Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ustawienie na Niemcy:
Boruc
Żewłakow--Jop--Bąk--Baszczyński
Krzynówek--Radomski--Sobolewski--Jeleń
------------------Zurawski--------------
------------------Smolarek--------------

Żurawski na pozycji fatalnego Szymka, który nie może grać tylko dlatego, że nazywa się Szymkowiak.
W tym meczu zagrają rezerwowi.
może by tak Żewłakowowa wymieńić:>?
W sumie to niezły skład ześ podał Wink , ale nie wyobrażam sobie naszej drużyny bez Szymka...
A ja sobie wyobrażam i tak się powinno stać.
balzac napisał(a):może by tak Żewłakowowa wymieńić:>?
W sumie to niezły skład ześ podał Wink , ale nie wyobrażam sobie naszej drużyny bez Szymka...

Ty chyba żartujesz, Żewłakow jest nie do zastąpienia Big Grin

A Szymkowiak, to niech idzie kopać piłke na podwórko, wczoraj to mnie totalnie wkurwił Evil or Very Mad gorszej parodii chyba odjebać nie mógł Evil or Very Mad
Ghost_82 napisał(a):
balzac napisał(a):może by tak Żewłakowowa wymieńić:>?

Ty chyba żartujesz, Żewłakow jest nie do zastąpienia Big Grin

A Szymkowiak, to niech idzie kopać piłke na podwórko, wczoraj to mnie totalnie wkurwił Evil or Very Mad gorszej parodii chyba odjebać nie mógł Evil or Very Mad
..ale nie zapominajmy o tym jaki on ma potencjał. W każdej chwili może zaskoczyć, jebnąć piękną bramkę czy zajebiście podać. Z Kolumbią też chuja grał, ale pod koniec ładnie uderzył i Jelen dobił. Nie skreślać Szymka kurna Surprised Wink
Szymek-dno...znalazl sie turecki gwiazdor. Piłkarze z naszaj tak wysmiewanej ligi są lepsi od tych kretynow co grzeją ławę w niemczech i anglii. Pokazał to Brożek i jeleń. Janas to trochhe cykor ze nie postawił na nich wcześniej. Poza tym przynajmniej można sie posmiać z fajnych reklam. rozwala mnie ta reklama janasa.
"Sport w Dzienniku proszę państwa to mistrzostwo świata" heheh no i ta reklama warki co koleś ma zeby jak czesiek ze wsi, co jeszcze...no tak..słynna reklama Tatry z góralem niemową. Swoją drogą szkoda mi Janasa bo jest dobrym trenerem ale te ćwoki psuja mu życiorys. Moja flaga dalej wisi na balkonie i wierze że wyjdziemy z grupy. Remis z niemcami i wysoka wygrana z kostaryką Smile
Przemek87 napisał(a):Moja flaga dalej wisi na balkonie i wierze że wyjdziemy z grupy. Remis z niemcami i wysoka wygrana z kostaryką Smile
Powiemy mu? Wink
warsadal napisał(a):Ustawienie na Niemcy:
Boruc
Żewłakow--Jop--Bąk--Baszczyński
Krzynówek--Radomski--Sobolewski--Jeleń
------------------Zurawski--------------
------------------Smolarek--------------

Żurawski na pozycji fatalnego Szymka, który nie może grać tylko dlatego, że nazywa się Szymkowiak.

o to to.Diament oczywiscie bylby lepszy, gdybysmy mieli lepszych zawodnikow a w obliczu tego co mamy takie ustawienie chyba rzeczywiscie bedzie dobrym wyjsciem.
Gudjohnsen w ciągu dwu dni piłkarzem Barcelony

Jeśli nie wydarzy się nic złego, poniedziałek będzie dniem, w którym Eidur Gudjohnsen stanie się pierwszym wzmocnieniem Barcelony przed nowym sezonem. Kataloński klub i islandzki piłkarz doszli do ostatecznego porozumienia i nie wykluczone, że już w następnym tygodniu dojdzie do podpisania umowy oraz prezentacji nowego nabytku, jako że Frank Rijkaard przebywa jeszcze w Ciudad Condal.

Porozumienie pomiędzy Barceloną a Chelsea także jest już praktycznie osiągnięte, cena waha się w granicach 10-12 mln euro.

Jedyna wątpliwość to sposób zapłaty za Islandczyka. Barça chce bowiem spłacić transfer w ratach, Chelsea natomiast woli dostać od razu całą kwotę. To jednak nie powinno stać na przeszkodzie temu, by Gudjohnsen stał się zawodnikiem blaugrana już w poniedziałek. Być może będzie to jedyne wzmocnienie Barcelony tego lata.
Jebane Brytole - znowu fartem. Zdaję sobie sprawę że gdyby w 3 minucie Paragwaj nie zapakował samobója to pewnie inaczej by grali, ale po prostu ich nie znosze za to ze będa się pysznić tym zwycięstwem.
Anglia to mój faworyt na mistrzostwach-kibicuje im zaraz po Polsce i Holandii.
U mnie Polska (jeszcze wciąż) , Brazylia, Holandia (tak już od dziecka mam Big Grin
balzac napisał(a):
Cytat:Poza tym wieczorem Argentyna - WKS, ciekawy mecz się zapowiada. Mam nadzieję, że Wybrzeże sobie poradzi ;].
No Big Grin . WKS wygra!
Milcz niewierny Messi i spółka ich zniszczą....mimo ,że Messi nie zagra Wink

Gratuluje Dżemik Crying or Very Sad
Tak w ramach rozluźnienia atmosfery:

http://sport.gazeta.pl/Mundial2006/1,730...as=1&ias=2