Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
R_amze_S napisał(a):Pierdolisz.
Kurwa. karny był. Może nie ewidentny, ale ja go widziałem, miliony kibiców Realu na całym świecie także Surprised .

The Stig napisał(a):Hail Hail To Munchen !!
Spierdalaj Wink

W ogóle spierdalajcie wszyscy z tą waszą liga miszczów. ehhh Wink
balzac napisał(a):Kurwa. karny był. Może nie ewidentny, ale ja go widziałem, miliony kibiców Realu na całym świecie także

WYPIERDALAJ CIECIU.Nie było zadnego karnego. Zobacz powtórke,przeproś za swoją głupotę i giń! Laughing
warsadal napisał(a):Boże, ja rozumiem nie lubić Realu, życzyć im źle, choćby z zawiści... Ale kibicować Bayernowi i tym niemckim prosiakom typu Szwajsztajner i Podolski... tego nie moge zrozumieć Confusedhock:

sam kurwa jestes prosiak... nie wiem czy jestes swiadom tego, ale obrazasz Polaka, bo Podolski to z krwi i kosci Polak pajacu.
The Stig napisał(a):
warsadal napisał(a):Boże, ja rozumiem nie lubić Realu, życzyć im źle, choćby z zawiści... Ale kibicować Bayernowi i tym niemckim prosiakom typu Szwajsztajner i Podolski... tego nie moge zrozumieć Confusedhock:

sam kurwa jestes prosiak... nie wiem czy jestes swiadom tego, ale obrazasz Polaka, bo Podolski to z krwi i kosci Polak pajacu.
Buahahaha, co za kurwa gamoń! Fakt, prawdziwy, "z krwi i kości Polak" zagrałby dla szwabskiej reprezentacji i trzymał rękę na piersi przy "Deutschland, Deutschland über alles". Kurwa, debil.
R_amze_S napisał(a):WYPIERDALAJ CIECIU.Nie było zadnego karnego. Zobacz powtórke,przeproś za swoją głupotę i giń!
Kurwa, karny był. Robinho wychodził na czystą pozycję. Poprostu obrońca wystawił nogę, a Robinho to wykorzystał. Spryt po prsotu, tak samo kilka razy miała Barca, ale wówczas każdy kibic Barcy był święcie przekonany, że ten karny był.
A teraz wypierdalaj

The Stig napisał(a):sam kurwa jestes prosiak... nie wiem czy jestes swiadom tego, ale obrazasz Polaka, bo Podolski to z krwi i kosci Polak pajacu.
Popierdolony jestes.
warsadal napisał(a):
The Stig napisał(a):

Buahahaha, co za kurwa gamoń! Fakt, prawdziwy, "z krwi i kości Polak" zagrałby dla szwabskiej reprezentacji i trzymał rękę na piersi przy "Deutschland, Deutschland über alles". Kurwa, debil.

Jakbyś sie kurwa urodził w niemczech i mieszkał od dziecinstwa tez bys był takim "Polakiem" Prosiaczku...

Balzac: ty tez nie martw sie !
<ignor dla debila>
warsadal napisał(a):<ignor dla debila>

ZOMO

BTW. sam Podolski pryznaje sie i uważa sie za Polaka.
The Stig napisał(a):BTW. sam Podolski pryznaje sie i uważa sie za Polaka.
A co odpowiada na pytanie:dlaczego grasz dla kadry Niemiec?
Kurwa, Stig. Weź nie pierdol mi o polskości Podolskiego, ja pierdole. Rolleyes
balzac napisał(a):Kurwa, karny był. Robinho wychodził na czystą pozycję. Poprostu obrońca wystawił nogę, a Robinho to wykorzystał. Spryt po prsotu, tak samo kilka razy miała Barca,
Gdzie?Kiedy?Konkrety,przykłady
Cytat: ale wówczas każdy kibic Barcy był święcie przekonany, że ten karny był.
Przykłady ,konkrety,cytaty.

Tak czy tak,Real za burtą ale Stig nie łudź sie - to szczyt możliwości Bayernu.Wyżej chuja nie podskoczą.

balzac napisał(a):Kurwa, Stig. Weź nie pierdol mi o polskości Podolskiego, ja pierdole.
Ale Podolski jest Polakiem a właściwie Ślązakiem , mówi po polsku i nie wypiera sie swej polskosci, ba ,ma obywatelstwo polskie Confusedhock:
R_amze_S napisał(a):
balzac napisał(a):Kurwa, Stig. Weź nie pierdol mi o polskości Podolskiego, ja pierdole.
Ale Podolski jest Polakiem a właściwie Ślązakiem , mówi po polsku i nie wypiera sie swej polskosci, ba ,ma obywatelstwo polskie Confusedhock:

Kurwa może Ciebie w końcu posłuchają....

Jebać zomo !! wyzywac userów to mozna, ale modów wcale - zajebista władza - prawie jak dwa kaczory....
Nie podam w tej chwili konkretów. Pamiętam tylko, że na tym forum były już kłótnie na temat takich karnych.
Poprostu styl gry niektórych piłkarzy Barcy jest dość znany. Chyba jakieś 80% południowców to cwaniacy. Messi jakoś nie jest lubiany w Anglii, tym bardziej, że jego zachowania to często ściema wielka, a nie w miarę dozwolone cwaniactwo.

R_amze_S napisał(a):to szczyt możliwości Bayernu.
Wykorzystali straszne błędy Realu i mimo wszystko brak Cannavaro, który by jakoś dyrygował dziurawą obroną. Bayern nie wygrał dobrą grą, Real przegrał przez własne głupie błędy.
R_amze_S napisał(a):Ale Podolski jest Polakiem a właściwie Ślązakiem , mówi po polsku i nie wypiera sie swej polskosci, ba ,ma obywatelstwo polskie
W piłce nożnej najważniejszym świadectwem przywiązania do danego narodu jest gra właśnie dla niego. "Polak" gra dla Niemiec? Nie może byc
Nie kłóćcie sie panowie, nie warto ;P
Dzisiejszy wieczor mimo mojej choryby jest wspaniały ;P ManU wygral Tongue i do tego bramka Henki ;P a Real w dupe dostal Tongue achh co za szczescie ;P
No i widze ze jeszcze PSV ;] dotarło ;P do ćwierć finałów ktore imo zapowiadaja sie o wiele ciekawiej niz w poprzednim roku.
balzac napisał(a):Bayern nie wygrał dobrą grą, Real przegrał przez własne głupie błędy.

No no,ale przewaga Bayernu była tak czy tak WYRAŹNA.
balzac napisał(a):Nie podam w tej chwili konkretów. Pamiętam tylko, że na tym forum były już kłótnie na temat takich karnych.
No dobra,nieważne,tak czy tak karny był DYSKUSYJNY.