Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
No a ACM gromi w pierwszym meczu 3:0...
Na razie bramki strzelali Ambrosinii i 2xKaka.
Eulogy napisał(a):Na razie bramki strzelali Ambrosinii i 2xKaka.
KAKA DEMONA?
łyżwiarz wie, że kotek odkopał prezent.
A Naprzód wygrał na wyjeździe z Wisłoką !! Laughing
Hahahaha wreszcie sie Manu odblokował Wink w dodatku Nani ładna bramke zdobył Tongue Kolejny raz jestem pod wrażeniem Berbatova ;> chciał bym go kiedyś na OT zobaczyć Tongue
Mistrzowsko sobie przyjął piłke i oddał genialny strzał, minimalnie niecelny...
Wiesz, dla mnie MANUTD już od pierwszej kolejki powinien dyktować warunki, ale cóż...

Dla mnie NANI gra z meczu na mecz coraz lepiej i kiedy wróci CRIS będzie masakra na skrzydłach. Tyle odemnie...
Owen też sie nieźle spisuje. Czekam kiedy Tevez sie rozkręci i zacznie bramki strzelać Wink
Andersona Saf mógł by też już wpuszczać na boisko . Ech kiedy będzie pełny i zdrowy skład ; ) nikt nas nie zatrzyma Smile
Axel napisał(a):Kolejny raz jestem pod wrażeniem Berbatova ;> chciał bym go kiedyś na OT zobaczyć

Tak szczerze mówiąc, to właśnie takiego napastnika nam teraz brakuje - szkoda, że nie udało się go kupić.

Cytat:Dla mnie NANI gra z meczu na mecz coraz lepiej i kiedy wróci CRIS będzie masakra na skrzydłach. Tyle odemnie...

Dla mnie Nani to jednak mimo wszystko melodia przyszłości, trzeba dać mu parę lat podobnie, jak wcześniej Ronaldo - ten kiedy przychodził podobnie przeplatał świetne zagrania, z całkowicie nieudanymi i nieprzemyślanymi. Myślę, że wystarczy trochę pracy z Sir Alexem i będzie z niego dużo pożytku ;].

Cytat:Owen też sie nieźle spisuje

Właśnie dla mnie to taki cichy bohater wczorajszego meczu, przez długi czas obserwowałem co robi na boisku i naprawdę miał masę ważnych przechwytów, świetnie ubezpieczał Scholesa i Carricka, powstrzymywał kontrataki, przecinał groźne podania. Nie jest jeszcze w optymalnej formie, ale już teraz jest bardzo przydatny - liczyłem, że uda się go sprowadzić i myślę, że z tego transferu wszyscy będą zadowoleni.
Tevez mnie nie przekonuje, brakuje mu dynamiki, na razie nie rozumie się z pomocnikami, poza tym chyba nie pasuje do gry z jednym napastnikiem. No, ale mam nadzieję, żę będzie się powoli rozkręcał.
Kamael napisał(a):Tevez mnie nie przekonuje, brakuje mu dynamiki, na razie nie rozumie się z pomocnikami, poza tym chyba nie pasuje do gry z jednym napastnikiem. No, ale mam nadzieję, żę będzie się powoli rozkręcał.

Wiesz co innego jak będzie z Ronim grał w parze Smile ale bliżej do tym czasowego partnera Teveza jest Saha. A i pamiętaj Kamael w WHU rozkręcił sie dopiero pod koniec sezonu Smile
A ja się będe upierać, że Nani i Anderson, a także przecież coraz peweniejszy Eagles już teraz dużo zdziałają... Czasy się cholernie zmieniają. Już teraz się kupuje 9 letnich piłkarzy i szkoli się ich w klubie.

Na Sunderland Anderson i Saha są gotowi w 100%.
Będzie coraz lepiej...
Smolarek niezły debiut wczoraj zaliczył Big Grin Barca słabiutko rozpoczęła sezon, ale miejmy nadzieje, że chłopaki rozkręcą się i zacznłą grać tak jak należy.
Być może mecz o superpuchar między ACM a Sevillą zostanie odwołany. Czytałem, ze władze Milanu oddali tę decyzję do władz UEFA.
Powinien być odwołany. Milan to cipy
Skończyłeś ? Spuść wodę.