NAturalnie kibicuje naszym (ale tak najbardziej z nich, to wyrózniam Rasiaka i Kuszczaka

, niech udowodnią swoją wartość w
ważnym meczu).
Co do reszty to kibicuje:

Hiszpania - liczę, że wreszcie się przełamią, bo w poważnych turniejach to często dupy dają. Niech udowodnią swą wartość, w dobrym stylu.

Anglia - bo podoba mi sie ich styl. Szybki styl gry, długie podania, twarda, a czasem nawet brutalna gra, ciekawe interwencje Jamesa

.

Wybrzeże Kości Słoniowej - troche egzotyki

. Kolesie mają niezły skład: Drogba, Toure, Dindane, Kalou, Meite. Po za tym kluczowi gracze są dość ograni w Europie, więc styl może byc ciekawy.

Czechy - nasi sąsiedzi. Jakoś pretensji do nich nie mam (chodzi o historię). Grają poprostu porządny futbol, świetny skład mają.
Wygrać ma jakaś europejska drużyna, jak nie Polska to byle nie Holandia

, bo ich poprostu nie lubię. W finale widziałbym Hiszpanów i anglików, a w meczu o 3 miejsce Brazylie i Holandie.
Ano, o Czechach zapomniałem. Też zawsze im kibicuję, wbrew ojcu, który tam za granicą pracuje i zawsze z Czechami się spiera życząc im jak najgorzej ;D. Mam nadzieję, że będą mieć wiecej szczęścia, niż w czasie ostatnich Mistrzostw Europy.
Widzę balzac, że sympatie mamy podobne. Co do Anglii - na interwencje Jamesa nie licz, bo raczej z ławki nie wstanie ; ).
Cytat:Wygrać ma jakaś europejska drużynap
Każda, tylko nie Niemcy lub Włosi, bo ich stylu gry w aż tylu meczach nie zdzierżę.
Przemek87 napisał(a):Co myślicie o zajebistym klubie FC St Pauli ?? Uwielbiam ich
Widziales chociaz jeden mecz St. Pauli?
balzac napisał(a):Hiszpania - liczę, że wreszcie się przełamią, bo w poważnych turniejach to często dupy dają. Niech udowodnią swą wartość, w dobrym stylu.
Nie bardzo beda mieli jak. Najprawdopodobniej w 1/4 trafia na Brazylie. ;\
balzac napisał(a):
Hiszpania - liczę, że wreszcie się przełamią, bo w poważnych turniejach to często dupy dają. Niech udowodnią swą wartość, w dobrym stylu.
Zapomnij, katalońska dywersja jak zwykle zrobi swoje.
Cytat:
Anglia - bo podoba mi sie ich styl. Szybki styl gry, długie podania, twarda, a czasem nawet brutalna gra, ciekawe interwencje Jamesa
.
Za nimi jak zawsze będę kibicował i jak zawsze psinco zdziałają.
Cytat:
Wybrzeże Kości Słoniowej - troche egzotyki
. Kolesie mają niezły skład: Drogba, Toure, Dindane, Kalou, Meite. Po za tym kluczowi gracze są dość ograni w Europie, więc styl może byc ciekawy.
Nie, nie.. po występach Senegalu starczy mi bambusów mieszających na MŚ.
Cytat: Hiszpania - liczę, że wreszcie się przełamią, bo w poważnych turniejach to często dupy dają. Niech udowodnią swą wartość, w dobrym stylu.
A mi sie wydaje, że znów bedzie słynne powiedzenie "Gramy jak nigdy, przegrywamy jak zawsze" Chyba że chłopaki nas zaskoczą

To macie pecha, bo Wlosi beda w polfinale. ;o
Dżemik napisał(a):To macie pecha, bo Wlosi beda w polfinale. ;o
Nie przecze, w końcu to Włosi i róznie moze być

Co gorsza,możliwe ze Niemcy też
![[Obrazek: ysz8it.gif]](http://forum.ewangelizacja.sulechow.net/images/smiles/ysz8it.gif)
Panie, daj pan spokój, będą mieli problemy z wyjściem z grupy
A tak w ogóle, to jestem w lekkim szoku, bo Niemcy mają jedną z młodszych drużyn na turnieju, a przecież niemal zawsze grali u nich zawodnicy młodzi inaczej. Nasz team też jest młody, co uważam za lekki bezsens, bo akurat na tkaim turnieju powinni grać doświadczeni zawodnicy... "perspektywiczną" drużyne to mozna budować na eliminacje a nie:/ no ale nasza polityka kadrowa jest niepojęta od lat(K. Warzycha też nigdy nie grał w reprezentacji, bo zawsze był "za stary"

)
R_amze_S napisał(a):Dżemik napisał(a):To macie pecha, bo Wlosi beda w polfinale. ;o
Co gorsza,możliwe ze Niemcy też ![[Obrazek: ysz8it.gif]](http://forum.ewangelizacja.sulechow.net/images/smiles/ysz8it.gif)
Niiee. O ile sedziowie nie beda im pomagac, to nie ma szans by przeszli Anglie/Szwecje w 1/8.
Tomash: Nasz team jest mlody?
No średnia wieku 26,7 to nie jest zbyt dużo
EDIT: najstarsze druzyny mają Czesi i Trynidad, najmłodsze - Ghana i Togo(\m/)
Najmłodsi piłkarze:
1. Theo Walcott (Anglia) - 16.03.1989,
2. Jose Montiel (Paragwaj) - 19.03.1988,
3. Toure Assimiou (Togo) - 1.01.1988,
Najstarsi:
1. Ali Bo mnijel (Tunezja) - data urodzin 13.04.1966,
2. Russell Latapy (Trynidad i Tobago) - 2.08.1968,
3. Claudio Suarez (Meksyk) - 17.12.1968,
R_amze_S napisał(a):Dżemik napisał(a):To macie pecha, bo Wlosi beda w polfinale. ;o
Co gorsza,możliwe ze Niemcy też ![[Obrazek: ysz8it.gif]](http://forum.ewangelizacja.sulechow.net/images/smiles/ysz8it.gif)
Tutaj raczej bym nie obstawiał. Niemcy mają chyba najsłabszą drużyne w swojej historii. Zastanawiam sie czy w ogóle awansują do ćwierćfinału, bo jak wiadomo później trafią na kogoś z grupy gdzie są Szwedzi i Anglicy, a tu już nie ma słabeuszy.
Cytat:No średnia wieku 26,7 to nie jest zbyt dużo
Ale malo ktory z mlodziakow ma szanse na pokopanie pilki.