Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Pytanie co jest większą żenadą dzisiejszego dnia: porażka Lecha z Jagą, czy Odry z Polonią? ;/ Można tylko usiąść i zapłakać.
Dajcie spokój z Lechem i Odrą, brawa dla Górnika Zabrze. Big Grin
A jutro !!
Trójmiasto jest nasze, trójmiasto do nas należy ---> mzks
Tylko Arka !!
Po wczorajszych meczach tylko upewniłem się w stwierdzeniu ,że polskiej ligi się nie "obstawia" u buków....dobrze ,ze ograniczam się tylko do obstawiania w internecie nie za kasę.
Naprzód 4:1 KSZO Laughing
Wracajac do opraw, przy okazji PP bylo u Nas dosc ladnie:

[Obrazek: foto_1710.jpg]
[Obrazek: foto_1711.jpg]
[Obrazek: foto_1712.jpg]
[Obrazek: foto_1713.jpg]
[Obrazek: foto_1714.jpg]

[Obrazek: 26.jpg]
[Obrazek: 36.jpg]
[Obrazek: 02.jpg]

Szkoda, ze na kazdym meczu nie ma 6tys osob ;P
Derby nasze !! Big GrinBig GrinBig Grin
szkoda ze biała gwiazda jednak nie wjebała
Pierdolisz. Niech wjebie wszystkim.
Janusz Jojko ma godnego następce w osobie Jacka Gorczycy który dziś strzelił bramke z karnego w meczu GieKSy z ŁKS-em Łomża.
Nie zorientowanym w temacie przypomne ze swego czasu podczas meczu z Arisem Saloniki to własnie gol Jojki wykonany podczas serii rzutów karnych zdecydował o wyeliminowaniu Greków z PUEFA.
I tylko kurwa, szkoda ze przez moje choróbsko nie mogłem byc na tym szpilu Sad
A Śląsk Wrocław zasłużenie objął fotel lidera !! Mam nadzieję ,że w tym roku zakończy się to awansem.
A jak ;] I to przy pomocy przyjaciół z Lublina.
Tak,właśnie.Ponoć Motor miał dość sporą szansę na wygraną.Szkoda ,że się nie udało.
Ładni z was , kurwa , przyjaciele Motoru , jak żeście im dwucyfrówe wciepli.
Hehe Big Grin Jednek przy takich meczach wynik jest sprawą drugorzędną.Wazniejsza jest zabawa na stadionie i poza(!) nim Big Grin