Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
warsadal napisał(a):
Tomash napisał(a):O ile pamiętam to Redondo odszedł z powodu kontuzji? Question
Zioom, co to znaczy 'odszedł z powodu kontuzji'? Smile Odszedł do Milanu, po tym jak wykosztowali się na Figo. (Anelka, z tego samego powodu do PSG)

I tak, i nie.. Potrzeba podreperowania budzetu (to byly poczatki prezydentury Pereza- Real mial cholerne dlugi po Sanzie) to oczywiscie byl jeden z powodow pozbycia sie obu tych pilkarzy, ale:
1. Redondo zostal sprzedany, bo to byl ostatni dzwonek zeby cos za niego zgarnac.. Na tym polegaja transfry w pilce noznej.. [a, o ile dobrze padmietam, kontuzje zlapal chyba dopiero po przybciu do Milanu]
2. Anelka zostal sprzedany, bo po prostu nie spisywal sie w Realu..

warsadal napisał(a):
Dżemik napisał(a):Ych.. Juz sa spekulacje o mozliwym powrocie Beniteza na Bernabeu.. Ja jednak chcialbym, zeby Luxemburgo utrzymal stolek przynajmniej do konca grudnia.. Czeste zmiany na stanowisku trenera niczego dobrego nie przynosza..

Cytat:Real to BYŁ wielki jakieś 7 lat temu (tak strzelam), teraz to są...

Bardzo bym chcial, zeby Real znow byl tak slaby jak np. w 2002 roku, gdy zdobwyl puchar LM.. Wink
Real miał kiedyś kapitalnych piłkarzy, którzy wylecieli, bo zjawili się w Madrycie gorsi, o bardziej znanych nazwiskach Wink Przykłady: Fernando Redondo, Morientes, Cambiasso, Solari, Figo, Portillo..

1. Fernando wcale nie odszedl z powodu przybycia na Bernabeu Figo.. ;>
2. Morientes- na jego miejsce przyszedl Owen, co okazalo sie strzalem w 10..
3. Cambiasso niczym specjalnym nie wyroznial sie w Realu.. Nic dziwnego, ze go sprzedano.. (inna sprawa, ze za bezcen [albo calkiem za darmo.. nie pamietam juz])Dopiero w Interze rozwinal skrzydla..
4. Solari- najgorsze jest to, ze na jego miejsce nie zsotal sprowadzony nikt.. ;(
5. Figo- jw.
6. Portillo- a ten to dupa byl.. Perez nie lubil jego i jego ojca, bo stary Portillo zarzucal mu, ze nasz kochany prezes faworyzuje Raula (co zreszta jest prawda).. Dlatego odszedl.. Ale plakac za nim nie bede- mamy Soldado..
Kamael napisał(a):teraz Keane na kilka tygodni wypadł...

Khy khy. A kiedy się tak w ogóle chłopina nabawił kontuzji? Czyżbym coś przegapił? :? W meczu z Liverpoolem przeca grał... (oglądałem powtórkę dzisiaj i dopiero zajarzyłem, że coś wspominałeś o kontuzji).
No właśnie to jest dziwna sprawa... Ja też oglądałem ten mecz (na żywo na Canale+) i nie widziałem żeby Keane utykał, czy był opatrywany. Fakt, że zszedł przed końcem meczu, ale nawet na myśl mi nie przyszło, że to była zmiana wymuszona. Po meczu dopiero się dowiedziałem, że czeka go kilkumeczowa przerwa (dostałem linka od kumpla, który pokazał mi informację na ten temat na polskiej stronie Liverpoolu ;D, a poza tym we wszystkich gazetach w poniedziałek taką informację można było znaleźć, jak i dowiedzieć się na ten temat z serwisów informacyjnych w telewizji). Z tego co wiem czekają go 4 tygodnie przerwy.
A kto waszym zdaniem bedzie wygra ta edycje Champions League ?? Jak dla mnie to Chelsea

Mysle, że niezle namieszac moze tez Benefica (ktora z reszta powinna wywiesc przynajmniej 1 punkt z Manchesteru Mad )

i szkoda ze nie ma Valencii Crying or Very Sad
Ja mam nadzieję ze czelsi nawet z grupy nie wyjdzie,choc to niestety raczej nierealne.Nie trawię nie tyle samej drużyny i jej stylu gry,co trenera murinjo,którego arogancja i chamstwo przekracza juz granice dobrego smaku.Jego liczne gadki o m.in tym,jak to w półfinale LM w poprzednim sezonie zostali skrzywdzeni przez sędziego(rzekomo niesłusznie uznana bramka dla Liverpoolu w tymże półfinalowym meczu) doprowadzają mnie do szewskiej pasji.Pan murinjo zapomina w jakich okolicznosciach jego druzyna zdobyła decydującą o awansie bramke w meczu z BARCĄ....ci co widzieli ten mecz,wiedzą o czy mowa.Jednym słowem : murinjo i czelsi - FUCK OFF AND DIE!!!
Benfica ?Hm,czy ja wiem...niby wczoraj z MU nie grali źle,ale wielkiej kariery w tych rozgrywkach im nie wróżę.Z drugiej strony dwa lata temu to samo mówiłem o FC Porto ,a jak sie to skończyło to wszyscy jeszcze pamietamy.
9iT3Ku5 napisał(a):Manchesteru Mad )

Ty fajfutlu Wink już masz przejebane! Wink
R_amze_S napisał(a):Ja mam nadzieję ze czelsi nawet z grupy nie wyjdzie,choc to niestety raczej nierealne.Nie trawię nie tyle samej drużyny i jej stylu gry,co trenera murinjo,którego arogancja i chamstwo przekracza juz granice dobrego smaku.Jego liczne gadki o m.in tym,jak to w półfinale LM w poprzednim sezonie zostali skrzywdzeni przez sędziego(rzekomo niesłusznie uznana bramka dla Liverpoolu w tymże półfinalowym meczu) doprowadzają mnie do szewskiej pasji.Pan murinjo zapomina w jakich okolicznosciach jego druzyna zdobyła decydującą o awansie bramke w meczu z BARCĄ....ci co widzieli ten mecz,wiedzą o czy mowa.Jednym słowem : murinjo i czelsi - FUCK OFF AND DIE!!!
Benfica ?Hm,czy ja wiem...niby wczoraj z MU nie grali źle,ale wielkiej kariery w tych rozgrywkach im nie wróżę.Z drugiej strony dwa lata temu to samo mówiłem o FC Porto ,a jak sie to skończyło to wszyscy jeszcze pamietamy.

Co do zachowania Murinhio to nie bede tego komentował, ja go na stanowisku nie zatrudniałem Wink, ale lubie Chelsea ogólnie jako zespół i żeby nie było, że kubicuje jej dopiero od ostatnich sukcesów, bo lubiłem ich gdy w klubie grali jeszcze Zola , Flo, Poyet, Di Matteo, a na bramce stał De Goey Big Grin.

Benefica... racja kariery to nie zrobią ale chciałbym, żeby troche namieszali (niech pokaża, że nie trzeba mieć wielkich nazwisk w druzynie zeby odnosic jakies sukcesy). Mysle ze jednak pierwsza grupowa faze uda im sie przebranać.
Elvis napisał(a):
9iT3Ku5 napisał(a):Manchesteru Mad )

Ty fajfutlu Wink już masz przejebane! Wink

Bawimy sie w szalikowców ? Wink

A fakty sa takie, że chłopacy jednak przyfarcili z Benefica Wink
9iT3Ku5 napisał(a):Bawimy sie w szalikowców ? Wink

A fakty sa takie, że chłopacy jednak przyfarcili z Benefica Wink

No, możemy się pobawić - masz wpierdol! Wink
A poza tym mogę się zgodzić, że przyfarcili. Niby przeważali, ale Benfica miała kilka naprawdę groźnych kontr. Fajnie, że MU wygrał, ale coś chłopaki nie najlepiej grają Sad i wielkiej przyszłości to im nie wróżę w tej edycji LM. Sad
Widze, że wielki fan MU... to się o coś spytam. Często jak widze Manchester w CL, bo Premiership nie oglądam, to jeśli van Nistelrooy dostaje piłke sam na sam to często... łapie poślizg (chociażby wczoraj) nie wiem dlaczego Big Grin. Myśle, że jest troche przereklamowany. Jest dobry (strzał w poprzeczke z Benefica był pierwsza klasa), ale nie wspaniały(przynajmniej dla mnie).
Troche mi też Ronaldo w tej drużynie nie pasuje, za wielki owner z niegoWink. A jaka jest Twoja opinia ?
Włączcie sobie program 2 tvp. Wisła - Vittoria

Taki cyrk, że tu płaczę ze śmiechu z całą rodziną Rolleyes

-non stop ktoś leży
-w piłke nie trafiają
-piłka cały czas w górze
-ktoś sie z kimś zderza bez przerwy
-i jeszcze sędzia wystawia czerwona kartkę, po czym ją cofa bo pomylił zawodników Laughing

polecam Tongue
gannon napisał(a):Włączcie sobie program 2 tvp. Wisła - Vittoria

Taki cyrk, że tu płaczę ze śmiechu z całą rodziną Rolleyes

-non stop ktoś leży
-w piłke nie trafiają
-piłka cały czas w górze
-ktoś sie z kimś zderza bez przerwy
-i jeszcze sędzia wystawia czerwona kartkę, po czym ją cofa bo pomylił zawodników Laughing

polecam Tongue
Dokładnie,czysty kabaret <rotfl>
LOL , dam rade jeszcze zobaczyc ostatnie 20 min, ale po wyniku widze, że chłopaki dają rade Laughing
I jeszcze na dodatek wisełka brame straciła Mr. Green
R_amze_S napisał(a):I jeszcze na dodatek wisełka brame straciła Mr. Green
A z czego się cieszysz? Wink Z tego, że za rok jedna polska drużyna mniej do P.UEFA?