Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
http://sport.wp.pl/kat,1750,wid,8955756,...caid=13f8e Big Grin

Drżyjcie kibice Realu, zemsta będzie słodka Big Grin
Podobno także Toure podpisał.Zobaczymy co z tego będzie...co najważniejsze jak to taktycznie rozwiąże Rijkard ,bo nie wyobrażam sobie Henrego za 24 mln na ławie.A Messi Eto i Roni muszą grać.
Kamael napisał(a):Miłością Gieksy nigdy nie darzyłem
Nie dziwię się,zawsze was laliśmy po dupie Angry
Ramone napisał(a):Podobno także Toure podpisał.Zobaczymy co z tego będzie...co najważniejsze jak to taktycznie rozwiąże Rijkard ,bo nie wyobrażam sobie Henrego za 24 mln na ławie.A Messi Eto i Roni muszą grać.

Ja się spodziewam, że Eto'o odejdzie. Ostatnio dużo się o tym mówi. Chyba że będą grali ustawieniem 1-4-2-4 Big Grin
R_amze_S napisał(a):
Kamael napisał(a):Miłością Gieksy nigdy nie darzyłem
Nie dziwię się,zawsze was laliśmy po dupie Angry

Odnośnie dupy, coś mi się przypomniało, zdjęcie z wyjazdu do Katowic z maja 1999 roku:

http://img518.imageshack.us/img518/8672/lastscan4ly.jpg

Tylko w "Trybunie Śląskiej" coś takiego mogło się ukazać. ;D

To fakt, nawet kiedy Odra była w tabeli wyżej, niż GKS, nawet kiedy miała lepszy sezon, to i tak z Wami zawsze mieliśmy problemy. Ale tak, czy inaczej i tak najlepiej wspominam mecze z Ruchem, dlatego cieszę się, że wrócili do ligi. Walka w II lidze o awans, pełny stadion, świetna atmosfera, fantastyczne mecze. To było coś.
Kamael napisał(a):Odnośnie dupy, coś mi się przypomniało, zdjęcie z wyjazdu do Katowic z maja 1999 roku:

http://img518.imageshack.us/img518/8672/lastscan4ly.jpg
Dobre Laughing
hmmm, opis znajomego:

Cytat:sosnofiec leci z OE Smile))))))

ktoś wie czy to prawda? Big Grin
Podobno to bardzo możliwe, niby mają od razu zostać zdegradowani z powodu poważnych dowodów na korupcję (z resztą o tej sprawie pisze się od dawna - z tego, co pamiętam tam w grę wchodziły już nawet zarzuty wobec samych piłkarzy - Ujka, Małochy i paru innych). W razie ich degradacji do ligi miałaby wrócić Wisła Płock.
Ghost_82 napisał(a):
Ramone napisał(a):Podobno także Toure podpisał.Zobaczymy co z tego będzie...co najważniejsze jak to taktycznie rozwiąże Rijkard ,bo nie wyobrażam sobie Henrego za 24 mln na ławie.A Messi Eto i Roni muszą grać.

Ja się spodziewam, że Eto'o odejdzie. Ostatnio dużo się o tym mówi. Chyba że będą grali ustawieniem 1-4-2-4 Big Grin
Ostatnio zaprzeczył i on i Laporta więc to raczej wątpliwe.Jak to rozwiąże Rijkard - nie wiem.Po co było daw Kirkca do teamu A zamiast wypożyczyć ?? - nie wiem.Wiem na pewno ,że trzeba się pozbyć Gudhjonsena , Giuliego , Ezquerro.
No, Gudhjonsen może spierdalać, w ogóle tam jest niepotrzebny. O Giulym też sie troche mówiło, że prawdopodobnie odejdzie, ale co z tego będzie, to niewiadomo. Jak Eto'o nie odejdzie, no to szykuje nam się zabójczy atak. Henry, Messi i Eto'o na przodzie, a Roni będzie za nimi, jako ofensywny pomocnik Big Grin Ciekawe jakby się to sprawdziło Wink
Szczerze to wole Eto'o.Moim zdaniem pogra dłużej na wysokim poziomi niż Henry , a pozaty już jest 'zgrany' z drużyną.Martwią mnie na razie braki transferów obrońców (gdzie Abidal , Chivu ??)
tyle mam do powiedzenia jesli chodzi o giekse Tongue

[Obrazek: wpierdolju2.jpg]
Istny, co to za gra? gdzie ją mogę ukraść?
przeca jest napisane ze football manager 2007 : - )
Nowacki w Ruchu? Toż to skandal!