Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
No, ja będe miał okazje obejrzeć mecz z Portugalią na żywo Big Grin Mam nadzieje, że zagrają dobry mecz, bo jak mnie wkurwią, to rozrube tam zrobie Laughing Jesli chodzi o skład, to licze na dobry występ Grzelaka i Kaźmierczaka.
Cytat:Polacy zagrają w składzie:
Kowalewski - Golański, Bąk, Radomski, Bronowicki - Błaszczykowski, Sobolewski, Lewandowski, Smolarek - Żurawski, Rasiak.
Wreszcie Grzesiek w pierwszym składzie! Wink
Lewandowski zagrał nieźle z Serbią, ale w tym spotkaniu dałbym szansę Gargule Wink .
Mecz pewnie wygramy, ale lepiej jest pójść się najebać i sprawdzić końcowy wynik niż denerwować się przed TV (na styl kadry, 'przewidywalny').
Nie znacie się.Dla mnie to rozrywka ich oglądać, jeszcze przy piwie. A wywiady w przerwie i po meczu też są wypasione. Szczególnie jak przeprowadza je Patyra
Jak zobaczyłem dzisiejszy skład to zwątpiłem.Ogółem nie podoba mi się sytyuaja w kadrze (niejasna sytuajca z Borucem).Niby miały być nowe twarze ,a tu razy był Mautusiak teraz wsadił debutanta ,bo reszta kontuzjowana....eh.Ogólnie wg. mnie będzie dziś remis albo nasza przegrana.Potem wygramy z Portugalią ,a nasza przygoda z Ruro się zakończy...mam nadzieję ,że w tym względzie się myle.
Ciekawe o co chodziło z tym Lewandowskim.
Nieźle był chłopak wkurwiony Big Grin
Też nie wiem o co tam chodziło Rolleyes Każmierczak mnie rozczarował, nic specjalnego nie pokazał. Dobrze, że chociaż mamy Smolarka, który pokazał się z dobrej strony i uratował nam te trzy punkty. Ale na Portugalie muszą dać z siebie więcej, bo cieńko to widze.
No Ghost współczuje Ci Big Grin Będziesz musiał oglądać popisy naszych chłopców na żywo.
Z Lewym to faktycznie jakaś poroniona decyzja, bo grał nieźle, lepiej niż jego zmiennik Każmierczak. Ogólnie nieźle zagrał atak- Żuraw z Rasiakiem, ale meczu z Kazachami raczej nie można nazwać miarodajnym. Tak, czy inaczej, raczej niewiele mamy powodów do optymizmu przed meczem z Portugalcami.
Mam nadzieje, że tak źle nie będzie Wink Dla mnie liczy sie samo przeżycie takiego meczu. Ale licze, że z Portugalią wyjdą bardziej zmotywowani i pokażą dobry futbol.
Denerwują mnie już te spekulacje na temat odejscia Holendra.NA początku je gnorowałem ,ale coś za często się powtarzają.Nie ma co się dziwić prasa już nie daje mu żyć..tak jak każdemy trenerowi.Nie mogą zrozumieć ,że nasi piłkarze też swoją zasługę w grze mają i nawet najlepszy trener nic nie zdziała.
Jeszcze dłuuuga piłkarka jesień...Przecież w listopadzie gramy z Belgią. Szkoda że tak pogubilismy punkty, bo wiekszosc waznych meczów zostalo na wyjeździe Sad Trzeba z Azerami i Ormianami zdobyć 12 punktów i liczyc na potknięcia czołowki na Kaukazie i z Kazachami.
Może to głupio zabrzmi, ale Polsce lepiej sie gra na trudnym kaukazie niz latynoskim ciotkom typu wlochy,portugalia,hiszpania. No oprócz tego bodajże 1:4 z Gruzją w towarzyskim parę lat temu.
Jasny gwint..tego że po 20 minutach bedzie 2:0 dla Polski to sie nie spodziewałem Rolleyes Myślę,że portugalczycy nas zbytnio zlekceważyli...
O czosnek, Polacy ida jak burza ;D
Opis mojego kumpla na gg mnie zniszczył
"Rasiak jest lepszy od Krystyny Ronaldo" [Obrazek: lol.gif]
Dariusz Szpakowski: "Nigdy nie znaczy zawsze"
Dariusz Szpakowski: "Ebi nie wykorzystal podania od Smolarka" (lub cos w ten desen)