Niżnik niby w lidze spisuje się dobrze, ale to już jednak chyba nie te lata na grę w reprezentacji.
Giza! Właśnie, o nim zapomniałem, a w tym sezonie gra świetnie. Szkoda, że nie ma go w kadrze - on za Milę i byłoby w sam raz (choć odpuściłbym też sobie Dudka, nie ma po co na niego stawiać), ale z drugiej strony pojawił się Garguła - może zmiany mają być stopniowe?
Mogą być stopniowe, jeśli Mila będzie 'pierwszym stopniem'

Cytat:Niżnik niby w lidze spisuje się dobrze, ale to już jednak chyba nie te lata na grę w reprezentacji
IMO mozna dać mu szanse. Jest w wieku ,w ktorym jeszcze moze sporobowac. Szczegolnie ,ze w pomocy mamy takie problemy jakie mamy. Ja tam wole nawet słabszego zawodnika ale w formie niz lepszego ale bez formy.
Cytat:może zmiany mają być stopniowe?
Pewnie tak. Choc nie wydaje mi sie ,zeby posłał wszystkich starszych na "emeryturke".
Milan 2 : 1 Crvena Zvezda (3:1) mecz średni, ale dobrze zagrał Kaka, właściwie to po jego akcjach padły gole(Inzaghi i Seedorf), czyli jesteśmy w Champions League

Mówiłem ze (L)egiunia nie ma szans?
Jak dostają w dupe od Bełchatowa to ciężko żeby grali w lidze mistrzów, cieniasy po prostu na to nie zasługują. Gdyby to była każda inna polska drużyna to bym się zmartwił, ale tak to jakoś mnie ta porażka nie wzrusza(chyba że zrobią mi na złość i strzelą 3 gole

)
Nawet jeśli strzelą trzy gole to nie przejdą

no racja

To niech strzelą 3, a potem jeszcze jednego, którego im sędzia nie uzna

Pierwszy raz w życiu będe kibicował Juventusowi(żeby złożył tę apelację).
MU - Charlton 3:0 (Saha, Fletcher, Solskjear)
M'borough - Chelsea 2:1 ;]
I tak ma być do końca sezonu ; ).
Kamael napisał(a):MU - Charlton 3:0 (Saha, Fletcher, Solskjear)
M'borough - Chelsea 2:1 ;]
I tak ma być do końca sezonu ; ).
Raaajt !!
Teraz na czele jest MU ?? ...no prosze wychodzi na to ,że w zasadzie nawet transfery nie były potrzebne (Carrick nie gra)...ale Tevez coś szaleje i może Fergie go przygarnie....choć wydaje mi się ,że skończy w Chelsea lub w Milanie
Cytat:Carlos Tevez, argentyński piłkarz będący w centrum zainteresowania Manchesteru United i Chelsea Londyn, odmawia gry w swoim obecnym klubie Corinthians pozostając obiektem transferowych spekulacji.
Reprezentant Argentyny w prawdzie wystąpił w niedzielnym meczu przeciwko Botafago, ale po spotkaniu ogłosił krajowym mediom, że był to jego ostatni występ w barwach Corinthians. Tevez pozostaje na razie w Buenos Aires, ale po tym, jak media sfotografowały go na rockowym koncercie zamiast na treningu, wydaje się, że najbardziej koncentruje się teraz na przeprowadzce do Europy.
Nieobecność Carlosa nie pozostała niezauważona, ale trener Corinthians Emerson Leao zbytnio się tym nie martwi.
Tak na prawdę współpraca między nami nigdy się nie zaczęła. ale wciąż za wcześnie, aby cokolwiek powiedzieć. Nie chcę, żeby absencja Teveza przeszkadzała mi w wykonywaniu pracy - jestem tu po to, by trenować zespół. Potrzebuję wzmocnić Corinthians, a im więcej dobrych zawodników, tym lepiej. Nie zamierzam tolerować niesubordynacji u tych, którzy na to nie zasłużyli. Dopiero co przybyłem do klubu i mam kontrakt ważny dwa lata.
Tevez już wcześniej opuścił trening, więc to nic nowego. Z tego co widziałem, zespół rozegrał w zeszłym roku 45 meczów, a Tevez wystąpił tylko 24 razy. Czy ktoś rozumie, co on mówi, bo ja nie. Jest członkiem zespołu, musi ponosić odpowiedzialność za swoje czyny i nie ma dla niego żadnej wymówki za nieobecność. Corinthians nie otrzymało żadnego wytłumaczenia na piśmie, musimy opierać się na konkretach, wiarygodnych faktach.
Corinthians potwierdziło, że Tevez dopuścił się absencji bez wcześniejszego pozwolenia.
Tevez się nie pojawił - zakomunikował Luciano Signiorini. Nie zadzwonił i nie podał żadnej przyczyny, dlaczego opuścił trening. Nie wiemy, co się z nim dzieje.
W świetle zaistniałej sytuacji w stan gotowości postawieni zostali Alex Ferguson i Jose Mourinho - obaj okazywali wcześniej zainteresowanie piłkarzem.
Mam nadzieję, że Milan kupi Ronaldo. Lepiej, żeby Tevez nie marnował się w Chlesea i odszedł do MU;].
Swoją drogą Ruud Van Nistelrooy ma niezłą formę, jak będzie tak strzelać w lidze to mnie przekona

.
Gdyby Tevez doszedł do MU, to byłoby coś ; ). Mówiąc szczerze nie wiem, gdzie Mourinho miałby go upchnąć w składzie (posadzi na ławie Szewczenkę albo Drogbę? od razu przecież się obrażą), a MU pieniądze ciągle ma, bo budżet na transfery był niemały, a przyszedł jedynie Carrick.
Ciekawi mnie jak się skończy sprawa Heargravesa. Bayern za cholerę nie chce go puścić, facet za to za wszelką cenę chce przejść do MU. Podobno SAF oferuje ok. 17 funtów. Akurat jego przyjście bardzo by mi odpowiadało.