderowi Brema- mój ulubiony klub piłkarski. Polecam jak ktoś chce
tutaj są ligowe bramki do glądnięcia. Pozdrawiam wszystkich kibiców!!!
To nic a nic nie zmieni, po prostu zaczną ściągać murzynów z europejskimi paszportami, tych też jest multum. Poza tym, żeby było śmieszniej, ludzie np.[/url]
E, nie gadaj, bo Ballack jest dobrym piłkarzem. Przypuszczam, że nie jednej hiszpańskiej drużynie by pomógł. Wystarczy popatrzeć jaki ma wkład w gre Bayernu i reprezentacji Niemiec. Gdyby tak teraz przyszło grać Niemcom bez niego, to cieńko bym ich widział, choć i teraz nie daje im zbyt dużo szans, ale to są Niemcy i mogą jeszcze zaskoczyć nas