Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
R_amze_S napisał(a):Przeczytales moj tekst dobrze?:> Napisalem"w tym sezonie moze sie udac":>
Bardzo dokładnie Smile Napisałeś, że w tym sezonie moze się udać, ale dodałeś, że za 2 lata tylko trzy nasze teamy w będą grały w europejskich pucharach, co zabrzmiało jakby Lech był za słaby na trójkę Smile Ale zasadniczo, to nie jest to najistotniejsze Smile Istotne jest tylko to, że Poznań zdobył Warszawę ! Big Grin (poniosło mnie ;])
No gratulacje....legie zawsze trzeba lac...a co bedzie za dwa lata z Lechem to nie wiem,wiec nic nie sugeruje.GIEKSA 2 lata temu byla w pucharach a teraz gra w IV lidze Mad
R_amze_S napisał(a):No gratulacje....legie zawsze trzeba lac...a co bedzie za dwa lata z Lechem to nie wiem,wiec nic nie sugeruje.GIEKSA 3 lata temu byla w pucharach a teraz gra w IV lidze Mad
No gieksy szkoda.. Ale Lechowi to raczej nie grozi. Bywał już w gorszej sytuacji finansowej niż teraz, ale póki co widomo degradacji nad nim nie wisiało Smile
Nie,no juz i tak dosc wiesniactwa w tzw.Ekstraklasie,niech spadają amica,groclin ,odra wodzisław i belchatów...
Kolejny raz mnie prowokujesz... Widzę, że Cię boli (dosłownie mówiąc żal Ci dupę ściska), że w małych miastach ludzie potrafią lepiej zorganizować klub i zbudować lepszą drużynę, niż w cudownych Katowicach.

Warsadal, powtórzę coś, co raz już tu napisałem - mnie Gieksy nie jest szkoda.
A Lech wczoraj oglądałem i po raz kolejny zostałem zaskoczony. Bardzo dobra gra, nic tylko pogratulować Smile. Na trybunach też świetna atmosfera (jeśli pominąć debili wrzucających race na murawę, ale to chyba z sektorów Legii było, choć mogę się mylić).
Kamael napisał(a):Kolejny raz mnie prowokujesz... Widzę, że Cię boli (dosłownie mówiąc żal Ci dupę ściska), że w małych miastach ludzie potrafią lepiej zorganizować klub i zbudować lepszą drużynę, niż w cudownych Katowicach.
Nie uwazasz to za lekką przesade?Myslisz ze napisalem to zeby CIEBIE sprowokowac?Nie pochlebiaj sobie....
Zacznijmy od tego,dla kogo w tych małych miastach grają te druzyny?Ilu tam przychodzi kibiców na mecze?Groclin czy Amica teraz siedzą w czołówce tabeli wiec jakas frekwencja tam teraz jest,ale niech im sie zacznie gorzej powodzić,to bedzie przychodzić tylu kibiców ze policzyć ich mozna bedzie na palcach jednej ręki.Nie mówiąc juz o tym ze na wyjazdach druzyna ta nie ma co liczyc na wsparcie swoich "kibiców".Mowie o Amice ,bo kibice z Grodziska juz jeżdzą za swoją druzyną.Czasami...
To samo Odra W.-nie przypominam sobie zeby w meczach derbowych kiedykolwiek na Bukową przyjechalo wiecej niz 50 chlopa( a czasami nie przyjęzdzał nikt) z wodzislawia (na mecz derbowy!!)to raz,a dwa przy najtanszych biletach na mecze ligowe w polsce ,frekwencja nie jest tam oszalamiająca.To samo mozna powiedziec o atmosferze.Przy podobnych cenach bietów ,na IV ligowe mecz GIEKSY przychodzi wiecej kibiców,którzy w dodatku robią wspaniała atmosfere.
Ja nie mam nic przeciwko druzynom z malych miast.To nie o to chodzi.Kiedys byla w I lidze Stal Mielec.Ale tam chodzilo po 20 tysiecy ludzi na mecze.I bylo dla kogo grac...
Zapraszam dzis na derby na bukową,zoabaczysz co to są prawdziwe derby i poznasz atmosfere piłkarskiego święta.Tego w wodzisławiu nigdy miec nie bedziecie.A w kazdym razie nieprędko...
Zobaczymy komu wtedy zal dupe scisnie
R_amze_S napisał(a):Nie uwazasz to za lekką przesade?Myslisz ze napisalem to zeby CIEBIE sprowokowac?Nie pochlebiaj sobie....
Ech, widzę, że trudno zrozumieć o co mi chodziło. Poprzednim razem napisałeś coś w podobnym tonie, więc odpowiedziałem. Teraz zrobiłem to kolejny raz (wcale nie chodziło mi o to, że specjalnie akurat mnie chciałeś sprowokować - no bez przesady ;/). Ale nie ważne...
Cytat:Zacznijmy od tego,dla kogo w tych małych miastach grają te druzyny?Ilu tam przychodzi kibiców na mecze?Groclin czy Amica teraz siedzą w czołówce tabeli wiec jakas frekwencja tam teraz jest,ale niech im sie zacznie gorzej powodzić,to bedzie przychodzić tylu kibiców ze policzyć ich mozna bedzie na palcach jednej ręki.Nie mówiąc juz o tym ze na wyjazdach druzyna ta nie ma co liczyc na wsparcie swoich "kibiców".
Mowie o Amice ,bo kibice z Grodziska juz jeżdzą za swoją druzyną.
To samo Odra W.-nie przypominam sobie zeby w meczach derbowych kiedykolwiek na Bukową przyjechalo wiecej niz 50 chlopa( a czasami nie przyjęzdzał nikt) z wodzislawia (na mecz derbowy!!)to raz,a dwa przy najtanszych biletach na mecze ligowe w polsce ,frekwencja nie jest oszalamiająca.
Oczywiście masz rację - kibicowsko wszystkie wymienione kluby są słabe (choć np.w Katowicach w zeszłym sezonie naszych kibiców było więcej, więc nie mów mi, że to było 50 chłopa, bo dobrze wiem ilu jechało; swoją drogą sprawa ekipy w Wodzisławiu to dłuższy temat), ale jaki we Wronkach czy w Grodzisku jest poziom piłki? Mają lepszą bazę, lepsze boiska, lepsze drużyny... Piłkarsko te drużyny dla Ciebie są "wieśniactwem"?
Cytat:Ja nie mam nic przeciwko druzynom z malych miast.To nie o to chodzi.Kiedys byla w I lidze Stal Mielec.Ale tam chodzilo po 20 tysiecy ludzi na mecze.I bylo dla kogo grac...
Dobra, to znaczy, że Cię nie zrozumiałem i dość pochopnie się wzburzyłem.
Nie ma sprawy,zresztą kłotnia z moderatorem..hm...to by się mogło źle dla mnie skończyć Big Grin
Kamael napisał(a):jaki we Wronkach czy w Grodzisku jest poziom piłki? Mają lepszą bazę, lepsze boiska, lepsze drużyny... Piłkarsko te drużyny dla Ciebie są "wieśniactwem"
Wiesz,ale gra się przede wszystkim dla kibiców...
A teraz z innej beczki
Nigdy nie lubilem murinjo.Zawsze uwazalem go za zjeba.I za kazdym razem facet utwierdza mnie w przkonaniu o tym ze jest zjebem jakich mało.
http://sport.onet.pl/1172896,wiadomosci.html
No comments...
No tak, ale to sa slowa Gallasa.. Wink
Nie lubię Chelsea, tak jak Murinho powiedział "Cały świat chce żeby Chelsea przegrywała, tylko kibice Chelsea chcą wygranej"(coś takiego) i tu jest 100% racji. Ja liczę na to że Real się podniesie, w ostatnim meczu mieli tyle dogodnych sytuacji, na moje oko, powinno być z... 4:1
Jak już przy Mourinho jesteśmy, to gościu jest spoko - wiadomo, aroganci i bufoni nie cieszą się zbytnią sympatią (a ten konkretny dodatkowo prowadzi bogatą Chelsea), ale mi to nie przeszkadza, trochę mnie bawi jego zachowanie, chociaż przyznać muszę, że niezły z niego buc. A może ta niechęć ludzi do jego osoby wynika jeszcze z czegoś innego?
Elvis napisał(a):Jak już przy Mourinho jesteśmy, to gościu jest spoko - wiadomo, aroganci i bufoni nie cieszą się zbytnią sympatią

Piszesz, że facet jest spoko, a potem stwierdzasz, że jest arogantem i bufonem, nie uważasz, że jedno wyklucza drugie? Wink
Mnie denerwują jego prowokacje, np. w meczu z Liverpoolem. Chciałbym żeby ta drużyna cały czas przegrywała. Murinho jak Murinho, nie cierpie nawet piłkarzy, szczególnie Lamparda, i Terry'ego, mimo iż to b.dobrzy gracze, to nie podoba mi się ich styl gry, i to że grają na niebiesko. W sumie, ostatnio nie pałam zbyt wielką sympatią ani do Arsenalu ani do Chelsea, ale w Arsenalu na szczęście jest jeszcze Henry i Reyes. A w Chelsea, jedyny gracz na którego mogę patrzeć bez większych problemów jest Makelele. Ale i tak wolałbym oglądać Liverpool i ManU w półfinałach. np.

Barca-Liverpool
Real-ManU

czyż nie pięknie? Wink.
NIe jestem falem Chelsea, ale widze, że niektórych bardzo boli, że Chelsea odnosi sukcesy Tongue A co do Mourinho to bardzo człowieka szanuje, mimo, że może sobie pozwolić na największe nazwiska piłki to grają u niego ci którzy aktualnie są w najlepszej formie. A że jest troche bufon? Chyba nie to jest u trenera najwarzniejsze Tongue Liczą się wyniki, a takowe Mourinho potrafi zapewnić Smile
Acrid napisał(a):A ja sie podlacze,..

GIEKSA DZIWKO DERBY BLISKO!!!!

[Obrazek: derby.jpg]

http://www.wielkiederby.prv.pl/

;D

GKS Katowice : GKS Tychy - 4 : 1

To chyba wystarczy za komentarz, co nie?:> Laughing