Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Kurwa młody ma wiek buntu a wy sie przypierdalacie do niego. Kwestia wieku i mu sie to zmieni wszystko. A że mocarnie przypierdolił z tą anarchią to inna bania ;D
japierdole, to sie nie dzieje naprawdę

I oczywiście masz rację szon
ShaunMorgan1396 napisał(a):Nie płaczę x_x . I wiem że chcesz żebym został , żeby sobie kręcić ze mnie bekę . Jeśli mam racje to przyznaj sie bez bicia

to mi nie dawaj powodow, proste c'nie?
ShaunMorgan1396 napisał(a):Corpseone , ale przyznaj , że wybrał niemcy , a uważa się za polaka Wygląda na to że zrobił to tylko dla piłki . Ale jeśli był cały polakiem , tylko stopy do gry miał niemieckie - to i tak powninien wybrać nasz kraj
czy Ty kumasz, co sie pisze do Ciebie? to POLSKA nie chciala PODOLSKIEGO. Wiec nie wiem po co ten lament. Skoro sie na niego wypieli to poszedl gdzie indziej.
Ale najbardziej niszczy wypowiedź Orzechowskiego, że prezydent powinien odebrać obywatelstwo Podolskiemu i Klose Big Grin Już głupszej wypowiedzi nie słyszałem.
Tutaj jeszcze wszystko jest możliwe. Ja jeszcze bym Włochów nie spisywał na straty. To jest drużyna turniejowa i już nie z takich opresji wychodzili.
Valhalla . Czy ty kumasz , co sie do ciebie pisze? Nie o to mi chodzi! Spierdolił do hitlerowców , a teraz mówi że jest polakiem . Zresztą po co drążyć ten temat - i tak jestem "pojebanym maolatem" (by Książe) . I pewnie i tak nic nie zrozumiem Big Grin
a ty uwazasz ze polacy sa pod jakims wzgledem lepszym narodem od innych?
Uważam , że wszyscy którzy robią jakieś podziały narodowe są pojebani x_x

Poza tym , kiedy tomash zacytował moj text , że polska daje ludziom w dupe, powiedział - to sie nie dzieje naprawde ? Czy cos takiego

Tomash - wiesz co to jest , kurwa mać stan wojenny? Może mi osobiście Jaruzelski nie zajebał , ale powiedz to rodzinom ofiar zabitych przez POLAKÓW
^Coś jak Zoltan.
Ja pierdole tomash , nie zauważyłeś że napisałem , że stan wojenny MI NIE dał w dupe? tylko np. moim starym . Do szkoły nie musze też chodzić - nic nie musze -_- często spieprzam z lejb .

P.S. - zabawny , to jest rozmiar twojego narządu płciowego

P.S.2 Stan wojenny nic do niego nie ma , to był odłam offtopu o moich poglądach anarchistycznych
hahahahahahha o kurwa, a juz myslalem ze smieszniej nie bedzie

soundtrack do dyskusji

1125 - panstwo nas okrada
ShaunMorgan1396 napisał(a):Uważam , że wszyscy którzy robią jakieś podziały narodowe są pojebani x_x
i dlatego ponad 60 lat po wojnie nazywasz Niemców, w kraju których wszelkie przejawy nazizmu są ostro sankcjonowane prawnie "hitlerowcami"? Za to to mógłbyś od przeciętnego Niemca dostać solidnie w japon
ShaunMorgan1396 napisał(a):to był odłam offtopu o moich poglądach anarchistycznych

jesteś jedynym radykalnie narodowym hipiso-anarchistą na jakiego się natknąłem.

a powiedz mi szon czym jest dla ciebie anarchia, albo co to jest w ogóle. nie ściągaj z Wikipedii bo będę wiedział lisku
Na razie nie jest źle , znienawidzone przeze mnie manszafty Włoch i Grecji dostały srogi wpierdol i jak dobrze pójdzie to nawet z grupy nie wyjdą Big Grin Zeby jeszcze tylko dziś Czesi rozjechali tą pizdę , Krystynę Gejaldo i całą reprę Portugalii i będę veri hepi Mr. Green
Oj Czesi niech tylko zremisują, to będzie dobrze, bo po tym co pokazali ze Szwajcarami, to ja im dużych szans nie daje.