Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Polonia dojebała Oberschlesien germanom z Ruhu Hożuf. Tak trzymać . 8)
Wypierdalaj kretynie.
Przemek87 napisał(a):Polonia dojebała Oberschlesien germanom z Ruhu Hożuf. Tak trzymać . Cool

Ty serio nie istniejesz
wezcie mu przypierdolcie bananem
Jutro mecz przyjaźni Tongue Areczka - Lech Smile na 99procent Tongue będę ;P
Kazachowie pokonali Serbię 2-1. Z jednej strony szok, a z drugiej bardzo dobrze dla naszych Orzełków, którzy zaraz przystepują do meczu z Azerami. Ognia ! Smile
^Szkoda, że nie rzucił czym innym Laughing
Informację o odejściu kapitana Lecha Poznań do Niemiec podała TVP jako newsa. Tym samym ... zepsuła primaaprilisowy żart telewizji WTK, Lecha i innych mediów.

Plan był taki - WTK poda 1 kwietnia na swojej antenie wstrząsającą informację o odejściu Piotra Reissa z Lecha Poznań do Bundesligi. Żeby łatwiej było uwierzyć w taką informację w Prima Aprilis, telewizja WTK poprosiła o pomoc w żarcie Lecha i inne media, które też równocześnie miały podać tę informację. Skoro pojawia się ona w kilku mediach jednego dnia, łatwiej się nabrać

Tymczasem TVP podała w czwartek w serwisie sportowym głównego wydania Teleskopu newsa o odejściu Reissa do Niemiec, poprzedzając go zapowiedzią, że oto teraz prawdziwy hit. Poznań zamarł - czyżby dziennikarze WTK jednak wykrakali?... - Ale się afera zrobiła - mówi Piotr Reiss, do którego dodzwoniliśmy się, gdy zmierzał do Krakowa. - Wszyscy do mnie dzwonią, a ja zapewniam, że nigdzie się nie wybieram.

Haha, frajerzy ;P
Podobna akcja była rok temu. Do Realu miał przyjść jakiś Kaka czy kto inny, już się podjarałem, a tu nagle w tv słysze, ze to było hiszpankie prima aprilis. Nie 1 kwietnia.
RIWERPOOR
GORNIK - legia 1:0

Coraz bardziej lubie Wdowczyka.
Ciekawe co zrobią z nim władze Legii. Niby trzeba zmian, ale z drugiej strony to najlepsi polscy trenerzy mają pracę i nie będą chcieli jej zmienić.
Po za tym to Legia chuja gra, bo jej brazyliczycy zawodzą, bo środek słabiutki i bramek nie ma kto strzelać.
Moim zdaniem czas najwyższy skończyć z tymi pseudobrazylijczykami. Nie wiem co nasi trenerzy w nich widzą. Myślą, że jak jest ktoś z brazylii, to im cuda natworzy.
Przecież mamy w naszej lidze kilku dobrych piłkarzy. Dobrze, że sir Leo ma szeroką kadrę i jest otwarty na kazdego, niewątpliwie motywuje tym kopaczy z ligi. W ogóle to polskie kluby, szczególnie Legia i Wisła powinny dać szansę młodym polakom. Przyjdzie młody do Legii to traktują go jak psa, bo wiadomo, stołeczny klub, trzeba zgnojić każdego, bo nie każdy zasługuje na Legie. Taki Korzym właśnie sobie nie pograł i teraz chuj wie gdzie jest.
Dobrze, że Jarzębowski strzela im bramki, może się wreszcie czegoś nauczą. Owszem, zasłużony klub, ale chujowo prowadzony od strony sportowej.