Proste. Ale, gdy spotykaja sie takie druzyny to nic innego nie moze sie wydarzyc, jak zwyciestwo eLeczki. Nie przebolalbym chyba Podwojnej Korony Zwisly :F
I jedna, i druga drużyna to zło, więc dla mnie zupełnie bez znaczenia. Próbowałem nawet oglądać ten mecz, ale komentator po prostu mnie zniszczył psychicznie i nie dałem rady. Niech ktoś wreszcie wprowadzi taką opcje, by można było w transmisji wyłączać głos komentatora i pozostawić sam dźwięk z trybun

. Wszystkie stacje poza C+ powinny mieć nakaz umożliwienia tego oglądającym ;].
Kamael napisał(a):komentator po prostu mnie zniszczył psychicznie i nie dałem rady
fakt, jeden z tych gamoni biadolil takie rzeczy, ze nie dalo sie tego sluchac. dobrze, ze tvn ni ekupil praw do euro, bo byloby gorzej niz ustawa przewiduje ;D
Tomash, nie dla mnie ;D
Ale żenada panowie. Gdzie jakiś kretyn ustalił mecz finałowy PUCHARU POLSKI ( odpowiednik pucharu anglii... PRAWIE jak odpowiednik ) na wtorek i na godzine 17:00?!?!?!
I do tego w Bełchatowie, a jakby tego było mało, to banda miernot znowu pokazała, kto rządzi na stadionach. Dla mnie nie probblem tkwi w drogach, stadionach, infrastrukturze, tylko w zachowaniu ciot stadionowych i oczywiście korupcji za które NAPRAWDE możemy stracić wiele.
No w sumie finał PP powinien być na obiekcie o pojemności powyżej 10 000.
Za kim idzieta w UEFA. Ja raczej za Rangers.
Tomash napisał(a):WSZYSTKO jest lepsze od CWKS-u
Dla mnie Legia=Wisła, bo w sumie między czym tu wybierać; klub milicyjny i wojskowy
Przemek87 napisał(a):Za kim idzieta w UEFA. Ja raczej za Rangers.
Ja raczej za Zenitem. Rangersom nie kibicowałem nawet w półfinale, całym sercem byłem za Fiorentiną, którą bardzo lubię.
O Slapi, jest progres, nie ma wielokropków

dzisiaj Zenit musi rozpierdolić szkotów

A ja dam sobie głowe uciąć, że Rangers wygrają ten pojedynek. W zakładach bukmacherskich Zent jest faorytem (1,6 do 2,3 na Rangersów), ale że kopana piłka jest nieprzewidywalna, a czasami bezczelna, wieć idealna sytuacja aby drużyna z obgromnymi postępami ( Zenit ) odpadła w finale z znienawidzonymi Rangers, gdzie ich gre nazywa się antyfootboolem. Nawet moge się założyć.
Zenit rozpierdoli ich jak CSKA rozpierdolił Sporting

cos czuje ze rutyniarze rangersi wygraja, chociaz chcialbym zeby w tym przypadku ruscy zdobyli puchar
Ten GR mnie centralnie wkurwia, nie dość że cufalem wleźli do finału , to czuje że takim samym cufalem zdobedą ten puchar.
Ale chuj z tym , dziś Motor rozjebany ponownie , choć już nie dostali takiego wpierdolu jak jesienią , to jednak GieKSa wygrywa w Lublinie 2 : 0

Ciesze sie ze nie mialem kasy zeby pojsc na ten mecz, a namawiali mnie
A ile kosztuje wjazd na szpil Motoru?