warsadal napisał(a):Jak Pan widzi Panie Ramzes- nie daje się dzisiaj sprowokować
Hm, a ja cie prowokowałem?
warsadal napisał(a):A Legia to mi akurat powiewa. Jedyna polska drużyna, której nie kibicuję w europejskich pucharach.
Ja też tak szczerze mowiąc.
Cytat: GKS/Zagłębie- a przecież żadna z tych drużyn nie grała nigdy w europejskich pucharach,
Tu male sprostowanie bo zaglebie gralo pare razy w PUEFA (przynajmniej w kwalfikacjach) no i bylo przeciez mistrzem Polski w 1991 i grali z Milanem
Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie mistrzostwo trafi do Kielc lub Poznania. A w tym? Nie wiem, jak Wy, ale z dwójki Zagłębie - GKS wolę już tych pierwszych. Skład po sezonie w Bełchatowie pewnie się posypie, już wiadomo, że odchodzi Lenczyk, odejść ma Pietrasiak, pewnie też Garguła i kilku innych. Zagłębie raczej ma stabilny skład i mogą jeszcze dołożyć do tego kilka wzmocnień, z bardzo dobrym trenerem (na pewno jest w ścisłej czołówce w naszym kraju) jakim jest Michniewicz są chyba w stanie wejść do etapu grupowego Pucharu UEFA.
Wy tu pierdolicie jakies farmazony

, a Barca rozjebała Atletico 6:0

Aż mi sie wierzyć nie chciało, jak ten wynik zobaczyłem

Ale widać, że jak chcą to potrafią. Można powiedzieć, że ten najcięższy mecz(który okazał się dość łatwym) mają już za sobą.
No własnie,co do tego meczu ,to coś za łatwo Barca zdobywała te gole. Chciałbym wierzyć,ze to wzrost formy ,ale wg teorii mojego kumpla ,Atletico chciało zrobić realowi na złosć. Nie wiem ile w tym prawdy... Następny mecz to pokaże.
Natomiast real miał więcej szczęścia niż rozumu wygrywając mecz w doliczonym czasie gry :/
A swoją drogą ci jakże liczni na tym forum fani MU coś dzis cichutko siedzą
![[Obrazek: rotfl.gif]](http://gardenofdarkness.pl/forum/html/emoticons/rotfl.gif)
Miała być potrójna korona

Tak, wstyd nam się odezwać, by przypadkiem nie natknąć się na Twoją bolesną dla nas ripostę.
Cieszymy się, że przynajmniej Barca w LM, Pucharze Króla i w swojej lidze w tym sezonie osiągnęła więcej od nas. Brawo panowie, tak trzymać!
*
1
*
2
*
3
*
4
Tyle w temacie. W napince jeszcze dużo nam brakuje do fanów Barcy.
*screenshoty z dwóch, losowo wybranych, stron tematu
Ze tez chciało ci sie temat przeszukiwać. Cóż za zawziętośc...
Kamael napisał(a):Tak, wstyd nam się odezwać, by przypadkiem nie natknąć się na Twoją bolesną dla nas ripostę.
Cieszymy się, że przynajmniej Barca w LM, Pucharze Króla i w swojej lidze w tym sezonie osiągnęła więcej od nas. Brawo panowie, tak trzymać!
Po pierwsze,sezon w lidze hiszpanskiej trwa, wiec jeszcze nie wiadomo co Barca osiągnie w lidze, po drugie powyzsze słowa pisałem raczej jako kibic Liverpoolu...
warsadal napisał(a):W napince jeszcze dużo nam brakuje do fanów Barcy.
No nie wiem,mnie by sie na przykład nie chciało przeszukiwać zawzięcie calego tematu,tylko po to zeby wyszukać jakieś stare posty,choć gdybym to uczynił tego typu "napinek" w wykonaniu fanów MU też by sie pare znalazło.Poza tym :patrz wyżej
Zjedź na dół strony:
"Wyświetl posty z ostatnich...",
zaznacz "6 miesięcy",
"Najpierw starsze",
kliknij "OK".
Wiele szukania nie było.
R_amze_S napisał(a):Poza tym :patrz wyżej
Kto kilka postów wyżej zaczął napinkę chyba wszyscy widzą, nie można było pozostawić tego bez odpowiedzi ; ).
Oczywiscie ze nie.
EDIT: A teraz na poważnie bo i sprawa jest powazna.Wczoraj na pewno dotarły do wszystkich teksty o tym co sie dzialo w sobote na Rozwoju ,komentarze medialne były dośc jednoznaczne ,prawda jednak jest zupełnie inna. Wypowiedzi bezpośrednich uczestników całego tego burdelu tez nie pozostawiają watpliwosci. W sumie nie załuje teraz ze nie wybrałem sie na ten mecz,bo może tez teraz będąc niewinnym byłbym uznany za "Stadionowego bandyte" i czekał na wyrok :/
http://www.gks.katowice.pl/news.php?id=2049
http://www.gks.witaj.pl/forum/viewtopic....524#500524
Wydarzenia z kolejnych kolejek i tygodni moim zdaniem jasno pokazują, że to nie może być przypadek. Prowokacyjne zachowania ochrony i policji są co raz częstsze i pojawiają się na co raz większej ilości stadionów - aż strach się wybrać na mecz, bo nigdy nie wiadomo co im nagle wpadnie do głowy (moja teoria jest taka, że taki właśnie jest cel - odstraszenie dużej ilości osób od wizyt na stadionach i wyjazdów na mecze, ale pewnie mogę się mylić). BTW, jak widzę ten mecz ochraniał "Scorpion" - z tego, co się orientuję w tym momencie ochraniają mecze chyba na wszystkich najważniejszych stadionach na Śląsku - w tym u nas w Wodzisławiu. Ich zachowanie to skandal i całkowita porażka. O ile dobrze pamiętam kilka tygodni przeciw ich zachowaniu protestowali kibice Górnika, zamieszki były podobne - jedynie mniej poszkodowanych. Protesty się powtarzają, dołączają do nich kibice kolejnych klubów i nikt nie kiwnie palcem, by cokolwiek w tej sprawie wyjaśnić, czy po prostu dokładniej przyjrzeć się działaniu tej firmy.
Kamael napisał(a):czy po prostu dokładniej przyjrzeć się działaniu tej firmy.
I tak będzie dalej, bo przecież zawzze będą winni ci wstrętni pseudokibice, bandyci stadionowi etc.
Zresztą to samo jest na koncertach w wiekszych klubach i plenerowych, i nie zmieni się póki ochroniarzami nie przestaną być bezmózgi których nie chcieli nawet w straży miejskiej i emerytowani milicjanci. niestety.
Kamael napisał(a):(moja teoria jest taka, że taki właśnie jest cel - odstraszenie dużej ilości osób od wizyt na stadionach i wyjazdów na mecze, ale pewnie mogę się mylić
Już to słyszałem od paru osob,wiec coś w tym moze jest.
Tomash napisał(a):I tak będzie dalej, bo przecież zawzze będą winni ci wstrętni pseudokibice, bandyci stadionowi etc.
Otóż to.Niestety,jedną z przyczyn burd stadionowych ( nie mówię że najwazniejszą ) są prowokacyjne zachowania policji i służb ochroniarskich.
Kamael napisał(a):Protesty się powtarzają, dołączają do nich kibice kolejnych klubów i nikt nie kiwnie palcem, by cokolwiek w tej sprawie wyjaśnić, czy po prostu dokładniej przyjrzeć się działaniu tej firmy.
Otóz może teraz coś się ruszy ,bo z tego co wiem ,działacze i kibice GieKSy nie mają zamiaru sprawy zostawić ot,tak .