Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
"Według polskich przepisów jest on obywatelem Polski, gdyż obywatelstwo nabył po rodzicach i nigdy się go nie zrzekł, bo nikt tego nie wymaga."

ja pierdole , jaki zjeb . Nie dość że JEST polakiem , tylko w szkopach mieszkał , to odrazu jest szwabem - to raz

Po dwa - najpierw najebał goli a potem przepraszał :?

Weź podolski wypierniczaj , taki z ciebie polak jak z mojej starej amerykanka
A wy to w Powstaniu Warszawskim walczyliście żeby się takim tonem o kimś wypowiadać? Niczego od was,zasrane polaczki Podolski nie dostał,nie jest wam też niczego winien.Pewnie jesteście zwykłymi szkolnymi popychadłami,których nawet na SKS nie przyjeli i zazdrościcie osiągnięć.
Dostał od nas propozycję gry , oraz Obywatelstwo . Poza tym ja jakoś też nic od polski nie dostałem , ale wiele mi zabrali :? Pomijając fakt , że jestem anarchistą - I tak czuje się Polakiem
ja pierdole, zdaję sprzęt HAHAHAAHAHHAAA
pank rok na calego, nie ma to tamto
No tak ... zajeeebiście , znowu zrobiłem coś , i nie wiem co . Teraz zostane zjechany , wyśmiany pouczony , znowu coś napisze i procedura sie powtarza ... E tam , chyba przestanę pisać tu cokolwieq , bo i tak źle na tym wychodzę
Sama PZPN jest sobie winne. Olali Podolskiego to mają. A on, człowiek który ma dwie ojczyzny nie chciał czekać, aż łaskawie nasza mafia piłkarska się nim zainteresuje. Rozumiem, że wybrał Niemcy. Pewnie to była dla niego ciężka decyzja. Tam mieszka od drugiego roku życia, tam się nauczył grać w piłkę. W Polsce nie osiągnąłby takiego poziomu albo nikt nie zainteresowałby się nim w porę. To, że jest świadomy swojego pochodzenia, mówi o kraju jego rodziców dobrze, stawia go wyżej od Klosego, który jak dla mnie jest ewidentnym volskdeutchem. Pamiętam, że nie chciał rozmawiać z polskimi dziennikarzami po polsku. Polski związek powinien zadbać teraz, by nie uniknąć tego błędu jaki popełnili czy to z Podolskim, czy z Szetelą. W kadrze Globisza jest kilka talentów wychowanych poza granicami Polski : Zeyn Alabidyn S-Latef, Ben Starosta. Przydałoby się też dogadać z Tyrałą, który zadeklarował chęć gry dla Polski, bo może się skończyć jak z Podolskim, a tego chyba nie chcemy ;]
Corpseone , ale przyznaj , że wybrał niemcy , a uważa się za polaka Neutral Wygląda na to że zrobił to tylko dla piłki . Ale jeśli był cały polakiem , tylko stopy do gry miał niemieckie - to i tak powninien wybrać nasz kraj Neutral Mnie to tam nie obchodzi , jest pieprzonym zdradzieckim szkopem i jeśli sam tak chciał to niech siedzi sobie tam u szwabów
ShaunMorgan1396 napisał(a):PUNX NOT DEAD
Jak na anarchistę to sporo krwi psujesz na zagadnienia typu naród,kraj,pochodzenie etc
Dobra , ale zapytał sie mnie ktoś JAKIM anarchistą jestem? Poza tym to że czuje się polakiem , nie znaczy że jestem patriotą . Całe zycie , jak chyba zresztą wszystkim - polska dawała mi ostro po dupie , a i tak nie mam jej za złe ... bo pierdolę to wszystko . Niech ci inni anarchole sobie robią te protesty i inne pierdoły - ja się w to nie bawie - co nam to da? Ewentualnie pare aresztowań . Ja poprostu jebię te wszystkie władzę - tak samo wisi mi jak sie zachowuje anarchista , jak sie wyraza , jakie ma poglądy . Myślcie sobie co chcecie - ja mam wszystko poza muzą w dupie , i gówno mnie obchodzi co o tym myślicie .

Oi!

I tak Anarchia zwycięży .
Tak , jestem twoim urujonym kurwa prokurtorem -_- tak więc wypierdalam ze tego forum , wiem że się cieszycie

Nara kwasożłopy
juz nie placz i nie badz pizda, wcale nie jestes tutaj najgorzej traktowany
Nie, no, przegieliście pałe chłopaki.
Nie płaczę x_x . I wiem że chcesz żebym został , żeby sobie kręcić ze mnie bekę . Jeśli mam racje to przyznaj sie bez bicia