Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
\m/ Do boju POLSKO !!
Ja już flagę dołączoną do "Przeglądu Sportowego" zawiesiłem w oknie ;D. Już się nie mogę doczekać pierwszego meczu. Ostatnie pieniądze czas postawić na betandwin.com i mistrzostwa dla mnie mogą się zacząć ;].
Polska wygra 3-1 z Ekwadorem. Rasiak jedną bramkę strzeli Wink
balzac napisał(a):Polska wygra 3-1 z Ekwadorem. Rasiak jedną bramkę strzeli Wink

Oby, zaraza, oby, bo ja nie chce sobie pierwszego od dłuższego czasu piwa łzami dziś rozwodnić. Wink
Tomash: remake Sensible Soccer juz wylazl, grales moze? Ja wlasnie sciagam demko, ale zapewne nie bedzie juz takie fajne jak zwyczajny SWOS ;)

Link do filemirros i demka Sensible
Moim zdaniem z Ekwadorem albo wygramy 2:1 albo zremisujemy...nie zdziwię się jak Niemcy przegrają z Kostaryką...
Kamael napisał(a):Ja już flagę dołączoną do "Przeglądu Sportowego" zawiesiłem w oknie ;D
Gdzieżeś to dostał, choloro jedna? ;D Ja byłem w kiosku o 6:30 i wszystkie były już wyprzedane. Niegdzie w Poznaniu nie można było dostać Przeglądu nawet w Empiku >Undecided
Ramone napisał(a):Moim zdaniem z Ekwadorem albo wygramy 2:1 albo zremisujemy...nie zdziwię się jak Niemcy przegrają z Kostaryką...

dokładnie tak samo myśle Tongue
Lepioej żeby Niemcy wygrali z Kostaryką (najlepiej nisko). Gdyby stracili z nią punkty to będą gryżć ziemię w meczu z nami a to nie wróży nic dobrego. Tak ze pierwszy i oby ostatni raz w zyciu kibicuję dziś Niemcom.

BTW. Objechałem dziś 20 kiosków około 9.00 i Przegladu w żadnym nie było Evil or Very Mad
Kamael napisał(a):Ja już flagę dołączoną do "Przeglądu Sportowego" zawiesiłem w oknie ;D

Haha, moja tez wisi! ;D Tyle, ze ja mialem z "Dziennika Zachodniego" ;) Jako, ze pod blokiem mam market a mieszkam na 8 pietrze, ladnie powiewa i wszyscy sie gapia ;D luzerzy jedni :P
No i jak sie podoba? Całkiem nieźle jak na razie, cuda sie dzieją - Niemców da sie ogladać Laughing ale sądze że Kostaryka jeszcze powalczy, poza tym niemiecka obrona jest solidna inaczej, skoro taki "junior" jak Wanchope ogrywa ich jak chce...
Niezły mecz był. Niemcy całkiem nieźle wypadli. Mam nadzieje, że po tym meczu nasze "Orły" nie zlekceważą Kostaryki Wink
Coś czuje, że to dobry mundial będzie. Big Grin
Zawsze powtarzam że dryuzyny a Ameryki Pd i środkowej są bez wyjątku bardzo dobre. Tyle że naszym mędrcom - kibicom wydaje się inaczej, bo myslą że tylko zawodnicy grający w Europie są cool(myślałem że sie poskładam ze smiechu jak w tym temacie przeczytałem że liga Argentyńska jest słaba), przecież tamtejsze kluby, przy budżetach setki razy niższych od klubów angielskich, hiszpańskich czy włoskich mogłyby z nimi spokojnie rywalizować, czego dowodem wyniki pucharu interkontynentalnego, czy jedynych jak do tej pory mistrzostw świata klubów.
Artur Boruc - Marcin Baszczyński, Mariusz Jop, Jacek Bąk, Michał Żewłakow - Euzebiusz Smolarek, Radosław Sobolewski, Mirosław Szymkowiak, Arkadiusz Radomski, Jacek Krzynówek - Maciej Żurawski

Grzesia nie ma Laughing
To sie po prostu kurwa nie dzieje... jak to jest możliwe że jakis mierzący 90 cm bambus wygrywa pojedynek główkowy z naszymi obrońcami Crying or Very Sad