Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
R_amze_S napisał(a):Co ty pierdolisz?
Primo, nie do Ciebie. To:
The Stig napisał(a):Tylko, że w Irlnadi nie pracują pojebusy...
..odebralem to jako 'dojebanie sie do polakow'. W przypadku Stiga to możliwe, bo z nim wszystko mozliwe.
A ze chodzilo mu o PZPN to juz ten post jest nieważny.
Co sie dopierdalasz?
balzac napisał(a):No tak.
Tylko mimo tego całego bagna każdy dzieciak marzy o grze dla Polski. Dopiero później ta idea może mu przejśc..

Juventus - klub strasznie umoczony, poleciał do drugiej ligi. Kilku piłkarzy zostało - Del Piero, Nedved, Buffon, Trezeguet. Może nie są to już młodzi piłkarze, ale jakąś więż z tym klubem mają.

Poprostu nie dla każdego kariera indywidualna zawsze jest na pierwszym miejscu. W.w. piłkarzy właśnie za to szanuje.

Balzac co Ty tu pierdolisz ? Wiesz co tych ludzi łączy z klubem - CASH ! Prawdziwa piłka nożna jak i cały prawdziwy sport sie juz dawno skonczył. Czy Ty nie widzisz, że sport to dla kazdego BIZNES ?!? Gdzie kolwiek spojrzysz - wszedzie szuka sie pieniędzy...

A Del Piero, Niedźwiedź, Buffon i Trauguzet to dziadki - czego oni mają szukac ? nowego klubu ? Który zaplaci mniej ? No co Ty ich jeszcze nie pojebało.
Jebać foksdojczy Klozeta i Pedalskiego i innych ćwoków które w przyszłości założą koszulkę dojczlandu

P.S. Yorke też wolał Trynidad od Anglii Laughing
Jak wy pierdolicie to az zal czytac

kurwa przeciez to oczywiste ze polacy z niemcami nigdy sie nie polubia ze wzgledu na kompletna odmiennosc tych narodow, a takze wzgledy historyczne, ktore niektorym z was sa chyba nieznane. W historii polak zawsze byl przeciw niemcowi i tak bedzie zawsze. Podolski wybral niemcy - dla niego lepiej, ale niech nikt nie mowi o nim jak o polaku, bo przeczytal kurwa wywiad w super expressie.
Zgadzam sie z warsadalem co do tego jak mozna kibicowac bayernowi tylko dlatego ze nie lubi sie realu, to jest kurwa paranoja
Ja nie kibicuje szmaciarzom z Bayernu, ale ciesze sie ze dojabali Realowi. Mam nadzieje na powtórkę finału z 1999.
The Stig napisał(a):A Del Piero, Niedźwiedź, Buffon i Trauguzet
Buffon i Trezeguet mogliby grać w lepszej lidze za dużo większe pieniądze.
The Stig napisał(a):Prawdziwa piłka nożna jak i cały prawdziwy sport sie juz dawno skonczył.
Gówno prawda.

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Podolski wybral niemcy - dla niego lepiej, ale niech nikt nie mowi o nim jak o polaku, bo przeczytal kurwa wywiad w super expressie.
Dokładnie kurwa.

Stig, już tak nie podskakuj, jutro losowanie, a za jakiś czas ostatni dwumecz Bayernu w tej edycji LM... Laughing
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Podolski wybral niemcy - dla niego lepiej, ale niech nikt nie mowi o nim jak o polaku, bo przeczytal kurwa wywiad w super expressie.

Kurwa,litości...powtórze raz jeszcze... gdzie sie urodził Podolski? W Polsce.Jakie ma obywatelstwo? Podwójne,w tym polskie.Z formalno - prawnego punktu widzenia jest więc Polakiem Confusedhock: Dodajmy jeszcze,że w domu używa na codzień także języka polskiego (a konkretniej gwary ślaskiej co w sumie na jedno wychodzi.) Nie czytałem wywiadu w Superekspresie ,bo z reguły nie czytuje takich szmatławców,wiec nie wiem co tam pisało,ale do kurwy nędzy fakty mówią same za siebie. Rozumiem ,że mozna goscia nie lubić ,sam nie pałam do niego sympatią ( juz tylko to że gra w bayernie mi wystarczy) ale spróbujcie sie postawić w jego sytuacji. Ilu z was by wybrało grę w reprezentacji Polski ? Co?Wiedząc ze zarówno pod względem finansowym jak i sportowym mozna tylko stracić?

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Zgadzam sie z warsadalem co do tego jak mozna kibicowac bayernowi tylko dlatego ze nie lubi sie realu, to jest kurwa paranoja
Kurwa,trzymajcie mnie...Przecież to coś NAJNORMALNIEJSZEGO pod słońcem.Każdy chyba kibic niejednokrotnie kibicuje jakiejś drużynie przez siebie nie lubianej,jeśli wymaga tego interes jego własnej drużyny.Ja choć np.nie znosze Legii ,bywało ze jednak kibicowałem tej druzynie, jesli zwyciestwo (L) leżało w interesie GIEKSY. I kurwa, nie pierdolcie, ze podobne sytuacje nie zdarzały sie komukolwiek z Was.Amen,pozamiatane.
Axel napisał(a):Ja nie kibicuje szmaciarzom z Bayernu, ale ciesze sie ze dojabali Realow
Otóż to.Krótko i konkretnie.
Zestaw par 1/4 finału LM:

AS Roma (Włochy) - Manchester United (Anglia)
AC Milan (Włochy) - Bayern Monachium (Niemcy)
Chelsea Londyn (Anglia) - Valencia CF (Hiszpania)
PSV Eindhoven (Holandia) - Liverpool FC (Anglia)
Pary 1/2 finału (24/25 kwietnia - 1/2 maja):

Chelsea/Valencia - PSV/Liverpool
Roma/Manchester - Milan/Bayern

Najsłabszego przeciwnika ma Manchester. Najtrudniejszego Chelsea, bo Valencia może porządnie namieszać. Bayern będzie mógł spierdalać Surprised . Liverpool - PSV to będzie wyrównany dwumecz, dużą ilością bramek nas nie uraczą te druzyny.
No i półfinały będą bez włoskiefo footballu Laughing

Man Utd. niech sie boi, bo Munchen nadchodzi Angry

poza tym IMO Chelsea i Liverpool to bedzie drugi pólfinał. Bayern nie dopuści aby finał LM był Angielski !
won szwabski pomiocie
ZABORCA
pierdol sie polaczku...
[Obrazek: 250px-Hitler_Jugend.jpg]
Chelsea- Valencia 2
PSV- Liverpool 2
Roma Manchester 2
Milan- Bayern 1

Valencia- Liverpool 2
Manchester- Milan 1

Manchester- Liverpool

Czyli jak by nie patrzeć finał angielski...
Tak masz racje - Deutschland Uber Alles, poza tym nie rozumiem dlaczego wyzywasz mnie od szwabów. Czyzby w demokratycznym panstwie nie mozna było kibicowac niepolakom ? no no może ty coś z kaczuszkami krecisz ? heh