Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dwa razy pokonali Anglików, ale dostali też w dupsko od Macedonii i dwa razy zremisowali z Rosją.
No to napisałem, że wygrywają z lepszymi, a przegrywają teoretycznie z najsłabszymi przeciwnikami.
KubusPuchatek napisał(a):Co do Chorwatów

FRANCJA 98 CHORWACJA NIEMCY TRZY DO ZERA

jeden z najpiekniejszych momentow w moim zyciu

jarni, vlaovic, suker - wieczny respekt Idea
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):CHORWACJA NIEMCY TRZY DO ZERA

to był absolutny KILL :!: w ogóle łerld kap 98 i ojro 2000 to były najlepsze turnieje jakie widziałem.
Tomash napisał(a):ojro 2000
Bezradność Angoli kiedy Luis jebnął kola w okienko, potem Jao Pinto głową i Gomes!!!!
A teraz Smolarek rozjebie Niemców i całą reszte Big Grin
KubusPuchatek napisał(a):No to napisałem, że wygrywają z lepszymi, a przegrywają teoretycznie z najsłabszymi przeciwnikami.

No to powinniśmy się cieszyć Big Grin

Tomash napisał(a):w ogóle łerld kap 98 i ojro 2000 to były najlepsze turnieje jakie widziałem.

Mistrzostwa Świata w 98 rzeczywiście zajebiste były. Zdecydowanie najlepszy turniej jaki oglądałem. A jeśli chodzi o Mistrzostwa Europy to te z 2004 roku jednak bardziej mi się podobały od tych z Belgii i Holandi.
Akcja podobna do tej z makaronami.

Cytat:"Musimy pomóc Niemcom utwierdzic ich w przekonaniu, ze nie wyjdą z grupy!
1. Wchodzimy na stronę: http://www.kicker.de/
2. Zjeżdżamy niżej, po prawej stronie mamy sonde - Frage der Woche:
Pytanie Tygodnia: Które miejsce zajmą Niemcy na ME2008 w grupie B?
3. Wybieramy opcje 4 i klikamy abstimmen.
4. Pojawiają się aktualne wyniki.
Prześlij dalej"
RamzeS napisał(a):Akcja podobna do tej z makaronami.

Ta z makaroniarzami była zajebista Laughing
No to jedziemy, niech czują respekt chociaz w ten sposób Laughing
A jak
Tomash napisał(a):w ogóle łerld kap 98
hehe mialam 11 lat i ogladalam final, jak bylam nad morzem Laughing
Morgenstern napisał(a):A jeśli chodzi o Mistrzostwa Europy to te z 2004 roku jednak bardziej mi się podobały od tych z Belgii i Holandi.
Pomijając oczywiscie fakt , ze wygrała je nabjardziej chujowa druzyna na tym turnieju.
Valhalla napisał(a):
Tomash napisał(a):w ogóle łerld kap 98
hehe mialam 11 lat i ogladalam final, jak bylam nad morzem Laughing
Ej, a gdzie dokładnie? Bo ja też wtedy miałem 11 lat i oglądałem finał nad morzem Big Grin

A'propos, chyba kopnęłaś się w rachunkach, bo miałaś wtedy 12 lat, jeśli się nie mylę Idea
Wars napisał(a):chyba kopnęłaś się w rachunkach
Ona juz jest w takim wieku, ze sobie odejmuje.